Şimdi Ara

Fluence Neden bu kadar kötüleniyor ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
20.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Fluence deki suspansiyon konforu mercedes haric hicbir markada yok.



    Benim icin tek avantaji o.



    Kimisi yakit tuketimi demis ama 190 hp bmw, fluence kadar yakiyor zaten.

    Hocam Konu Reno olunca yerden yere vuruluyor ama ww de olsa bu kadar eleştiri göremeyiz.Bence C segmenti arasinda ortalama degerde fluence .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda kiralık olarak 3 gün kullanmıştım , başta ön yargılarım vardı ama benim gayet hoşuma gitti araç , istanbul trafiğindeki yakıt tüketimide cabası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deadwood

    Her yerdeler Halk otobüsü gibiler kaba,büyük ne zaman arkamda bir Fluence görsem küfür edesim geliyor(ya sellektör yakarlar,yada makas atarlar).Genelde çoğu şirket aracı,kiralık filo aracı,banka aracı vb. o yüzden kullananlar hep dikkatsiz,kuralsız ve hızlı kullanıyor..

    Hocam focusta her yerde jettada passatta :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: one man one engine

    Makyajla birlikte yada en on 2016 icon donanımda süspansiyonda filan en ufak iyileşme olmamış mı?Bu kadar mı yol tutşu kötü bir araç acaba?

    Hocam ben cok arastirmistim fluenceyi.Forumlarda makyajlida yol tutuş adına iyileştirmeler yapmışlar.Yani burdaki kötü yorumlar makyajsizla ilgilide olabilir.Makyajlida tabiki golf opel yol tutusu vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara satın almayı düşünmüştüm..Geçen benim araç otopark kapısı aşka gelince çizildi ..kaporta boya vs ye soktum..İkame araç olarak Fluence verdiler..Benim araçta Ferrari değil neticede Astra J ancak Fluence geçince üzerime bir tedirginlik geldi.. Konfor,yol tutuş,sürüş pozisyonu,trafikteki kıvraklık vs vs zayıf geldi bana ..iyi ki almamışım zamanında dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daikataNa~



    Fluence Neden bu kadar kötüleniyor ?



    Ağustos ayında karşı yönden gelen şahinin üzerinde 3 kere zeminde 2 kere takla attık. Hepimiz sağlamız çok şükür. Abartıldığı kadar kötü bir araç değil.

    Hocam gecmis olsun.Şahindekilere bişey oldu mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 22 Şubat 2017; 10:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Megane 3 sahibiyim, fluence kullanmadım. Benim aracımın yol tutuşu çok iyi bence. Lastiklerim 225/45/17.
    İki aracıda kullananlara soruyorum aralarında çok mu yol tutuş farkı var?
    Önceki aracım focus 3 dü bu arada. Focus tan bile iyi yol tutuyor şuan megane. Esp ışığını zor yakarsın yani o kadar.
    Örneklemek gerekirse Antalyayı bilenler için söylüyorum Korkuteli den Antalya' ya dönerken rampa inişinde son virajları 160 civarı hızla, tedirgin etmeden dönüyor. Focus 140-145 gibi dönüyordu. Gözlemlediğim yol tutuşla ilgili sorunu uzun viraj içinde yolda iniş çıkış olursa süspansiyon esnemesi oluyor o biraz tedirgin edebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceazr27


    quote:

    Orijinalden alıntı: daikataNa~



    Fluence Neden bu kadar kötüleniyor ?



    Ağustos ayında karşı yönden gelen şahinin üzerinde 3 kere zeminde 2 kere takla attık. Hepimiz sağlamız çok şükür. Abartıldığı kadar kötü bir araç değil.

    Hocam gecmis olsun.Şahindekilere bişey oldu mu ?

    Sağolun hocam teşekkürler. Şahin tamamen perte çıktı. Sadece sürücüsü emniyet kemeri takmadığı için çarpışma sırasında sırtını incitti biraz. Ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. 5 kişi vardı hepsi sağ salim çıktı şükür.




  • Milletin yaptığı hızlara bak



    benim gibi adamlar için gayet de güzel bir araç. Tek sıkıntı klasik reno kalitesizliğinden dolayı japonlara göre çabuk dökülmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer konuya son noktayı koyarsak yol tutuş istiyorum virajlara uçak gibi girerim derseniz Fluence size göre değil.Ama standart kullanıcıyı üzmez.(Bence esp bu araca şart) arada limitleri asarim derseniz espyle en azından toplarsiniz.Ve şunu söylemeliyim Makyajlı düz yolda oturaklı ve yere sağlam basıyor.Zaten araç aile için yapılmış yoksa d sınıfı genişliği olması tesadüf değil.Ve son olarak şunu söylemeliyim Dizel otomatik isteyince 50 60 arası alternatifi malesrf dsg harici yok.Lpg benzin honda var fakat güç desen yok lpg ayrı dert zaten atmosferik bide otomatik eklenince üzebilir.konforu iyidir diyebilirim.508 c5 in otomatigi malum kararsız ve sarsıntılı malesef.emin olun şanzımanı iyi olsa Fluence alan olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondeo dahil birçok araba sürdüm fluencemiz var şuan yol tutuşu yeterli seviyede kesinlikle zorlarsanız arkadan kayıyor esp yok bizimkinde toparlaması çok kolay oluyor ama yüksek hızlarda öyle olmayabilir.bizim lastikler petlas kışlık ve eski biraz o halde gayet iyi.

    iç mekan donanıma göre değişiyor extreme edition da gayet güzel deri direksiyonuçok güzel çok yumuşak vites geçişleri çok çok güzel fordlar gibi hafif kemikli tabi 6 ileri olanlar 5 ileri olanlar çok kötü şirket araçları 5 vitestir onlarla kıyaslamayın.

    performansı çok iyi accent era 110 luk kullandım uzun süre kısa mesafede accent daha seri ama uzun solukta fluence accentten daha iyi gidiyor fabrika veriside öyle diyor zaten

    içi bagajı çok geniş arka kol dayama makam perdeleride daha koforlu hale getiriyor genel olarak yumuşak suspansiyonları var daha çok aile ve konfor odaklı bir araç.




  • her ülke bir modeli kötüleyebilirde Türk ün kötüleme gibi bir lüks ü yok asgari ücret 1400 tl c segment araba 100 bin tl??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir sıkıntısı var... yol tutuş... onun dışında güzel bir otomobil, donanım iyi, içi ve bagajı geniş, performans iyi, ekonomik ve sorunsuz
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 3yıldızı güvenlik donanımsız aldıki Buda Euroncap kuralları gereği normal son sonuçlar belli..
    2yıldız alan Ford vs
    Fiat 2018den sonra Yen'i açılımlara girecek...

    500x gibi araç IIHS yi kazanıyor,

    500l %94 koruma ile EuroNcapta çoğu d sınıfı aracı geçiyor..

    4yıldız Fiata yakışmadı...2018 sonrası herşey değişecek gelişim süreci olacak..Yetkili kişilerde bunu söylüyor..

    Guilia Fiat mühendisleri elinden çıktı Euroncap ta %98 ile rekor kırdı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 11 Mart 2017; 18:22:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum dostum bir vectra kullanıcısı olark bacanağın arabasını bir günlüğüne aldım 1.5 dci 110bg edc şanzıman viraja girmek resmen kabus gibi şey motoru süper ama aero dynamıc berbat
  • 2-3 sene öncee fluence'i olan bir arkadaş yol tutuşunu övüp dururdu. Bir gün meraktan yonca kavşağın birinde göster şu aslanın yol tutuşunu dedim. yonca kavşağa 80 le girip 60 ile çıkıp "bak nasıl yapışıyor yola" demişti. Sonra anladım bu yol tutuşu çok göreceli bir şey. Aynı kavşağa ben mondeo ile 80 le girip 90 ile çıkıyorken bile araba 200 bine geldi amortisörleri değiştirsem, alt takımı elden geçirsem iyi olacak diye düşünürken, arkadaş 80 ile girip 60 ile çıkarken aracının yol tutuşunu övüyordu.
  • Fluence'in arka torsiyon sanırım, hoplayıp zıplıyor, yol tutmaz, 4 tekerde kayar mı , kayar.. Biraz seri sürsen arkada oturanların midesi bulanır, sürüşü zevksiz, direksiyon direksiyon gibi değil, sanki başka birşey.. Bunların haricinde gayet mantıklı bir araç, tipi de fena sayılmaz.. (ona gelene kadar ne tipsiz araçlar var..)
  • Aile için ideal, az yakan iyi kaçan içi ve bagaji geniş bir araçtır. Uzun yolda otoban hızlarında gidilirse problem olmaz. Uzun yolda Ortalama bir kullanım ile yakıt 4.3 ila 4.7 Arasında değişiyor. Virajlarda güven vermese de kötü de sayılmaz. Şehir içi 7 litre civarı yakar. Rampalarda iyi kaçar 110 luk olanları. Donanım olarak en düşük olan joy pakette bile Bluetooth ile konuşma, USB olması güzel. Bence 110 luk dizel EDC Fluence, fiyat performans aracıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorsivore -- 10 Aralık 2018; 23:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman söylerim araba konusunda 1 doğru yoktur kişiye göre kullanıma göre doğru araç vardır o yüzden Fluence sizin beklentinizi karşılıyorsa gerisi hikaye ben 100 bin TL ye yaşlı Q5 bakarım sen gider sıfır polo alırsın gibi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde talisman'ı da bıraktı mı şimdi reno?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.