Şimdi Ara

---FORD FOCUS III TR DONANIM LİSTESİ--- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
18.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni focusların dekoru mukemmel göründü gözüme ama alınacak bir fiyat değil ev fiyatı arkadaşlar yaf... bu arada benden dünden itibaren focus sahibi oldum aranıza hoşgeldim dimi :))))))
  • benzinlide bile otomatği yıl sonu dendi
  • yeni focus III HB e baktım...
    1-Bağaj hacmi çok dar, kalın stepne koymuşlar, üstüne de dandik mukavva bez, 55 ekran TV bile sığmaz buna.
    2-Aracın kapıları tok ama yemezler... tavan sacı ve tampon plastiği çok ince, bıngıl bıngıl.
    3-Direksiyon simidi ergonomik fonksiyonel güzel hoş da otururken benzin ve hararet göstergelerini görmeyi engelliyor.
    4-Pas paslar çok dandik.
    5-Yol bilgisayarı ve radyo tuşları fiestedan kopya, hiç özenmemişler, ayrıca avrupada sunulan DVD ekranı da türkiyede yok.

    Park işini de yapamıyacaksak, arabayı niye sürelim. adamlar işi çözmüşler, eski modelde oynama yapıp allayıp pullayıp tüketicilere mükemmel bişey varmış gibi kakalamaya çalışıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    yeni focus III HB e baktım...
    1-Bağaj hacmi çok dar, kalın stepne koymuşlar, üstüne de dandik mukavva bez, 55 ekran TV bile sığmaz buna.
    2-Aracın kapıları tok ama yemezler... tavan sacı ve tampon plastiği çok ince, bıngıl bıngıl.
    3-Direksiyon simidi ergonomik fonksiyonel güzel hoş da otururken benzin ve hararet göstergelerini görmeyi engelliyor.
    4-Pas paslar çok dandik.
    5-Yol bilgisayarı ve radyo tuşları fiestedan kopya, hiç özenmemişler, ayrıca avrupada sunulan DVD ekranı da türkiyede yok.

    Park işini de yapamıyacaksak, arabayı niye sürelim. adamlar işi çözmüşler, eski modelde oynama yapıp allayıp pullayıp tüketicilere mükemmel bişey varmış gibi kakalamaya çalışıyorlar.

    +1




  • Benim mantık bir önceki titaniumu al kafan rahat olsun diyor. Ama yeni, yenidir herzaman.
  • o paraları hak etmeyen bir araç olmuş. hb bagaj 280 lt, sedan 380 lt şaka gibi ya. fiestanın bagajı kadar bagaj var arabada ! ayrıca o parayı vereceğime çok az kullanılmış üst sınıf araba alırım ve sınıf atlarım. en boş focus benzinli 40000 tl. o fiyata az kullanılmış superb alırsın üstelik donanımı da daha yüksek olur. dev gibi bagaj ve diz mesafesi ve prestijin olur. olmamış ford olmamış !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: norton772

    o paraları hak etmeyen bir araç olmuş. hb bagaj 280 lt, sedan 380 lt şaka gibi ya. fiestanın bagajı kadar bagaj var arabada ! ayrıca o parayı vereceğime çok az kullanılmış üst sınıf araba alırım ve sınıf atlarım. en boş focus benzinli 40000 tl. o fiyata az kullanılmış superb alırsın üstelik donanımı da daha yüksek olur. dev gibi bagaj ve diz mesafesi ve prestijin olur. olmamış ford olmamış !


    aynen öyle olmamış ,, yani...
    bide bu her çıkan arabada sözüm ona yakıt tüketimi düşüyor, dikkat edin bence bu düşme motor teknolojilerinden ziyade basit fizik kurallarına dayalı, yükü hafiflet tüketim azalsın mantığı)) lgp li reno broadway de çok az yakıyo ama , kağıttan uçurtma gibi araba...
  • İlk iki jenerasyondan sonra tam bir rezalet olmuş bence. Şirket aracı olarak son iki kasa Focus ile toplam 145000 km yol yaptım. Kendimi tam bir Focus aşığı olarak tanımlarım ancak şu an araç değiştirme zamanımız ve seçenekler Yeni Focus Trend veye Citroen C4 1.6 e-HDi 112HP MCP Confort . İki arabayı gerek katalog üstünden gerekse bayide inceledim ve sonunda Citroen'de karar kıldım. Ford 1 yıl boyunca bu kadar gazladı müthiş olacak cart olacak curt olacak diye ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Özellikle sedan'ın arka dizaynı tam bir iğrençlik. Zannedersem tüm dünyada aynı kasa ile satılacak bir araba yapalım diye Amerika'daki dizayncılarda işe karışmış ve önü Avrupa'da kıçı zevksiz Amerikalılarca çizilmiş bir kazulet karşımıza çıkmış. Hele Trend donamını seviyesinde bir önceki kasaya göre iğne bile eklememiş olmaları ve içinde hiç birşey olmayan Trend'in bu kadar yüksek fiyata satmaya çalışmaları Focus'u malesef benim gözümde bitirdi arkadaşlar. Bu ay sonunda bizim şirkete 25 tane Focus değişecek ve en az 20 tanesi Citroen ile değişecek.




  • Citroen'i şirket aracı olarak kullanan firma hiç görmedim yani genellikle focus,megane,astra vs araçlar kullanılır.Citroen c4 mü?
  • citroen c4'ü bende inceledim ve otomatik olanıyla test sürüşü yaptım, çok beğendim. fiyatı da forda göre çok daha makul
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alptug.55

    Citroen'i şirket aracı olarak kullanan firma hiç görmedim yani genellikle focus,megane,astra vs araçlar kullanılır.Citroen c4 mü?


    1.6 dizel otomatik vites ve makul fiyatlı C segment araç olarak şirket içi ankette seçildi.
  • Yakından incelemedim fakat uzaktan gördüğüm ve internetten incelediğim kadarıyla güzel duruyo.eski c4ten kat kat güzel olmuş
  • kasım 2010 da almıstım 31000 lıraya eskı kasa ford focus hb

    bugun babam gidip incelemişş ne bagajı geniş diyor nede iç dizaynı elimizdeki arabanın iç hacmi daha geniş diyorr.....

    Hiç beğenmemiş kısacası ecoboost motorda sadece titanium ile geliyor...

    benim comfort da bile hız sabitleyici vardıı şimdikinde oda yokk ve 40000 tl
  • 2007 Focus Ghia kullanıcısı olarak, ve hatta bundan sonra Ford'dan başka arabaya binmem diyen biri olarak Focus III ciddi hayal kırıklığı yarattı bende de. 3-4 sene daha aracımı değiştirmeyi düşünmüyorum ama şu anda bir araba alacak olsam sanırım ben de C4 alırım.
  • Yeni Focus'u inceleme şansım olmadı fakat C4'lerin şirket arabası olarak kullanıldığında Focus'a göre çok daha çabuk döküldüğünü söylemek isterim. Ayrıca yol tutuşta ciddi farklılık söz konusu. Bu nedenle görüntü olarak çok şık görünmesine rağmen C4'ü hiç önermem şirket aracı olarak. Biz Focus'tan Jetta'ya döndük ama arada deneme amaçlı gelen C4'ler var ve kullananlar başından atmaya çalışıyor. Bizdeki araçlar önceki kasa fakat netice itibariyle malzeme kalitesi aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firsttrue

    Yeni Focus'u inceleme şansım olmadı fakat C4'lerin şirket arabası olarak kullanıldığında Focus'a göre çok daha çabuk döküldüğünü söylemek isterim. Ayrıca yol tutuşta ciddi farklılık söz konusu. Bu nedenle görüntü olarak çok şık görünmesine rağmen C4'ü hiç önermem şirket aracı olarak. Biz Focus'tan Jetta'ya döndük ama arada deneme amaçlı gelen C4'ler var ve kullananlar başından atmaya çalışıyor. Bizdeki araçlar önceki kasa fakat netice itibariyle malzeme kalitesi aynı.


    malzeme kalitesi aynı?? yapmayın yahu... kullandınızdamı bu lafı söylüyorsunuz. eski kasayla mukayese yapmışsınız. eski kasa kötü olabilir ama yeni kasa süper olmuş.. olduki bende c4 almayı planlıyorum. focus güzel araç (bagaj hariç) ama verilen parayı kesinlikle haketmiyor. c4 verilen parayı hakediyor. haa c4 45-46 bin liradan başlasaydı c4 üde kötülerdim...




  • Kötüden kastımı yanlış anlamayın, şirket arabası olarak kullanılmaz manasında söylüyorum. Çok çabuk sağından solundan ses geliyor vb. Yoksa özelime alacak olsam yeni C4 oldukça güzel bir araç oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firsttrue

    Kötüden kastımı yanlış anlamayın, şirket arabası olarak kullanılmaz manasında söylüyorum. Çok çabuk sağından solundan ses geliyor vb. Yoksa özelime alacak olsam yeni C4 oldukça güzel bir araç oldu.


    C4 bence çok iyi bir şirket aracı olur. Çünkü tamir bakım giderlerini araç kiralama şirketi öder. Sende arabayı tepe tepe kullanırsın. Ama şahsi görüşüm dizaynında bu kadar çalışılmış bir arabanın kalite olarak Focus'dan kötü olacağını düşünmüyorum.
  • dizel + powershift ne zaman gelir?
  • eski focuslar daha ne kadar satışta kalır? bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.