Şimdi Ara

---FORD FOCUS III TR DONANIM LİSTESİ--- (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
18.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    İstinye otokoçtan focus III 1.6 tdci titanium donanımı ile satın aldım. Allah trafiğe çıkanlara kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.

    Yorumların bazılarında okudum. Bagaj hacmi küçük. Evet doğru. Bagajı önceki seriye nispeten daha küçük.
    Araç ile ilgili söylenecek çok güzel şeyler var. Yine de kafamda soru işaretleri de var. Burada paylaşayım.

    Araç ile hareketli halde iken durduğunuzda , vitesi boşa alıp ayağınızı debriyaj pedalından kaldırdığınz anda motor duruyor. Tekrar pedala bastığınız anda motor tekrar çalışıyor. Yakıt tüketimini ve çevreye salınan gazı en aza indirmeyi amaçlamışlar. Fakat İstanbul trafiğinde 10 saniye aralıklarla dur/kalk yapınca 10 sn de her defasında motor durup tekrar çalışıyor. Ne kadar mantıklı. Araca yararından çok zararı olduğunu düşünmeye başladım. Bunla ilgili sizlerinde görüşlerinizi öğrenmek isterim. ( sistem off konumuna getirilebiliyor )

    Hoşuma giden diğer bir özellik. Yokuş kalkış desteği. Rampada geri kaydırma gibi bir durum söz konusu değil. Siz frenden ayağınızı çektikten sonra dahi fren tutmaya devam ediyor. Gaza bastığınız anda hiç kaymadan kalkmış oluyorsunuz. Hiç gaza basmazsanır ort. 2 sn sonra freni bırakıyor.

    Aracı daha 2 gündür kullanıyorum. yeni yeni keşfediyorum ve öğrendikçe burada paylaşırım.

    Bu arada yakıt tüketimi motor yeni olduğu için sanırsam. Yol bilgisayarına göre 100km de 8.8lt gösteriyor. Site değerlerinin 2 katı üstünde şu anda. Kimileri uzun yol yapmam gerektiğini söylüyor. ?




  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Araç size kaöa maloldu?
    Bende incelemiştim aracı fakat test imkanım olmadı henüz ama en kısa zamanda test etmyi düşünüyorum.
  • Araç 55.000 tl. Eğer 5 kapı hatcback alacaksanız 53.600 e geliyor 1.6 TDCİ Titanium olarak
  • iyi fiyat
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  • Araç için şimdi keşke dedirten şeyler.

    Keşke Titanium donanımda xenon farlar olsa imiş.Bagajın derinliği için daha derin olsa imiş keşke.
    Onun dışında herşey mükemmel.
    Üzerinde bulunan hoparlörler için bir yorum ekleyeyim. Ekolayzırdan ses i seçeneklerden POP olarak ayarlayınca gayet doyurucu bir bass veriyor. ( Bass manyağı değilseniz tabi yeterli gelecektir)

    Bu aralar farklı araçlar sürdüğüm için özellikle benzinli araçlarla karşılaştırma yapabilirim. Dizel motorun yolda giderken aracın içine aldığı ses yok denecek kadar az. Camlarınız kapalı ise motor gürültüsünü duymanız çok zor. Ford ses yalıtımında baya iyi işçilik çıkarmış diyebilirim.

    Şimdilik bunlar konuya mesaj geldikçe takip edeceğim bende.

    İyi forumlar
  • @ErkanCo

    Hocam 55'e nasıl ve nereden aldın acaba? Bilgiler özel ise PM gönderebilir misin? Bana titanium sedan için 59-60'dan aşağı fiyat vermiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otokus

    @ErkanCo

    Hocam 55'e nasıl ve nereden aldın acaba? Bilgiler özel ise PM gönderebilir misin? Bana titanium sedan için 59-60'dan aşağı fiyat vermiyorlar.


    İstanbul İstinye Otokoç'tan satın aldım. 55.100 ford'un web sitesinde verilen fiyat ve bu geçerlidir. 100 TL'sini saymadılar.55.000 TL'e Titanium modeli geliyor. 5 kapı hatchback olanlar 53.600.

    Bu arada size verilen fiyat Titanium-X adında paketin ekli olduğu fiyat olabilir. Bunu kontrol ettiriniz.
    Ayrıca bazı renklerde 900 TL boya farkı var. Sunroof ekli ise de 1.350 daha eklenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 12 Haziran 2011; 3:44:10 >
  • İyi almışsınız aracı gerçektende. Şuanhttp://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac/p=1204974984502 burada 56 küsür. Sadece titanium...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otokus

    İyi almışsınız aracı gerçektende. Şuanhttp://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac/p=1204974984502 burada 56 küsür. Sadece titanium...




    Fiyatın değiştiğini bende sizden öğrenmiş bulunuyorum. Ben aldıktan kısa süre sonra değişti sanırsam fiyatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 13 Haziran 2011; 19:25:58 >
  • Araç satışa çıkmadan önce çok heyecanla bekledim türkiyeye gelmesini gelir gelmez yapıştım bayisine ama bagajını görünce gerçekten hayal kırıklığı yaşasım. ciddi derecede dar yapılmış. bukadar özellik ekyeyip neden bagajı dar yapmışlar hiç mantıklı değil.ve büyük bir hayal kırıklığı ile aracı almayı askıya bıraktım. :(
  • Ben deneme sürüşüne çıktım bu arabayla yakın zamanda. Resmen hayran kaldım... Honda civic var, satar satmaz inşallah alacağım bu arabayı. Ford resmen 2 çıta atlamış... 3 ford marka araba eskitmiş biri olarak bunu söyleyebilirim. Ama fiyatları biraz abartmışlar tabi.
  • Pazarlığı yaptık umarım bu cumartesi arabama kavuşuyorum. Titanium X paketi ve otomatik park paketi mevcut hali ile sedan Focus alıyorum İnşaallah. Sunrooflu olanı tüm aramalarıma rağmen bulamadım. Bu şekilde alacağız artık.
  • simdiden hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
  • Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur İnşallah.
  • Adana da yolda ve yeni açılan optimum alışveriş merkezi otoparkında aracı gördüm aracı biraz da olsa inceledim ve bir kez daha araç çok hoşuma gitti ah bide sony olsa şu araçta tadından yenmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.