Şimdi Ara

Fps düşmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Geçen gün need for speed rivals oynarken dikkatimi çekti oyuna başladım 30fps hiç bir sorun yok birden önce 25 sonra 20 daha sonra zorladım 15-19 arasında oynadı ara sıra çıkıyor geri düşüyor kafasına göre daha sonra battlefield 3 açtım (mp) onda zaten fps düşüktü fakat iyice bir hareketlenme olmuş sürekli oynuyor cs go da da oluyordu fakat onda birden düşüp geri yükseldiği için bazen farketmiyordum farketsemde sıkıntı yaratmıyordu ekran kartımı overclok'lu olarak kullanıyorum ekran kartım ''SAPPHIRE GTX 460 OC EDT.'' ayarlar şu şekilde 1.50v/890/2200/%85 fan ısınma desen yok kontrol ediyorum maksimum 50 derece oluyor bence bu sıkıntı çıkaracak kadar yüksek bi ısı değil sizce bunun nedeni nedir varmı daha once başına bu tarz bi olay gelen veya çözümünü bilen. Teşekkürler

    cpu: amd phenom 2 x II (2.8 den 3.2 ye oc yaptım acaba bunun ısısı yapıyor olabilirmi hiç takip etmedim )
    gpu: sapphire gtx 460 oc edition
    anakart:asrock n68 s
    2x2 4gb ram 800mhz

    EDIT:Cpu ve gpu daki overclok ları kaldırdım otomatikde herşey cs goda ayarları en düşüğe çektim fps arttı fakat hala hareketli düşüp çıkıyor düşüp çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanc29 -- 7 Şubat 2015; 0:58:40 >







  • UPP YARDIM LUTFEN. ++++
  • yokmu bilen biri upp +++++++
  • FPS'nin sabit durmaması gayet doğal, ekran kartını zorlayan sahnelerde FPS düşer
  • Cs go gibi bir oyunda en dusuk grafiklerde dumesi canimi sıkıyor hayir kartimda kotu degilki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps nin sabitlenip oyun boyunca sabit kaldigini hic gormedim. Ic mrkan ve dis mekana gore bile yukselip artiyor veya kacis sahnelerinde catisma sahnelerinde sis girdiginde falan. Ani donmalar fpa dusmeleri olsa sikinti da bunun bi sorun oldugunu sanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps değişkendir ancak azalan bir değişken değil. Sıcaklık arttıkça düşer. İşlenci sıcaklığını kontrol edin. Yüksekse termal macunu yenileyin. İşlemci fanı yaptığınız OC'yi kaldıramayacaksa değiştirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı oyunlar yazılımdan sorunlu olur. Çalıştıkça sisteme bindirdi yük artar. Halk dilinde şişmek deriz biz buna. Oynadığın oyunun böyle bir yazılımsal sorunu olabilir. Çoğu online oyunun optimizasyon sorunu vardır zaten bu bilinen bir şey.

    Eğer ısınma sıkıntısı yoksa muhtemelen böyle bir olay ile karşı karşıyasındır.
  • Teşekkür ederim cevaplar için tekrar işlemci üzerine bakayım bide.Bildiğiniz işlemcinin ısısını takip edebileceğim bir program biliyormusunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanc29

    Teşekkür ederim cevaplar için tekrar işlemci üzerine bakayım bide.Bildiğiniz işlemcinin ısısını takip edebileceğim bir program biliyormusunuz ?

    Core Temp

    CPU Z



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Şubat 2015; 19:52:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.