Şimdi Ara

FPS düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar öncelikle. Yaklaşık bir hafta önce Monster'ın Tulpar T5 v17.1 modelini aldım. Gerekli sürücüleri yükledikten sonra direk Discord ve Steam'i indirip PUBG'yi güncelledim. Ultrada 70 FPS, en düşükte 144-143 FPS sabit bir şeklide aldım. Sonra sürücülerin güncelliğini oyunların optimizasyonunu kontrol etmek için programlar indirdim Nvidia ekran kartını güncelledim yeni oyunlar yükledim vs. Ve hiç anlam veremediğim bir şekilde zamanla fps düşüşü yaşandı. Oyunlardaki ani düşüşlerden bahsetmiyorum. PUBG en düşük ayarlarda 30 civarı FPS'leri görüyorum ortalama 100 FPS'lik bir DÜŞÜŞ var!!! Neyden kaynaklanıyor olabilir benim bu durumda ne yapmam gerekiyor? 100 FPS'lik düşüş çok hasar verdi bana :(. Yardımlarınızı bekliyorum :P.



  • msi afterburner veya fps'yi gösteren programı kapatıp deneyin birde. bende oluyordu fps düşüşü hissediyordum afterburnerı kapattım açmıyorum artık şimdi hiç olmuyor fps düşüşü. saçma ama durum böyle
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :). FPS'i göstermesi için bir program kullanmıyorum. Oyunu Steam üzerinden oynadığım için ayarlarından oyuna girdiğinde FPS göster şeklinde ayarlayabiliyorsun. Yine de bu nedenle 70 FPS lik bir düşüş olabilir mi? GTX 1060 ile PUBG en düşük ayarlarda 28-29 FPS'i görebiliyorum.
  • PamukprensPK P kullanıcısına yanıt
    aldığınız değerler laptopa hakaret gibi :) ekran kartının bi önceki driver ını bulup yüklemeyi denediniz mi belki sorun driver dır
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Hayır denemedim sadece düşündüm :). Sürekli güncel tutun vs. laflarından dolayı yapmayayım dedim. Ama dediğiniz gibi önceki sürümü yükleyip deneyeceğim çünkü bıçak kemiğe dayandı artık en kötü iade edeceğim. Yine de ekran kartının sürücüsünün yeni versiyonu neden böyle bir düşüş yapsınki :(.
  • PamukprensPK P kullanıcısına yanıt
    Sürekli bf oynuyorum ben de sizin gibi dusunup bulduğum güncellemeyi yapıyordum. Bi kez mavi ekran bile aldım hata kodu ekran karti falan yazıyordu. Her güncelleme de fps değişiyordu yaklaşık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.