Şimdi Ara

Fren lambası tabelası nerde yaptırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb. Oto aksesuar dükkanım var, dükkanda satmak için bu tarz fren lambası tabelası nerde yaptırabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    Fren lambası tabelası nerde yaptırabilirim


    Fren lambası tabelası nerde yaptırabilirim







  • Reklamcılar yapar ama pahalı çıkar muhtemelen. Kendiniz yapabilir misiniz araştırın. Düz şeffaf pleksi arkası ışık geçirmeyen siyah kapak, kenarlarını silikonla veya sök tak kolay olsun diye vida veya daha iyi olacak şekilde tırnak ile pleksiye sabitlersiniz. öne ışık geçirmeyen malzemeden kaplama, yazıyı veya logoyu bu ışık geçirmeyen kaplama üzerine reklamcıya kestirirsiniz pleksiye yapıştırırsınız, içine led döşersiniz, pleksi ile arka kapak arasında kalacak şekilde hafif sert tampon koyarsınız ki içe göçme olmasın. Ledin kablosunu da eksi veya artı tetiğe göre fren lambasından alırsınız iş biter. 1 sigorta ve gerekliyse 1 tane de tetik röle iş görür. Burada ihtiyacınız olan tek şey reklamcıya pleksi ve kaplama için kesim yaptırmak olur.
  • Bunu üreteni, satanı, takanı, satın alanı, tasarlayanı ters yatırıp düz döveceksin. senin göremediğin ama arkandakinin gözüne tecavüz eden böyle bişeyi yapma ihtiyacı nedir? Kendi gözünün önüne ne takıyosan tak benim önüme ne diye ucubespor logosu koyup ışıkla gözümü alıyorsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Ne ağladın. icibisipir asd SAD: S:A
  • Bu kadar çabuk cevap yazma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.