Şimdi Ara

Fujitsu Klima 6 ay tamir olamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mayıs 2014 yılında fujitsu klima aldım. Sessiz kaliteli ve burda da ditribitörü var diye. Neyse iki günde taktılar klimayı. Bir ay kadar sonra az bi sentetik koku gelmeye başladı iç üniteden.
    Araştırdım kirlenmiştir falan denildi ama yok tertemiz klima sentetik koku yayıyor. Az çalıştırarak yazı geçirdim . Havalar soğuduğunda da evi ısıtmak için açtım klimayı. Ama gürültü çok geliyordu dış üniteden. Garanti süresinde
    ve henüz yedi aylık bir klima gelsin baksınlar dedim. Geldiler 06/01/2015 tarihinde compresör arızalı dediler. Getirip takın dedim spariş vereceğiz dediler. Adamlar yurtduşından getirtiyor malum yabancı marka. Bir ay sonra geldiler
    taktılar compresörü ama çalışmadı. Aaa dediler yanlış parça gelmiş. Gittiler bir ay sonra geri geldiler taktılar yine ses yapıyor. Sizin duvardan dediler ordan da. Bina eski o yüzden duvarınızdan oluyor klimada bişey yok dediler.
    dış üniteyi balkonda yere koymayı teklif ettile kabul etmedim tabi. Adamlar tuttu başka bi gün geldiler lastik tabanlarla falan montaj yapıp gittile. Ben evde yoktum ev ortağımda biraz saf. oldu diyip gitmişler. testini yaptım gene gürültü.
    Uğultu devam ediyor. Üstüne yine bir telefon trafiği ama adamlar tutturdular sizin duvardan diye. Geldier bi hafta sonu söktüler havada tuttular duvardan ayırdılar dış üniteyi yine ses yapyor. Teknik ekipten biri halen sizin duvardan diyor.
    Diğer teknik eleman da ya ne alaka duvadan ayırdık gene aynı ses diyor ama adam nafile. bi an evvel gideyim uğraşmayayım diye bakıyor. Patronları yeni komple bir cihaz getirtiyorum dedi. Bir ay daha bekledim üstüne. yeni cihaz geldi taktılar gene aynı sorun.
    yeni cihaz dedikleri de sadece dış üniteymiş bu arada. Sonra tuttu iç dış üniteyi söktü aldı gittiler. Tamir edelim hafta içi takalım dediler. üç hafta geçti arıyorum ses yok. Bir ay oldu yine dediler ki biz size hem iç hem dış ünite sparişi
    vereceğiz. Para iadesi istiyorum yapmıyorlar. Hadi dedim getirin madem. aradan gene baya bi zaman geçti. Görüşüyorum geldi gelecek diye söylüyorlar. Ama adamlar ne dese beğenirsiniz. klima gelmiş ama ana bayi başka yere montajını yapmış. Üstüne gene baklemeye başladım. Gelmek üzere dediler.
    hafta sonu takalım dediler olur dedim bekledim gelen yok. aradım cihaz yetişmemiş sonraki hafta sonu takabileceğiz dediler. olur dedim bugün saat üç
    kız aradı diyorki cihazınız geldi ama teknik servis çıkmış o yüzden montaj yapılamıyor.saat üçte. Hafta içi takalım. ben işten akşam yedide geliyorum dediler çalışmıyorlarmış yine hafta sonuna kaldı. Yani 27 haziran 2015 Cumartesi gününe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramar Menneset -- 27 Haziran 2015; 13:09:52 >







  • 27/06/2015 ve bir üst model yeni klima getirip taktılar. Garanti süresini de sıfırlayıp yeniden başlattılar.
    Tercihiniz ne olursa olsun inşallah başınız ağrımaz.
    Hoşçakalın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ramar Menneset

    27/06/2015 ve bir üst model yeni klima getirip taktılar. Garanti süresini de sıfırlayıp yeniden başlattılar.
    Tercihiniz ne olursa olsun inşallah başınız ağrımaz.
    Hoşçakalın.

    Modeli nedir ?
  • LLTA12 Modeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.