Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS V2045 PLATFORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadasim biraz anlama kitligi var sende herhalde, bak ben ne yazdim yukaridaki mesajda,

    "Tabii, bu yazdigin hersey sence... yani öyle olmasi gerekir... genelleme yapmak icin en kötü konuyu insanlarin tercih ve zevklerini secmissin. Bende Toshiba da var, HP de ayni zamanda bu modelde var ama nedense bu beyaz tus takimli laptop gözüme en güzel gözükeni hani senin su evinize sokmazsiniz dedigin, bilmem ne demek istedigimi anlatabildim mi."

    Sen ise genelleme yapiyorsun "ama birazcık görselliğe önem veren biriseniz kesinlikle evinize sokmayacağınız görsellikte bi laptop."

    Son mesajinda ise yukaridakilerle alakasi olmayan bi cümle kuruyorsun "... bir laptopa yakışmayacak derecede berbat bir tuş takımına sahip BANA GÖRE. Ama sana göre de çok iyi .EE burda sorun ne peki ."

    Sunu bilmeni isterim ki, bende HP de var Toshiba da, savunsam bunlari da savunur laf söyletmem ama Allah korusun ki öyle bi tip degilim, kullandigim seyi HAKSIZ yere savunmak yapacagim en son sey, ben böyle olan insanlara, kendi kullandigi aleti evereste cikaran marka fanatiklerine en büyük tepkiyi ben verdim bu forumda bunuda aklinin bi kösesine yaz.

    Her neyse sen forumun mantigini bilmiyorsun, tus takiminin görünüsü laptop alirken bakacagimiz en son sey bile degil, böyle laf olsun diye mesaj atilarak insanlari bilinclendirmezsin, ha söyle yazarsin, "bende bu laptopu almayi düsünüyordum ama tus tasarimi hosuma gitmedi, yinede performansi iyi" kimse sana bisey demez ama sacma sapan hakaretler iceren ve de insanlari bilgilendirmekten uzak mesajlar atarsan seni burda köpegin bi tarafina sokar cikartirim.

    Bilmem anlatabildim mi...
    quote:

    Orjinalden alıntı: erhane


    quote:

    Orjinalden alıntı: emrahyaz

    Tabii, bu yazdigin hersey sence... yani öyle olmasi gerekir... genelleme yapmak icin en kötü konuyu insanlarin tercih ve zevklerini secmissin. Bende Toshiba da var, HP de ayni zamanda bu modelde var ama nedense bu beyaz tus takimli laptop gözüme en güzel gözükeni hani senin su evinize sokmazsiniz dedigin, bilmem ne demek istedigimi anlatabildim mi. Forumu böyle gereksiz sacma sapan mesajlarla isgal etmeyin, burda insanlar laptopun görünüsünü yada senin evine sokup sokmayacagini merak etmiyor, isiniyor mu? oyun performansi nasil? kullananlar memnun mu? ne gibi sikayetleri var? fiyat performansi iyi mi? vs... insanlar bunlari merak ediyor ancak bu tarz seyler laptop alacaklara isik tutar, yoksa senin gibi laf olsun post sayisi artsin diye mesaj atmak forumun mantigiyla bagdasmiyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: erhane

    esasında sizlerin tepkisini çekmemek için ve yeni alanları etkilememk için bu yazıyı yazmıcaktım ama fikrimi belirtmeden de edmedim.

    Bugün büyük bir hevesle teknosa almaya gittim v2045 ve aleti gördüğüm anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. EVet özelliklik/ fiyat açısından süper bi laptop ama tuş takımının tasarımı açısından hayatımda gördüğüm en pespaye ve ucube bir laptop. Evet bu kadar ağır bir ithamda bulunuyorum çünkü bir firmanın bu kadar rezalet ötesi görüntüde tuş takımını böyle bir laptopa nasıl koyduğunu haala aklım almıyor. Hem de resmen bembeyaz. Kataloglarda görünen tuş takımıylşa da alakası yok.Gerçekten şok olarak döndüm eve. REsmen yazıcıdan bir çıktı alın kasaya yapıştırın .Eminim daha iyi gözükecektir.

    ama yineliyorum performans açısından çok iyi bi alet hem de o fiyata. ama birazcık görselliğe önem veren biriseniz kesinlikle evinize sokmayacağınız görsellikte bi laptop.



    esas abuk sabuk mesaj şu senin yazdığın..ben burda kimsenin para verip hevesle aldığı bir mamülü kötülemek istemiyorum.Ta mesajımın başında belirttim. Malınıza laf söylenince kuyruğuna basılmş kedi gibi saldırmanız gerekmez. Daha önce de yazdım yine yazarım çünkü burası adı üstünde forum. Performansı çok iyi bir alet ama bir laptopa yakışmayacak derecede berbat bir tuş takımına sahip BANA GÖRE. Ama sana göre de çok iyi .EE burda sorun ne peki . İlla foruma bu alet şöyle muhteşem böyle manyak yazmak mı lazım. Ben de fikrimi yazıyorum nihayetinde. Kimsenin rahatsız olmasını gerektirecek bi durum yok ortada.




  • tercihlere her zaman saygım var ve bu da benim tercihim. Kimseyi etkilemek istemediğimi ve kişisel fikrim olduğunu en başta belirtmişken, biraz extreme ve aşırı da olsa tuşların reng ideğil tasarımıyla ilgili eleştirimin sonuna kadar arkasındayım. Kimse de alınmasın. Zaten performansının çok iyi olduğu belirttim. Kimse beni köpeğin bi yerine sokamaz ama o köpeği bana hakaret edenin bi yerlerine sokabilirim.

    İyi çalışmalar
  • arkadaşlar bi tuş takımı için birbirinize girmeye gerek yok,sonuçta beğenen alır.neyse bu arada laptopun fiyatı pcdepo da hafta sonu indirimne girdi.1288 $.ben 1 aydır araştırma yapıyordum ve bugün almaya karar verdim.almak isteyenlere duyurmak istedim
  • sanal ortamin avantajini kullanma, sen benim karsimda böyle konusmayi birak yüzüme bakamazsin ama iddia ettigin seyi yapacak yüregin varsa bana mesaj at...
    quote:

    Orjinalden alıntı: erhane

    tercihlere her zaman saygım var ve bu da benim tercihim. Kimseyi etkilemek istemediğimi ve kişisel fikrim olduğunu en başta belirtmişken, biraz extreme ve aşırı da olsa tuşların reng ideğil tasarımıyla ilgili eleştirimin sonuna kadar arkasındayım. Kimse de alınmasın. Zaten performansının çok iyi olduğu belirttim. Kimse beni köpeğin bi yerine sokamaz ama o köpeği bana hakaret edenin bi yerlerine sokabilirim.

    İyi çalışmalar

  • ARKADAŞLAR BEN GOLD BİLGİSAYAR BAHÇELİEVLERDEN ALDIM BU V2045 TEN 1199 DOLARA VE EKRAN KARTI X300 128 MB ÇIKTI. VE PAYLAŞIMSIZ. SYSTEM DEN KONTROL ETTİM. EKRAN AYARLARINDAN DA. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI. BİDE XP PRO İŞLETİM SİSTEMİ ÇIKTI İÇİNDEN. HEPSİ ÖLEYMİŞ ORDAKİLERİN SORDUM...
  • benimkide 128 mb ama xp home, iyi fiyata almissin bence...
    quote:

    Orjinalden alıntı: hekimoglu

    ARKADAŞLAR BEN GOLD BİLGİSAYAR BAHÇELİEVLERDEN ALDIM BU V2045 TEN 1199 DOLARA VE EKRAN KARTI X300 128 MB ÇIKTI. VE PAYLAŞIMSIZ. SYSTEM DEN KONTROL ETTİM. EKRAN AYARLARINDAN DA. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI. BİDE XP PRO İŞLETİM SİSTEMİ ÇIKTI İÇİNDEN. HEPSİ ÖLEYMİŞ ORDAKİLERİN SORDUM...
  • fiyat/performans açısından çok iyi bir laptop ama,
    tuş takımı dandikkkk,beyazlık açısından değil,materyal kalitesi açısından,kısa sürede yerinden çıkma ya da kırılma problemleri yaratabilir,bilginiz olsun.ama diğer özelikleri çok iyi
  • beyaz olması senı aldatmıs bence çok sağlam duruyor
  • emrahyaz arkadaş 6 ekim 2005 tarihinde klavye ile ilgili yazını buradada yazarsan klavye problemi olan arkadaşlar faydalanır yazını aynen uyguladım problemsizce halletim teşekkürler
  • FS de Ekran kartından dolayı şansız oldum değiştirdigim iki kullandıgım üçüncü FS de 64 Mb lık ekran kartı yeni alan arkadaşların 128 Mb çıkması iyi şans
    FS v2045 lerde paylaşımsız ekran kartları Ram ler gibi takılıp çıkarılabiliyormu? bilgisi olan arkadaşlardan veya deniyenlerden bilgi
  • FS 2040/45 MADDE MADDE KLAVYE UPDATE - IHTIYACI OLANLARA ! ! !


    Bu iki modelden birine sahip olan herkeste klavye problemi var ama bu sorun basitce giderilebiliyor, bunun icin yapilmasi gereken seyleri siralarsak

    1)http://www.fujitsu-siemens.com/Support/downloads.html adresine girerek amilo pro 2040 ve 2045 icin 15 eylül de yayinlanan bios güncellemesini indirin.

    2)Yüklediginiz dosyayi winzip yada winrar ile acin ve de c sürücüsü icinde yeni yaratacaginiz bi klasörün icine kopyalayin.

    3)Nero'yu calistirin ve baslangic cd'si yapmak istiyorum secenegini isaretleyin, daha sonraki adimda (nero veri yükleyin diye bi yazi yazacak) c icine yükledigimiz bios güncelleme dosyalarini (toplam 5 adet) buraya ekleyin, adimlari izleyin ve de kolayca baslangic cdsini olusturun.

    4)Bilgisayarinizi yeniden baslatin ve siyah ekrani görür görmez f12 ye basin sürekli (basili tutmayin, sürekli basin) baslangic sürücüsü secmeniz istendiginde, nec dvdwriteri secin (nero ile yaptigimiz baslangic cd si, dvd writer icinde olmali).

    Bilgisayar dos ortaminda baslayacak...

    5)Bilgisayarinizin sarjinin full oldugunu ve de adaptörünün de prize takili olduguna emin olun.

    6)Burda yüklemeler bittiginde, d: komutu ile (standart olarak dvd writer bu harftir) dvd writeri secin, dvd writer secildiginde kbc yazin ve enter a basin.

    Makine otomatik olarak biosu flashlamaya baslayacak, siz hicbirseye dokunmayacaksiniz, bu islem otomatik olarak devam edip sona ericek.

    7)Bios flash sona erdiginde makine kendi kendini kapatacak, bu nedenle herhangi bir panige kapilmayin.

    8)Bilgisayari acma tusundan tekrar acin ve de klavyenizi sorunsuz olarak kullanmanin keyfini sürün...

    Not: Bu işlem teknik servis tarafindan yapilmasi gerekli olan bir işlemdir ve de orta/üst seviyede bilgisayar kullanim bilgisi gerektirir. Bios Flashin yanlis yapilmasindan dolayi olusabilecek olan problemler tamamen kullanicinin kendi sorumlulugundadir.


    BIOS UPDATE KLAVYE PROBLEMİNİ ÇÖZMEKTEDİR, BEN UYGULADİM VE %100 OLUMLU SONUÇ ALDIM - BİLGİLERİNİZE...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 11 Ekim 2005, 18:42:23 >




  • arkadaşlar bu makinanın Ekran kartı paylaşımlı mı.... Bir arkadaşım X300 lerin hepsinin paylaşımlı olduğunu söyledi... Bu makinede nasıl bende kontrol ediyorum RAM 512 yazıyor Ekran kartınada 128 yazıyor... Ama kafamı karıştırdı...
  • Paylaşımlı değil paylaşımlı olsa idi ram daha düşük yazardı
  • Arkadaşlar klavye sorununa bir çözümde benden.... Ben mausu optik aldım , klavyeyide usbli alıcam harici olacak yani. (Çizim programları vs. dolayı) Böylece 2045in klavyesini kullanmayacağım. Haa beyaz (aslında gri) tuş takımını çirkin bulanlarda tuş takımına istedikleri klavyenin resmini yapıştırsınlar ve ayrı bi klavye kullansınlar isterlerse.....

  • GEÇ KAPANIYO DİYEN ARKADAŞLARA.....

    ARKADAŞ OLAY TAMAMEN MAKİNE İL BERABER GELEN NORTON YAZILIMI.KALDIRDIM VE AVAST HOME +MİCROSOFT ANTİSPYWARE YÜKLEDİM SORUN HALLOLDU.BİLGİSAYAR AÇILDIGI GİBİ YİNE AYNI HIZDA KAPANIYOR.
  • 1-atinin sitesinde ati mobility x300 128 mb diye mobil bir ekran kartı ben görmedim. zaten siemensin offical sitesinde de "64 mb dedicated(ekran kartı üzerinde paylaşımsız) olarak belirtilmiş 32 mb lık model hypermemory üzerinden 128 görünüyor olabilir (tabiki ram 512 gözükecek)
    2-ses kartının digital çıkış özelliği var analog olarak 2 hoparlörden fazlası kullanılamıyor ama digital çıkışı ses sistemine bağlayabilirsiniz....
    3-tuş takımın rengi kötü değil...
    4-ekran kartı ati nin MxM teknolojisini kullanıyor yani çıkarılıp yenisi takılabilir...
    5-tus takımı hassas elektrik süpürgesi kullnmayın deniyo... ama arkadaşlardaki makinalarda aynı.
    6-ram eğer 512 ise mutlaka 2*256 dır kasayı açınca ramlerden biri gözüküyor diğeri gözükmüyor heralde tamamen sökmek lazım
    7-64 mb dedicated ram ile oyunları rahat oynuyorum aslında 128mb ekran kartım var diyenlerden biri ekran kartı üzerindeki ram modüllerinin kaç tane olduğunu ve modül kodunu ebelirtir ise daha iyi olucak kesin çözüm budur... bende 4 ram modülü kartın önünde var arkada gördüğüm kadarı ile 4 tane daha var(arkadaki 4 konusunda emin değilim tamamıı sökmedim) ama 256 ramı söküp 256 ile makinayı açınca ekran kartı raminde düşme olmadı 128mb ekran kartı olanlarında denemesini rica ediyorum.....
    8-BİOS çok özensiz hazırlanmış ayarlarda birçok eksik var mesela usb leri bios dan kapatamıyorsunuz vs....
    9-ekranın altındaki fs yazan yer ısınıyor ama diger makinardada(ben asusta baktım) aynı şey heralde ekranın yapısından flöresan var altta
    10-fanın sesi beni rahatsız etmedi
    11-ekranın parlaklığını değiştirsemde gözlerim yoruluyor (benden de kaynaklanıyor olabilir) bu arada fn+f1 kombinasyonunda herhangi bir yardım menüsü çıkmıyor ne işe yaradığını anlayamadım........

    asıl problemim eski oyunları oynarken oyunun haddinden hızlı çalışması (blade of darkness) bir çözümü varmı???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zacky -- 19 Kasım 2005, 21:43:38 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.