Şimdi Ara

Funbox 4k sadece ses geliyor sebep?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4k izleyelim diye 4k tv aldik. (Sony 55XD8505) Sadece ses geliyor. Napacaz izlemek icin bu kanali? (Pozitek teledunya dhc 3000 conax cas embedded high definition cable receiver kullaniyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • lnb veya antende sıkıntı olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dikenlikaktüs

    lnb veya antende sıkıntı olabilir

    konu Kablo TV ne Anten ne LNB var
  • bekkonetto B kullanıcısına yanıt
    görmemişim kusura bakmayın
  • Pozitek kutuyla ya da Turksat'ın şu anda sattığı setbox ile Funbox UHD kanalını izleyemezsiniz. Televizyonuzun 4K yayınları desteklediğini söylemişsiniz. Yayınları izleyebilmeki çin conax modül almanız gerekiyor. Modülle 4K yayınları izleyebilirsiniz. Turksat'ta modül de satmaya başladı. Turksat'tan satın alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

    Pozitek kutuyla ya da Turksat'ın şu anda sattığı setbox ile Funbox UHD kanalını izleyemezsiniz. Televizyonuzun 4K yayınları desteklediğini söylemişsiniz. Yayınları izleyebilmeki çin conax modül almanız gerekiyor. Modülle 4K yayınları izleyebilirsiniz. Turksat'ta modül de satmaya başladı. Turksat'tan satın alabilirsiniz.

    Link verebilmeniz mümkün mü acaba? (Markası vs)
    Online sipariş mi versem mantıklı olur yoksa TürkSat tan mı alsam daha mantıklı olur?
    Bu modülü alınca nereye takmam gerekiyor? Televizyona mı?
    Yukarda receiverımın özelliklerini belirtirken pozitek receiver üzerinde ( conax cas embedded ) diye yazıyor. Bu iş görmüyor mu?

    Sagolasın cevaplar için...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyrklaunavan -- 31 Ekim 2017; 10:26:52 >
  • lyrklaunavan L kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.

    Modülün markası fark etmiyor. Smit var,Technisat var. Garantili olup sahte olmaması önemli. Ona dikkat etmeniz gerekiyor. Modül fiyatlarına baktım da modül fiyatları 200 TL'ye çıkmış.https://www.turksatkablo.com.tr/Cihazlar Turksat'tan alsanız daha iyi. Daha ucuza satılıyor. Bir problem çıkarsa garanti süresinde değiştirirler. Televizyonun arkasında modül girişi oluyor. Oraya takılıyor. Kartı da modüle takacaksınız. O şekilde televizyonun kumandası ile yayınları izleyebilirsiniz. Turksat'tan alırsanız kendileri takar. Başka bir yerden alırsanız takma yerini bulamazsınız internetten modelini söylerseniz giriş yerini tespit edip size yardımcı olmaya çalışırım. Turksat'ın önceden ve şimdi sattığı receiverlar 1080p(Full HD)'yi destekliyor. Televizyonunuz desteklese bile receiver desteklemediği için izleyemiyorsunuz. Turksat'ın modül satmaya başlamasının nedeni de 4K yayına başlaması. Onun dışında şimdilik 4K yayını destekleyen receiver yok. Piyasaya çıkacak olan paylaştığım linkteki interaktif receiver da 4K yayını desteklemiyormuş.




  • kablo tv kutuları sadece HD olduğundan 4K yayını açamaz... modülle izleyebilirsin...
  • Herkesinde dediği gibi 4k yayınları var ama onu çözebilecek kutuları yok!!! modülü satın almayın kiralayın bence daha uyguna geliyor. aylık 3 tl. ben öyle yaptım. başka kanalda yok. trt 4k bile yok. istekte bulunun lütfen online işlemlerden ben bulundum. istek artarsa getirirler belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.