Şimdi Ara

Gamepass-Warcraft'ın Adı Geçmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox başkanı Phill Spencer'in açıklamasına göre, Activision-Blizzard satın alımının ardından Call of Duty oyunları Gamepass platformuna çıktıkları gibi eklenecekler.

    Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecekler. Phill Spencer, bugün yayınladığı açıklamada Microsoft'un Activision-Blizzard satın alımı tamamlandığı zaman, başta Call of Duty olmak üzere Overwatch ve Diablo gibi büyük oyunların, Playstation'a çıktıkları gün Gamepass'e de geleceklerini müjdeledi. Spencer, amaçlarının "her yerde, herkes için oyun" anlayışı olduğunu yineledi.


    Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecek

    Spencer, Call of Duty, Overwatch ve Diablo'nun Gamepass'e geleceğini ancak Playstation'a da çıkacaklarını vurguladı. Yani Acti-Blizz oyunları Xbox'a özel olmayacaklar. Spencer, Gamepass'in amacının "olabildiğince fazla insana oyunları ulaştırmak" olduğunu vurgulamış. Bu konudaki son tartışmalı oyun Death Stranding'in Gamepass'e eklenmesi olmuştu.


    Spencer'ın açıklamasının detayları şöyle:

    ''Activision-Blizzard'ın sevilen oyunlarını -Overwatch, Diablo, Call of Duty gibi- Game Pass'e getirerek bu oyunların topluluklarını büyütmek istiyoruz. Gamepass'i iyice büyüterek mobil cihazlar dahil mümkün olan her yere taşımak istiyoruz.


    Activision-Blizzard oyunlarının ne zaman Gamepass'e geleceğine dair kesin bir tarih verilmedi. Ancak Spencer daha önceki bir açıklamasında, etrafta dolaşan iddialara rağmen satın alımın gayet iyi ilerlediğini ifade etmişti. Overwatch 2 ve Modern Warfare 2 bu satın alımdan önce piyasaya çıkacak gibi duruyor. Ancak Diablo 4, bu durumda ilk günden Gamepass'e gelen oyunlardan olabilir.


    Alıntı

    metni:
    Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecekler (merlininkazani.com)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 1 Eylül 2022; 23:46:31 >







  • Zaten hazırda aylık abonelik topladıkları oyuncuları var gamepass a alırlarsa wowu kardan zarar yaparlar. En mantıklısıda aylık aboneliği olmayan oyunları gamepass e eklemek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eklemezler gibime geliyor. bence game time ücretini kaldırıp sadece game pass fiyatına yapacaklarını sanmıyorum.


    getirecek olsalardı şimdiden gümbür gümbür söylerlerdi. oyunda yapılanlar hiç böyle bir hazırlığa da benzemiyor TL kurunu getirmeleri sonra fiyatlara zam çakmaları özellikle cod a.


    ayrıca COD a niye zam yaptılar ki? madem gamepass e gelecek ise millet şimdi neden 1100 - 1400 tl veriyor ki? biraz daha erken oynamak için mi? COD demiş acaba yeni oyun gelecek mi hemen? yoksa


    eski 2019 dan itibaren başlayan mw 2019, cold war, vanguard mı? detay da yok. şahsen 1400 versem 4-5 ay sonra gamepass e gelse yeni oyun kendimi aptal gibi hissederim.


    özellikle oyunları sayarken wow değil de Overwatch, diablo ve COD demesinden belli Wow un olmadığı.


    son olarak bu firmanın birinci oyunu World of Warcraft dır. yani warcraft markasıdır. böyle bir açıklamada bunu kullanmamış olması bence her şeyi açıklıyor gibi.


    neyse hayırlısı olsun diyelim ne olacak ise olsun artık beklemek sıktı.





  • Biz içimizden gelmesini istesek de, rasyonel düşününce böyle bir şey yaparlarsa çok büyük bir gelir kalemini hiç etmiş olurlar.


    Overwatch gibi aylık ödemesi olmayan oyunları geçirirler ama wow'un aylık ödeme sistemi büyük gelir kaynağı. Bunu gamepass ile birleştirirlerse büyük bir gelir kalemini ellerinin tersi ile itmiş olurlar. Bilmiyorum bana pek olacakmış gibi durmuyor.


    Ama inşallah olur tabii, gamepass'e aile seçeneği de geliyor. 4 arkadaşınla ortak gamepass sahibi olabiliyorsun. Tadından yenmezdi ama bunlar hep "ümit fakirin ekmeği" kıvamında şeyler.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Hatalı kısımlarını düzelteyim.
    Öncelikle gümbür gümbür bagirmalari satın alım sürecini çok olumsuz etkiler. Ellerinden geldiğince pofuduk olmaları gerekiyor ki bunu yapıyorlar zaten.
    ABK genelinde birinci oyun CoD markasıdır. King üzerinden bile CoD için oyun yapımına kaynak transfer ediyorlar. WoW kaçıncı sırada orasıni bilmem ama CoD en başı çekiyor orası kesin.
    Game pass konusunda ise. Daha önce de dediğim gibi tüm ana paketler eklenir. Oynamak için ekstra abonelik alınır. Yeni paketi almaya hiç gerek kalmaz. Son base pakete kadar eklerler.
    Burası tartışmalı olsa da konsol sürümü çıkabilir.

    Şuan süreç iyi ilerliyor. Yakın zamanda game pass özelinde aile üyeliği de gelecek. Bununla beraber daha da ucuza mal edeceğiz.

    Bir ihtimal bizi şaşırtıp Amazon'un yapmaya çalıştığı tek abonelik sistemine dönüşür umarım game pass. Bu da çok uzak ihtimal değil.

    Daha düne kadar game pass zarar ediyor. Şöyle böyle muhabbetleri vardı. Bu yine konuşulur olacak.

    Dile kolay. Her yıl öküz gibi satan oyunları servise ekleyecek adamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    cod activision ın birinci markası.


    blizzard ın birinci markası world of warcraft yani warcraft. orada bahsettiğinde blizzard oyunlarından sadece overwatch ve diablo almış activision dan cod demiş. COD tamam ama blizzard da WOW varken


    overwatch seçmesi çok alakasız. Ancak olmadığı için olabilir. ben gelmeyeceği yönünde düşünüyorum.


    şimdi deniyor ki gamepass e wow gelir? e peki ben gamepass ücreti verip ekstra birde abonelik parası da mı vereceğim? oyunu 1 kez almak daha mantıklı olur eğer öyle olacak ise? gamepass in parasını vermem her ay. zaten wow a ödeyeceksem game time parası?


    bu iş ancak ya aylık gamepass parasına wow oynarız. yada eski sistem devam eder.


    ben yine de gelmeyeceğini düşünüyorum yine konuşuruz burada. gümbür gümbür bağırmalarından kastım wow u gamepass e ekliyoruz anlamında dedim overwatch kim ki? wow un yanında pofuduk olsun diye wow değil de overwatch mı seçti yani :D





  • En azından tersini yapabilirlerse güzel olur. Wow aylığı olanlara game pass versinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    WoW epik bir oyun o kadar. Gözünüzde çok büyütmeyin. Firmaların tek dertleri sürdürülebilir gelir kazanmak. ABK alımı da bu yatırımın bir parçası.
    ABK alımının temelini birçok oyun hakları oluşturuyor. WoW da bunlardan sadece bir tanesi.

    Benim gönlümden geçen (hiçbir zaman gerçek olmayacak) TPS - Single player - UE5 Warcraft evreninde geçen bir konsol oyunu.
    Şunu yapsalar inanılmaz oyuncu toplarlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.