Şimdi Ara

Garanti Kapsamında 4 kapı değişecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kapıların Bu kadar kısa sürede bu kadar çok paslanması sadece su tahliye sorunu gibi durmuyor. Siz bu konuya özel aracı iyi bir expere sokup incelettirin . Başka yerlerindede pas tespit edilirse araç değişimi isteyin. Çünkü bedelini isterseniz zararınız çok olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    2015 değil sıfırda bile oluyor

    http://www.hyundaiclubtr.com/konu/0-km-aracta-paslanma.33759/


    https://www.sikayetvar.com/birmot/birmot-fiat-egea-sifir-aracta-boya-sorunlari-paslanma-pas-kuf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • millet bu kadar kalın kafalı mı ki çok kişi satarken, anlatamazsın demiş. neden değiştiği belli ise neden millet anlamasın? bence herkes anlıyor ama bunu fırsata çevirmeye çalışîyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vah arkadaş. Bir kişi de dememis. Bu araç yillardir güneş altinda fabrika cikisi sifir boyali dahi gelse sizce nasil görüntü olur? Ayıp vallahi... Babamdaki 19 yillik transporterin kapilarinda halen mum vardir bazi yerlerden gelir. Çürük bulamazsiniz. Sonra vw grubuna bok atarız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi belge verdiler. Peki daha sonra alan kişi bu değişimden sonra birde üstüne kaza yapıp araç kapılarının tekrar değişmediğini nerden bilcek? YA öyle bişey olursa aracın kapılarına airbag koymazlarsa kazadan sonra vs. vs. ??

    Kapı sonuçta değişti olarak geçer alan kişi kaç kere değiştiğini göremez.
  • Etrafımda boyalı araç yerine paslı araç alacak 50 kişi sayarım. Yani orjinal rengi ile fabrikada boyanmış şekilde mikron kalınlığında getireceklerse tamam, ama siyah kapı saçlarını serviste boyayacaklarsa o iş olmaz.
  • Hocam selamlar ,aracınız hayırlı olsun ekonomik yol tutusu iyi konforlu bir araç almışsınız,değiştirmeniz yararınıza olacaktır ,zaten cürüyen kısımların boyanması gerekecek bir süre sonra.o pas dediğiniz gibi suyun içinde kalmasından oluşmus altındaki metal kısım sağlamdır ama pas yapar...suyun pas yapacağına inanmayan var ise araçlarının istetme bölümüne biraz su doldurup oyle kullansın bir müddet...

    Serviste yapılan 4 kapı değişim resim belge vs değer kaybı yasatacagını sanmıyorum
    Ben olsam direk seğiştiririm.bu fırsat birdaha bulamayabilirsiniz..boyatsanızda kronik sorun devam edecek ve satarken curumuş bir kapı kalacak..bu halde sorunu giderilmiş yeni kapı takılacak...ayrıca içerde olusan nem, kapılardaki elektirik aksamlarını , cam acma mekanizma vs tuş daha çabuk korozyona ugratıp arızalara bile sebep olabilir..

    Mesela kaza yapmış aracın kapısının düzeltilip macunlanıp boyanmış yerine takılmasındansa serviste değişmesini daha mantıklı bulurum..

    Değişmiş kapı serviste mikron seviyesi orjinale yakın olur...boyalı kapı 500 mikron iken değişmiş kapı 160 200 mikron civarlarında olur..

    Bilmeyen insanlara laf anlatmak malum aracın şasesi podyaları kuleleri tavan bagaj ön kaput kazası olmayıp işlemi yok ise o aracın değişeniymiş boyasıymış hiç bakmam alırım satarkende bilen adam zaten gelir alır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbeykurt -- 1 Temmuz 2019; 9:51:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.