Şimdi Ara

Garantideki Ati2900 yerine monitör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar garantiye gönderdiğim powercolor 2900 xt kartı tamir edemedikleri ve ellerinde başka kart olmadığı için iade almak istediler. ama benim kartı aldığım firma islafını verdiği için oraya iade faturası kesemiyor. bu yüzden firma bana kartın yerine alabileceğim 2 tane ürün sundu.


    CREATIVE ZEN VISION 30 GB (FM,DIVX,RESİM)
    NEOVO 22" E-W22 SIYAH 3ms WIDE+DVI+MM+2000:1+300c

    şimdi bunlardan birini seçmem gerekiyor.

    baktığım kadarı ile bu lcd baya pahalı ama ben anlamıyorum lcd den.
    aldığım zaman hemen satıp ekran kartı alabileceğim birşey lazım.

    yardımcı olursanız sevinirim.

    kolay gelsin



  • Yannız monitör 1 milyar ne öyle
  • evet bende ona şaşırdım =)
  • Monitore baktım o fiyata gözükmesinin tek nedeni piyasada aktif olarak olmaması ve olayısıyla fiyat güncellemesi yapılmaması;

    Ama Creative yerine 22" monitor daha iyi olur gibime geldi yalnız monitorun sıfır olmasına ve parlak piksel ya da ölü piksel olayına dikkat et.
  • şanslısın
  • zaten monitör sıfır paketinde gelecek. aldığım yer bunun distribitörü sonuçta. fatursı garantisi falan filan işte. acaba dediğiniz gibi fiyat güncellemesi olmadığı içinmi pahalı yoksa başka bi özelliğindenmi? yurtdışı fiyatlarıda pahalı bu monitörün.
  • 22 inch sıfır monitör daha ne olsun... Boşver yurtdışı fiyatını falan al gitsin...
  • Arkadaşım ürünün fatura bedelin ödetebilirsin. ( Bkz. Tüketici Hakları Yasası )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strafor

    Arkadaşım ürünün fatura bedelin ödetebilirsin. ( Bkz. Tüketici Hakları Yasası )


    evet haklısın ama ödemeleri için ürünü aldığım yere gidip iade etmem lazım. onlarda iade faturası ile birlikte distribitör firmaya göndermeleri gerekiyor. ortada aldığım firma olmadığı için ürünü iade edemiyorum. bu durumda nasıl iade edilebilir bilemiyorum.
  • Kişisel ihtiyacınız hangi yöndeyse onu seçin.Şahsen bu durumda ben olsaydım 22" monitör yönünde tercihimi kullanırdım.

    Aşağıda hepsiburada'dan aldığım monitörün özelliklerinin açıklaması mevcut;




    NEOVO 22" E-W22 SIYAH 3ms DVI WIDESCREEN M.MEDYA LCD MONİTÖR

    # NeoV Optik CamTM NeoV Optik CamTM öncü teknolojisi ile AG Neovo monitörlerin görsel kalitesi ve konforu en yüksek seviyeye çekilmektedir.

    Performans için Tasarım
    # Tescilli çok katlı cam teknolojisi, berrak, gözü yormayacak benzersiz renkler, kristal berraklığında görüntü sağlar.

    Uzun Ömürlü
    # Sıradan bir LCD panel yumuşak ve kolayca kırılgandır. Oysa benzersiz sertliği ile NeoV Optik CamTM kırılmaya çizilmeye daha çok dayanıklıdır.

    Sıkı üretim Süreci
    # NeoV Optik CamTM çok sıkı kontroller altında üretilir, böylece benzersiz kalitesi ve performansı garantilemiş olur. Her adımda kullanılacak camlar kabarcık, çizik yada herhangi bir kusurları olmaması için sıkı sıkı kontrol edilir. Böylelikle kullanılan malzemenin kusursuz olması sağlanır.

    Çizilmeye Karşı Koruma
    # NeoV Optik CamTM sıkı üretim yöntemleri sayesinde çok daha sağlam ve kalitelidir. Sıradan bir LCD monitör MOH sertlik sıkalasına göre 2 sertliktedir yani çok kolay bir şekilde çizilir ve hasar görebilir. Oysa NeoV Optik CamTM 6 sertlik derecesindedir ve çok daha zor çizilebir ve hasar görebilir. Sıradan bir LCD monitör silinirken bilr kolayca çizilebilir oysa NeoV Optik CamTM için böyle bir durum söz konusu değildir.

    Darbeye Karşı Koruma
    # Ürün güvenilirliğini sağlayabilmek amacı ile üretim süreci içersinde sürekli testler uygulanmaktadır. Normal camlar 227g ağırlığındaki bir bilyenin 145 cm yüksekten düşmesi ile test edilir. NeoV Optik CamTM bu testi bir adım daha ileri götürüp 200cm den düşen 227g ağırlığındaki bilyeye karşı dayanım testlerine girmektedir.

    Anti Reflektör
    # Normal camlar %4,1 oranında yansıma oluşturur ki buda göz yorulması ve baş ağrılarına sebebiyet verir. NeoV Optik CamTM katmanlı yapısı ile yansıma oranını %0,93 seviyesine düşürür, buda karşılaştırmalı olarak %77,3 oranında gözlerin daha rahat etmesini sağlar.

    Yüksek Geçirgenlik
    # Normal bir cam %91 oranında ışık geçirgenliğine sahiptir. NeoV Optik CamTM ise %97,7 oranında ışık geçirgenliği ile neredeyse mükemmel parlaklıkta bir monitör panelidir.

    NeoV Optik CamTM Ag Neovo E-Serisi, X-Serisi ve P-Serisi modellerinde mevcuttur.




    Düşük Tepki Süresi
    # AG Neovo E-W22 monitörler 3 ms(GtG) tepki süresi sayesinde hem oyunlarda hem de oyun dışındaki hareketli görsel uygulamalarda mükemmel performans alma imkânı sunuyor. Bu monitörlerdeki hayaletlenme efekti sıfıra yakındır, bu sayede en hareketli uygulamalarda dahi hareket eden nesnenin ardından gölgeler oluşmaz.

    Standart DVI Bağlantı
    # Yeni nesil tüm ekran kartları tarafından desteklenen DVI (Digital Video Interface) çıkışına E-W22 monitörünüzü hiçbir ara aparat gerektirmeden direk olarak bağlanabilir ve dijital görüntü kalitesi yakalanabilir. E-W22 monitörlerde DVI bağlantının yanı sıra Analog(15 Pin D-Sub, VGA) bağlantı standart olarak gelir.

    Yüksek Kontrast ve Parlaklık Oranı
    # AG Neovo E-W22 monitörlerde bulunan 300 cd/m2 parlaklık ve 2000:1 kontrast oranı sayesinde görüntü kalitesi en yüksek seviyelere çıkarır.

    Yüksek Renk Desteği
    # Standart panellerden daha farklı bir panel kullanan AG Neovo, 16,7 milyon renk seçeneği ile daha canlı bir görüntü sağlar.

    Standart Multimedya Özelliği
    # AG Neovo E-W22 monitörlerle standart olarak gelen speakerlar sayesinde ev ve ofislerde bu özellikten direk olarak faydalanabilir, bu sayede masaüstünüzde daha fazla kullanım alanı sağlamış olursunuz.

    Yüksek Görüş Açısı
    # 170o lik yatay görüş açısı sayesinde, monitörün karşısında oturan kişi dışındakilerde, film ve benzeri uygulamalarda monitördeki görüntüleri net bir şekilde görebilir ve en yüksek verimi sağlayabilir.

    Geniş Ekran Özelliği
    # E-W22 LCD monitörler 16:9 formatındadır ve max. 1680 x 1050 çözünürlüğe çıkabilirler. Bu sayede izlediğiniz filmler, ofis uygulamaları ve oyunlar yatayda daha fazla görünüm alanına sahip olurlar.

    3 Yıl Yerinde Garanti
    #
    # Call center ( 0800 211 43 57) Telefon numarasını ücretsiz olarak arıyarak Arızalanan ürününüzü ücretsiz olarak adresinizden alınıp sorunu çözüldükten sonra adresinize teslim edilecektir.

    Duvara Asılabilme Özelliği
    # E-W22 monitör standart AG Neovo askı aparatları sayesinde duvara rahatlıkla asılabilir. Tüm modeller VESA uyumludur.

    Global Marka Ayrıcalığı
    # AG Neovo monitörler tüm dünyada aynı şartlarla ve aynı özelliklerle satılan dünya çapında bir markadır.

    TEKNİK ÖZELLİKLER
    # 1680 x 1050 max. çözünürlük
    # 2000:1 gerçek kontrast
    # Parlaklık 300 cd/m2
    # 16.7 milyon renk
    # 3 ms tepki süresi ile daha yüksek performans
    # DVI + 15 Pin D-Sub Bağlantı
    # 2 x 1W Multimedya Speaker
    # TCO’95 standartları
    # 170o-160o (Yatay-dikey) görüş açısı
    # 24 kHZ – 83 kHz Yatay tarama
    # 50 Hz – 76 Hz Dikey tarama
    # NeoV Optik Cam; Duvara monte edilebilir.
    # Siyah renk
    # 3 Yıl yerinde Garanti




  • Hocam nonitörü almak çok daha mantıklı görünüyor, fakat bu monitör yerine bir üst modelini fiyat farkını ödeyerek alman en mantıklı çözüm olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.