Şimdi Ara

Gbox tecrübem, inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
4
Favori
6.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • paranla rezil olmak tam da bu olsa gerek. bende tablet var ama telefon Samsung. samsung Windowslar güzel entegre oluyor. ama huawei olmuyor. bir de sinir krizi geçirdim. tablet klavye görmüyor. 40dk sonra bağlantı kopuyordu 1kere format atayım dedim 3 gün düzgün çalıştı 4 . yok aynı. o esnada gspace falan 0 geri yükledim. cihazdaki netfilix fhd desteği hdr desteği gitti varken 1 . formanta gitti. şimdi de ne yapsam olmadı. 720p mahkum olduk. bazı oyunlar youtube vs takılmalar oluyor. güncelleme yüklerken aynı.

    cihaz keyif vermiyor. parasıyla rezillik çekmek. ekosistem kurulacaksa başka bir marka olmalı.


    birde klavye garantisi var her yerde huewai türkiye yazıyor. aradım cihazı kabul etmiyorlar. fatura atayım diyorum cihaz bizim değil dediler. kaşe sizin numara sizin her sey sizin dedim yine de sorun çözülmedi


    samsung telofon kulaklık vs bozuksa 1günde tamir ediyor. bunlar kendisine ait cihazı kabul bile etmedi.



    gbox yeni bir uygulama ama gspace bile şu anda dünyanın sorunu var. sanal makine ile android deneyimi orta seviye bir cihaz kullanıyor etkisi yaratıyor.





  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Eko sistem zaten senin yaptığın gibi olmaz hocam o, Gerçek bir eko sistem kurmak isteniyorsa şuan en stabil ve güzel çalışanlar Apple veya Huawei'dir, Araya başka markaları katarsan o ekosistem olmaktan çıkar.


    Ayrıca yazdıklarından açıkcası net birşey anlayamadım biraz daha özenli ve düzgün bir şekilde yazarsan belki tecrübesi olanlar daha iyi yardımcı olabilir.

  • bende telefon hariç hepsi var ekosistemin. Huawei malzeme kalitesini seviyorum ama samsung her konuda gömer. 5 yıllık samsung s10 ekosistem de olmasada daha iyi bence her konuda. Windowslar da çok güzel senkron oluyor. bir ara yeni Huawei telefon alıp ekosistemi tamamlayayım dedim. ama sonra vaz geçtim. gspace beni sinir ediyor. pro versiyonu olsa da en basitinden youtube da video izlerken video 30sn sonra atıyor. güncelleme yüzdeleri yok benim elle güncelleme yapmam gerek. nerden yazılım yüklediği belli değil huewai marketin. play marketten aldığım ücretli programları Huawei marketten de almamı istemesi de ayrı saçmalık. bir netfilx bile fullhd izlemek için 2 yıl önceki programı kullanıyorum. programlar bazen durulduk yere donuyor. atıyor.

    artı ses kalitesi kötü sözde harman kardon var. samsung da kulaklık ile x2 kat ses kalitesi var. 5 yıllık samsung da wifi 6 desteği kablosuz haberleşmesi çok daha hızlı. Huawei wifi 5. 3.5jack girişi var. type c hızı cok daha hızlı. üzerine bir Huawei saçmalığı saçma sapan bir sim hafıza kartı var. 64gb için 2tb hafızı kartı parası vermiştim zamanında. 10yıl önce samsung note 10.1 kullanmıştım yıllarca kalem program olarak çok iyiydi. Huawei bana bir şey katmadı. diz üstünü tasarımdan dolayı Huawei alınca gerisi geldi.





  • garanti olayından dolayı hala çok sinirliyim Huawei kusura bakma fazla yüklendim. cihazlarından memnunum. kaliteli hissiyatı güzel. saatti olsun tableti oldun pc olsun sıkıntısız. ben çok hor kullanırım cihazları aşırı sağlam. ayrıca batarya değişimi samsungun 3 de 1


    belki bende gspace kaynaklı sorunlar vardır gbox daha stabil olabilir.


    size sorum gbox geçeyim mi. gspace den daha iyi sonuç veriyor mu açılış hızı donma veya durma yapıyor mu. birde pro sürümü ne kadardır. reklam görmek istemiyorum. gspace en sevdiğim şeyi 160tl gibi rakama ömür boyu lisans olması. gbox güncelleme alıyor mu. teşekkürler.

  • Merhaba Huawei in bi tabletini alacağımi(ilk Huawei deneyimim olacak) izlediğim inceleme videolarında gbox ile Google servislerine erişebilirim diyordu peki Google hesaplarına bağlı olan oyun ilerlemeleri de aktarılıyor mu yoksa sadece uygulamalarla mı sınırlı

  • Temel uygulmları kullanıyorsanız Huawei nln kendi storesi yeter. Yok oyun felan işine girersen Huawei kullanmak mantıklı degil.
  • Merrrt73738 M kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/uzun-suredir-huawei-kullananlar-yardimci-olabilir-mi--157513761

  • Merrrt73738 M kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Google hesaplarına bağlı olan oyun ilerlemeleri aynen devam ediyor, 3 oyun için bu şekilde devam ettim.

  • dostlar selam

    bende dün itibari ile p60pro aldım

    google one yedekleme yapmıyor sanırım

    bide bilmem gereken ne var abaca ?

    ayar filan

    daha kurmayla uğraşıyorum çünkü : )

  • qanqi Q kullanıcısına yanıt

    Google Drive ve Foto Yedek alıp açabilir. normal yükle Klasörleri seç yedek yapar. Gbox pil optimize kapat.

  • Yaklaşık bir aya yakındır P60 Pro kullanıyorum Google servisleri şuan için sorunsuz çalışıyor. Oturum açmakta bir problem yok, YouTube üyelikleri, Google fotoğraflarda oturum açıp yedekleme gibi bir çok özellik aktif. Gördüğüm kadarıyla Google uygulamaları Android telefonda ki gibi sorunsuz. Benim cihaz Xiaomi 11 olarak görünüyor sanırım herkeste böyle

    Google Play üzerinde ki tüm uygulamalar sorunsuz çalışsa sanırım mükemmel olurdu.
  • Merhaba kardeş artık gbox hikaye ve çok yeni bir yöndem var artık gms p60 pro da var gspace ve gbox gibi uygulamalaara gerek yok bilmek isterseniz yardımcı olurum

  • Gms yeni yöntemle normal bir google olan telefon gibi çalışıyor

  • mstfclbi M kullanıcısına yanıt

    Konuya kendi kullandığın yöntemi eklersen iyi olur, Youtube'da filan var bir kaç çözüm bahsettiğin konuda.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Evwt yputube da var bitanresi birebir google telefon yapıyor

  • Android auto bu şekilde çalışıyor mu yada çalıştırma yöntemi var mı ?

  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

    Gms yı kullanabilmek ile hemen hemen her şeye çözüm var ama sanırım Android auto için stabil bir çözüm yok.


    Kaldı ki Android auto "Android" telefonlarda bile biraz sıkıntılı ve zorlanarak çalışıyor...

  • True_Sun kullanıcısına yanıt

    Kablolu olsun bari öle kullanayım dedim oda yok. Yabancı formlarda baktım aslında çalışıyor deniyor ama nasıl yapıldığını bulamadım. "android open automotive protocol" diye bir şey var bunu istiyor. Yada android auto içinde var ama görmüyor.

  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

    Gms in ilk yasakladığı andan itibaren Huawei kullanmaya devam ediyorum ve evet hemen hemen her şeye çözüm buldular ama auto olmuyor...

    Bu özellik kullanıcı için olmazsa olmaz ise sanırım Huawei den uzak durmalı...

  • True_Sun kullanıcısına yanıt

    Android tarafında aynı değerde karşılık bulabilsem vazgeçicimde oda yok şimdilik devam.


    Üst modellerde andorid auto resmi yolla getirmişler ama eski modellerde gelecek mi belli değil

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.