Şimdi Ara

geçen yıl sınava girmiş bi kardeşiniz olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • size tavsiyeler vermeye çalışacam
    anadolu lisesi bitirdim parlak bi öğrenci değilimde lise 3 de teşekkür lise 4 de taktir aldım yani lise 1-2 yi boş geçtim. kesinlikle çok çalışmadım ama pişman mıyım diye sorarsanız değilim. çünkü gerçekten lisede çok kaliteli arkadaşlıklar edindim ve çok eğlendim..
    1.adım ygs
    ygs ye hazırlanırken sadece matematik ve geometri çözdüm bunların hakkını gerçekten veerdiğimi düşünüyorum ama ygs kaleş 1 sınavdır ihanet eder umduğunuz netleri bulamıyabilirsiniz.
    2. adım lys ygs de beklediğimi yapamadım ben 100 bin altı beklerken 140 bin oldum matematik geometriden 27 küsür net yapmıştım türkçe 20 -25 net arası sosyal 14 fen netlerimde inanın hatırlamıyorum ama doğru yanlış eşitti bazılarında yanlış çoktu bile ..
    -- lys de durumunuz varsa kesinlikle türev integral ve limit için özel ders alınız(trigonometriniz iyi değilse bi işe yaramaz)
    lys de de mat ve geo iyi fen dersler yine aynı geldi doğru yanlış eşitti fakat netleri hatırlamıyorum sonuçta 130 bine çektim ve moraller kireçti..
    öncelikler sınavlardan önce rahat olun ve gecesinde yoğurt süt içip uyumaya bakın ben gece 3-4 gibi uyumuştum bütün sınavlarda
    her neyse burda her tip öğrenci olduğu için sıralamaya göre bölüm tercihlerimi yapıcam kendime göre
    1-10.000 arası olursa odtü ytü boğaziçi itü gibi üniversitelerde kafama uyan mühendislik yazardım (tıp kesinlikle okuyamıcağım okusam bile becerekli olamıyacağım bir bölüm)
    2-10.000.-20.000 izmir eskişehir gibi üniversitelerde yine kafama uyan mühendisliklere bakardım buralara yaklaşamadığım için pek bilgi sahibi değilim
    3-20.000-50.000 olsam hacettepe otomotiv mühendisliği- anadolu üniversitesi uçak motor gövde yazardım
    4-) 50.000 üstündeki yerler bence stratejik savaş aynı şehirde kalmak isterseniz o üniversitenin dandik bölümlerini yazarsınız. dışarı çıkarsanız iyi bi araştırmayla güzel bölümler bulanabilir. ikinci öğretim okurum derseniz daha iyi bi üniversite olma olasılığı var
    ÖNEMLİ: BEN GEÇEN YIL BULDUĞUM BÖLÜMLERİ SÖYLİYEYİM BUNLAR +100.000 HACETTEPE HİDROJEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ -- KARABÜK ÜNİVERSİTESİ - RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ(BURDAYIM) -- KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TIP MÜHENDİSLİĞİ--niğde üniversitesi tarım genetik mühendisliği--kayseri ve kocaeli uçak motor gövde bakım işinize yarar umarım hadi kolay gelsin







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.