Şimdi Ara

Genel Konu: Standard Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunla alakalı genel sohbetin mevcut ana konumuzdan devam etmesi kaydıyla, aktif olduğu andan itibaren Standard Mod'a özel sorular, sorunlar, desteler, meta değerlendirmeleri gibi her türlü sohbet ve yorum için harici olarak bu başlığı kullanabilirsiniz.

    - Her iki mod için de Legend seviyeye ulaşıldığında aynı Legend Card Back ödülü verilecek.
    - Sezon sonu Chest'i için rank'ınızın daha yüksek olduğu mod baz alınacak.
    - Standard mod destelerinde Naxx ve GvG kartlarının yanı sıra Old Murk Eye, Elite Tauren Chieftain ve Captain's Parrot, Gelbin Mekkatorque kartları da kullanılamayacak lakin uzun vadede Standard mod'un kapsamı dışında kalan kart setleri bununla sabit değil. Standard mod sürekli güncel bir mod olacak. Mod'un genel çalışma prensibi video'da anlatılmıştır;



    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Sıkmaya başlamıştı oyun, bu yenilik çok güzel olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 25 Nisan 2016; 22:27:58 >
  • Ayrıca old murk eye,elite tauren chieftain,captain's parrot standard modda bulunmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni oyuncu kazanmak adına blizzardın bu hareketi tebrik etmek lazım
  • Gelbin'i kullanabiliyor muyuz? ETC gibi yanılmıyorsam o da promo destesinde?
  • DgnByz kullanıcısına yanıt
    Hayır, o da Standard formatın dışında. İlk mesaja ekleyelim.

    "All current Reward set cards, including Promo cards, will be restricted to Wild format"

  • Asıl merak konusu bu modda zoo desteleri ne yapacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Asıl merak konusu bu modda zoo desteleri ne yapacak

    Naxx ve gvg kartlarinin kalkmasiyla biraz yara alacak. Alternatif kartları en fazla olan deste olduğundan yine oynanmaya devam edicek. Classic zoo bile oynanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde hangisini tercih ediyorsunuz? Sanırım bir çok kişi standarta geçecek? Aslında birde buna anket oluşturulsa...
  • Standart aktif olunca hangi desteler ile oynayacaksınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anket yapılmıştı zaten hocam http://forum.donanimhaber.com/m_115051841/tm.htm

    Ben şahsen standardda oynarım wild'a bulaşmayacağım. Çünkü adı gibi süper OP destelerin çarpıştığı, heyecan severlere, meraklısına bir mod olacak

    Zaman geçtikçe ve oyuna çıkan kart sayısı arttıkça gelmiş geçmiş tüm kartların komple dengesini sağlayabilmek imkansıza yaklaşıyor. Bu bakımdan Blizz de Wild modun dengeli olması için bir çaba sarfetmeyecek, sarfedemeyecek. Standard modda sürekli en son çıkan paketler olacağı için kart sayısı sınırlı kalacak sürekli, bu yüzden dengeli mod oyunun ana modu standard mod. Blizz de standard'ın dengeli olması için uğraşacak.

    Ha üstüne bir de koleksiyonunda eski kartlar olmayan yeni başlayan oyuncuların da rahatça standard modda oynayabilmeleri ve onların kazanılması bu işin ekstra artısı.

    Bir diğer artısı da packler eskidikçe ve yeni packler geldikçe standard mod kapsamındaki kartlar sürekli rotasyon ile değişeceğinden, meta da desteler de sürekli değişecek ve taze kalacak. Tam aynı destelerden, zamanla oluşacak kanserlerden sıkılmış bıkmışken, hopp yeni gelen bir pack ve eskiyip standardtan çıkacak bir pack sayesinde yenilenmiş bir formata kavuşacağız. Benim en çok hoşuma giden kısmı bu artısı şahsen




  • Yerimizi alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda pack ve adventure almak ne kadar mantıklı bir hale geldi bu expansionla? Her 2 yılda bir tamamen wild mode'a dönüşecek kartlardan bahsediyoruz ki her yıl kullanılan kartların neredeyse yarısı wild mode'a kayıcak. Bu koşullarda pack veya adventure almak ne kadar mantıklı oluyor? Veya hangisi daha iyi bir seçenek? Mesela şuan yeni başlayan birisinin League of Explorers mı alması daha mantıklı yoksa WotOG'un pre-order 50 packı alması mı daha mantıklı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mckocas

    Oyunda pack ve adventure almak ne kadar mantıklı bir hale geldi bu expansionla? Her 2 yılda bir tamamen wild mode'a dönüşecek kartlardan bahsediyoruz ki her yıl kullanılan kartların neredeyse yarısı wild mode'a kayıcak. Bu koşullarda pack veya adventure almak ne kadar mantıklı oluyor? Veya hangisi daha iyi bir seçenek? Mesela şuan yeni başlayan birisinin League of Explorers mı alması daha mantıklı yoksa WotOG'un pre-order 50 packı alması mı daha mantıklı?

    Gerçek parayla alacaksanız sadece edvanture modlarla güzel bir koleksiyon olusturabilirsiniz. Diğer setiniz ne durumda bilmiyorum yeterli seviyede ise lol u alin hem daha ucuza patlar. Old god kartlarini 1 aya pack acarak büyük çoğunluğunu tamamlayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.
  • C'Thun druid deckleri eğlenceli gibi druid üzerinde C'Thun bir düzene oturtulabilir gibi gözüküyor ama şuan yapılan deckler ne biliyim tempo warrior gibi yada zoo gibi decklere karşı removal olarak yada early olarak cevap verebilecek deckler değil,C'Thun Druidin iş yapabilmesi için karşısındakinin de çok yavaş bir deck olması lazım. Trumpınkini denedim early minionlarınız ve spelleriniz çok kısıtlı boardı temizleyecek gücü bulamıyorsunuz,bi nevi temposu olmayan bir deck. Bakalım elbet farklı deckler çıkacaktır daha deneme yanılma bunlar
  • C'Thun desteleri çok yavaş kalıyor. Özellikle 10 turda ele geçmediyse veya iyi bufflanmadıysa, diğer destelere karşı çok yavaş oluyor.

    Renounce Darkness ile bir warlock destesi yaptım şimdilik. Renounce kullandığım zamanların yarısında hunter e çevirdi, 2 kez prieste birkaç kezde warrior e çevirdi. Renounce daha çok eğlence amaçlı destelerde yer bulacak gibi görünüyor zira ne getireceği belli değil.
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır ctrl warrior oynamak istiyordum fakat gerekli kartlarım yoktu yeni expansion ile ctun ctrl warrior yapmak istiyorum fakat tüm yatırımımı bu decke harcamam gerekecek.Mevcut metada ctrl ctun warriorun durumunu nasıl görüyorsunuz ve metada karşısına çıkacak olası rakiplerine karşı durumu nedir sizce?
  • Valla deathrattle face karisimi deckler veriyorum odunu millete bakalım ne olacak sonumuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar genel olarak ben çok eğlenceli buldum yeni metayı, eski metada sıkılıyordum ancak bunda sıkılmıyorum, bakalım ne olacak.


    EDİT: Az önce adamın teki hayatının hatasını yaptı, kendi C'Thun'u 32 25 gibi bir şey olmuştu 3 tane bladeofcthun ile (shadowstep+bladeofcthun). Daha sonra cthunu koydu ortaya, şu 4-10 statlarına sahip yaratıktan 2 tane vardı bende ikisini de öldüremedi, bide tauntluydu cthunu, adam oyunu bitireyim bir sonraki el, cthunumu öldürmesin diye düşünüp diğer shadowstepi de ona attı . O el elimde kart yoktu, topdeck bana kendi C'Thun'umu verdi, sonuç olarak adamın canı tam 8 kaldı, ve o 2 yaratığımla da vurunca öldü. İşte missplay yapmanın sonuçları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 27 Nisan 2016; 21:02:38 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.