Şimdi Ara

Genel Konu: Standard Mod (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır aklımda, ben de Main Rogue oynamak istiyorum ki bu mod bahane oldu. Orta vadede verim aldığınız desteleri paylaşırsanız, Rogue destelerinizi ben de denemek isterim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • C'Thun druid oynamak isteyen arkadaşlar olursa diye şöyle bir deck bırakıyorum. Rank #3000lerden #1000 civarına taşıdı beni gayet viable bir deck,hava atmak için değil öbür decklere oranla başarısını merak edenler olacaktır diye yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın.

    Beğenmediğiniz verim alamadığınız noktalarda isterseniz değiştirebilirsiniz ragnaros ve druid of the claw gibi kartları ama öbürleri şuanki metada gayet iyi iş görüyor.İçinde yeteri kadar Cthun malzemesi ve aggro kabusu olabilecek kadar early drop,spell ve taunt var.



     [sizer]Genel Konu: Standard Mod


    @UcanHollandali

    hocam dediklerinin hepsine harfiyen katılıyorum,paylaşın burda yaptığınız deckleri de çoğu oyuncu zaten dustım var düzgün deck yok kart çıktı üstüne deck kuramadım vb vb. şeylerden yakınıyor sezon başı olduğu için burda paylaşılan decklerden farklı deckler oynasak canımız sıkılmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 28 Nisan 2016; 7:19:07 >




  • Arkadaşlar hallazeal ile soggoth the slitherer hakkında düşünceleriniz neler ikisi de packten çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    bugün bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak, legend yapar mı beni hocam
  • Az önce kendim oluşturdum. Diğer destelerde hep bir stres oluyordu C'Thunun gelmesini beklemek veya 10. turne gelebilmek. Health sıkıntısı yaşanıyordu, bu deckte rahat rahat oynayabiliyorsunuz ve 7-0 skor yaptım iyi decklere karşı. Bir denemenizi öneririm size uyan değişikliklerle daha iyi hale gelebilir. Örneğin Jaraxxus koyup koymama konusunda kararsız kaldım ama düşük manalı tauntlar aggrolara karşı hayatta kalmanızı sağlıyor. Şimdiye kadar bir tek Spreading Madness'tan memnun kalmadım ama ondan da ümitliyim Paladin ve Hunter'ın düşük healthli minionlarına karşı iyi olabileceğini düşünüyorum. Bir bakın bakalım.  [sizer]Genel Konu: Standard Mod



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butt3rs -- 28 Nisan 2016; 18:04:05 >




  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Gece - hemen hemen siz bu mesajı yazmadan bir saat kadar önce- B.Kibler dragon paladin oynuyordu. Uyku bastırdı çok izleyemedim siz bakabildiniz mi hocam? Başarılı gibiydi destesi
  • Şöyle bir paladin destesi yaptım oynaması keyifli

     [sizer]Genel Konu: Standard Mod
  •  [sizer]Genel Konu: Standard Mod


    bunlar da benim üstünde uğraştığım decklerim mage decki hariç iş yapıyor mage üstünda daha baya uğraşmam lazım belkide siz üstüne birşeyler eklersiniz mage in amacım freeze mage gibi yapmaktı ama finisher olarak c'thun kullanılıcak o yüzden oyun sonunda kadar rakibi freezeleyip hayatta kalmaya çalışan bir deck yaptım ama hem card draw sorunu var hem mana curve ü pek iyi değil hemde c'thun oyun bitirecek kadar büyümüyor




  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Ben de Tempo Freeze Mage yapmaya çalışıyorum ismi değişik, işlevi sıra dışı karşımdakiler hep şaşırıyor ama beceremeyeceğim sanırım . Hep bir eksik yaşıyorum ve tempo yakalayamıyorum başarırsam çok hoş olabilir. Meta uygun görünüyor ve herkes farklı şeyler deniyor birisi çıkıp çok konuşulacak bir deste yapacak yakın yani bekliyorum
  • Fendal çıktı az önce sizce twin emperioru (kart isimleri yanlis olabir akildan yazdim )kendim craftlayip ctun druid destesi yapsam nasıl olur geleceği varmı bu desteğin ladderda sizce ilerleyen zamanlarda dustim az yapipta etkisiz kalırsa ilerde pişman olmaktan korkuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butt3rs kullanıcısına yanıt
    hocam mage benim en sevdiğim class(wog a kadar tek oynadığım class tı) ama blizzard mage e ''for begginer'' mantığında davranmaya devam ediyor diğer classlara nazaran daha casual kalıyor çıkarttıkları kartlarda bunu gösteriyor antonidias dışında işlevsel legendarysi yok spelleri tek düze çeşitlilik yok diğer classlara oranla tempo oynansın diye uğraşıyor resmen blizzard mage i.bu expansion da mage e yarıayacak metada üstlere taşıcak hiç bir kart gelmedi malesef.
    umarım uste theorcraft cılar çok güçlü bir mage destesi çıkarırda da beni hatalı konuma düşürürler ama sanmıyorum
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize katılıyorum. Mage'in durumu ne yazık ki öyle ama zaten genel olarak ta bir deste kıtlığı var şu anda ve oyundan da hiç memnun değilim, kaçış yolları arıyorum. Mage'i çok sevdiğim için de Antonidias etrafında deckler oluşturmaya çalışıyorum ve freeze içerikli kartların çoğalmasından dolayı rakibi hep frozen halde bırakarak yenebilmek mümkün mü acaba diye uğraşlarım var ama tabi ki kartlar kısıtlandığından bunu gerçekleştirmek daha zor oluyor. Umarım söylediğiniz gibi güçlü bir deck çıkarda mutlu oluruz.
  • Mage konusunda katılıyorum söylenenlere, şuan yogg'lu tempo mage yapıyor eglenceli oldugu için çogu kişi ama yeni sezon başladıgında rank 16-5 arasını hızlı ve eglenceli tırmanmak isteyenler dışında pek kullanan olmaz gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Bence yapar,benim görüşüme göre legend olunabilecek en iyi decklerden birisi C'Thun druid, "Kesin yapar" derdim ama oo bilgiç bilgiç konuşmalar yine oo falan saçma sapan yorumlardan usandığım için diyemiyorum. Benim deckten aldığım verim inanılmaz gerçekten.


    Bu arada mage konusunda söylediklerinize katılıyorum ve +1 olarak yogg saron her ne kadar rng kartı olsa da mage decklerinde mage rng kartlarıyla birleşince iş daha da zora biniyormuş gibi. Şuan druid,shaman ve çeşitli C'Thun deckleri gibi ne oynadığı belli olan alacağını vereceğini bilen bu kadar stabil decklere karşı bir nevi " rng fiesta " oynamak aşırı geriye düşürüyor mage'i atıyorum bi cabalist attınız doğru düzgün birşey çekemediniz rakip de doldurdu boardı o verimi belli olan minionlarıyla çevirmeniz nerdeyse imkansız. Hele ki şu yeni 4-6 tauntlar yok 4-10 druid minionu 3-6 taunt,5-7 taunt derken flamestrikela da oyuna dönemiyorsunuz C'thun decklerine karşı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 28 Nisan 2016; 15:51:07 >




  • @resolument Yogg-Saron Mage fazla güzel olmuyor. Yogg-Saron 2 tarafı keskin bıçak gibi olduğu için riskli ve tamamen şans faktörüne dayalı oluyor. Deneyimlerinden edindiğim bilgiye göre bu bıçak en fazla kullanıcısını kesiyor.



    @baLbesh Haklısın C'Thun'la beraber Mage'e düzgün bir kart gelmemesinin yanında birde C'Thun 10 Attack üstüyse çok daha güçlü olan saçma minyon kartları getirdiler oyuna. Oyuncuları resmen C'Thun destelerine zorluyorlar C'Thun güzel bir oyun bitirici olmanın dışında C'Thun'u Buff'layan kartlarda Mana değerlerine göre aşırı güçlü kartlar bu yeni Exp. Mage'e yaramadı diyebilirim. Bu arada yaptığın desteyi paylaşabilir misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyneth -- 28 Nisan 2016; 16:39:28 >
  • Shyneth kullanıcısına yanıt
    aynen ya kendini falan öldürürse çok can sıkıcı oluyor yogg saron,en güzeli shadowstep atması kendisine hangi desteyi hocam druidi mi eğer druidi soruyorsanız 4-5 mesaj yukarda hemen,C'thun hakkında da dediğinize katılıyorum 4-5 tane kart var beckoner gibi elder gibi 6 mana 5-7 taunt gibi hem C'Thunu bufflıyor hem çok fazla C'Thun sinerjisi yaratmasanız bile tek başlarına çok iyi minionlar ki bu iyi dediğim minionları koyup gerisini farklı bile dizseniz oyun sonunda en kötü 20-20 bir C'Thununuz oluyor ki bu da yeterli zaten.O yüzden druide çok iyi oturdu C'Thun çünkü iyi druid kartlarının yanına biraz C'Thun sinerjisi ekliyorsunuz ve yetiyor.

    bu arada thijs şöyle bir nzoth deathrattle hunter decki yapmış eğlenceliye benziyor,artık hiçbir deckin heal oynamadığını düşünürsek özellikle shaman vb. classlara karşı geriye düşse bile hero powerı sayesinde oyunu rahatça bitirebilir control matchupları içinse call of the wildları,savannahları,sylvanası ve nzothu var bence yeterli bir tehdit deneyesim geldi benim açıkcası

    https://www.youtube.com/watch?v=4wHo1y_swek




  • Shyneth kullanıcısına yanıt
    c'thun destelerine zorluyorlara katılmıyorum bence oyun bu 1-2 ay en çok deck çeşitliğini yaşıyacak c'thun deckler okadarda op değil hala zoo lar smorclar havada uçuşucak nzoth deckleri ağır contoller bran deckleri reno lu deckler tempolar(belki azalabilir) çünkü tam anlamıyla oyunu domine edecek bi kart vs yok c'thun u fazla gözünüzde büyütmeyin mage in rhonin ininden biraz iyi okadar rhoninden daha efektif yapan kısmı bütün classlarla sinerjisinin olması.

    mage e artık bir sonraki expansion umudum
  • 5 maç yaptım yeni oyun oynuyormuş gibi oldu. Çok sevindim standard gelmesine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    C'thun decklerine zorlamıyorlar bence de fakat şöyle bir durum oldu aniden o kadar kart gidip meta değişince özellikle sezonun son günlerinde daha rank kasmaya çalışırken insanlar en kolay yoldan bir deck yapıp rankeda dönebileceği deck arayışına girdi e öyle olunca zaten oyuna sinerjisi hazır yolu çizilmiş bir C'thun kartı olunca felsefesi belli ne yapmanız gerektiği açık bir kart ortaya çıkınca millet tabiri caizse abandı C'thuna iyi kötü bir deck oynayabilmek için,millet expansiona alışınca yeni deckler çıkacak elbet benim de umudum bu şekilde. C'thunu gözünüzde büyütmeyin olur mu hocam battlecry ile deathrattle farklı şeyler boş boarda attığınızda rakibin yüzüne 15-20 damage bir finisher,zoo vb. classlara karşı attığınızda fazla deathrattle benzeri minion kalmadığı için board clear olarak kullanılabiliyor ve tüm classlara sinerjisi olması zaten kartı önemli kılıyor çünkü sayesinde gelen yeni class kartları 4 mana 4-10 minionlar 10 armor veren kartlar gibi kartlar decklere direk giren çok güçlü kartlar. Ayrıca brann ile sinerjisi de tamamen oyun bitirici bir durum,rhonin silence yiyebilir yada sylvanas-shield slam gibi combolarla çalınması da söz konusu fakat C'thun ne olursa olsun attığınızda bir 15-20 damage battlecry özelliği sebebiyle valuesini alıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 28 Nisan 2016; 17:04:43 >




  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    rhonin en kolay benzetme yapabileceğim kart olduğu için söyledim hocam zaten üstüne expansion çıkarttıkları bir kart elbet iyi olucak ama demek istediğimi anlamışsınız çeşitlilik anlamında herkesin c'thun kullanacağını sanmıyorum ben ilerleyen dönemde.

    ayrıca sezon sonu insanların rank kasma hevesinide pek anlamlandıramıyorum yani yeni expansion gelmiş bir sürü yeni kart işin eğlenceli kısmını atlıyor insanlar.oyunu open betadan beri oynuyorum 3-4 ay arayla bırakır bırakır tekrar bi hevesle başlarım oyuna open betadan beri ilk defa bukadar keyif alıyorum oyundan. normalde dediğim gibi bırakır bırakır başlarım oyuna arada girip meta neyse onu oynarım şu an öyle değil nerdeyse 2 gündür aralıksız therocraft yapıyorum bir sürü kendimce deck denedim yaptım vs. yani oyuna yeni başlaşmış gibi her kartı göre göre tanıyorum.wild daki opi her decke 3er 5er alınan kartların olmamasıda cabası.

    kısacası oyun şuan çok eğlenceli keşke burdaki çoğu oyuncuda benim gibi düşünse bakıyorum mesajlara hep hoşnutsuluk


    edit:c'thun ver berbaerinde verilen 13 packle çok rahat herkes c'thun destesi yapabilir şuan bukadar çok olmasında bununda etkisi var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 28 Nisan 2016; 17:13:45 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.