Şimdi Ara

Genetiği değiştirilmiş domuz böbreği ilk kez bir insana nakledildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Domuz eti yemeyin denmiş


    Domuzlara zarar verin gördüğünüz yerde öldürün insanlığa faydası olsa bile kullanmayın denmemiş

  • Dinciler basmış yine konuyu, tamam kardeşim sen bir gün böbrek yetmezliğinden ölecek duruma gelirsen domuz eti haram diye ölümü beklersin. Sırf din yüzünden böyle güzel bir gelişmeye bile karşılar, saçma sapan yorumlara bak.

  • CrimsonBlade C kullanıcısına yanıt
    Bir domuzdan kalp nakli yapılan ilk kişiyi neyin öldürdüğünü öğrenmeye çalışan araştırmacılar, organın bir hayvan virüsü içerdiğini keşfettiler.

    Yazıyı copy paste yap akıl küpü Google sana araştırma sonucu haberlere ulaştırır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

    Araştırdım ve sonuç:

    Bir domuzdan kalp nakli yapılan ilk kişiyi neyin öldürdüğünü öğrenmeye çalışan araştırmacılar, organın bir hayvan virüsü içerdiğini keşfettiler, ancak ölümde herhangi bir rolü olup olmadığı henüz açıklanmadı. (Euronews)


    Usa Today’in haberine göre, 7 Ocak’ta domuzdan insana ilk kalp naklinin yapıldığı David Bennett’in sağlık durumu son günlerde kötüleşti. Maryland Üniversitesi Hastanesi, Bennett’in bugün öldüğünü ancak ölüm nedeninin henüz kesinleşmediğini duyurdu. (Anadolu Ajansı)



    Araştırmacılar bile ölümün virüsten kaynaklandığına dair bulguya rastlamamışken sen nasıl oldu da 3 satır haberden o sonuca ulaştın anlamış değilim. Zaten ameliyattan önce ölümcül kalp hastası olan hastanın ölümünün sebebi doku uyuşmazlığı, bağışıklık sistemi tarafından antijen algılanma, vs vs gibi onlarca sebep olabilecekken neden bu sonuçta karar kıldın? Bence haberleri anlamak istediğimiz gibi değil, sunulduğu gibi anlayalım.


    Her gün dünyada yüzlerce insan organ nakli beklerken ölüyor. Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. Bilim armudun sapı üzümün çöpü var demez. Dener, geliştirir en sonunda çözüm bulur. Başarılı oluncaya kadar da başarısızlıklar mutlaka olur.





  • CrimsonBlade C kullanıcısına yanıt
    Dini yorumdan bilimsel açıklamaya gecebildin alkışlıyorum ön yargılarınla hareket etme

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

    Helal olsun çok doğru bir tespit. Sana aynen katılıyorum. Bunlar böyle işte... Desem de ne alaka, adam dini yorum mu yapmış orada. Gece gece mesajları geriden okuyup takip etmek zorunda bıraktırdın hayret bi şe. Sanırım şöyle bir sorunun var, metnin başını ve sonunu okuyorsun geri kalanını önemsemiyorsun. Bu da testi işte... Teşekkürler forumdaş, en güzel cevabı vermişsin.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.