Şimdi Ara

GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
4
Favori
18.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mehterann kullanıcısına yanıt

    😀 yani çevremde bu telefonu kullanmayan birileri olmasa dediğinize inanacam ama koskoca Xiaomi piksel cihazının reklamını yapacak öyle mi ? Özelleştirilme yapmayacak yani siz piksel cihazina ait artık gsi mi custom rom kurmussunuz markayı kurtarmanın manası yok. İnsanları boşuna keklemenin manasıda yok. Saf android kullaniyorum bir önceki cihazimda saf android di.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehterann

    Xiaomi Mi A2 Lite telefonumda aynısı var, saf android 10 sistemlerde aynı olabilir.



    Alıntıları Göster

    Bende Xiaomi Mi A2 Lite (şirket telefonu) var. Android 10 güncellemesi sonrası ayarlarda "pixel cihazınızı özelleştirin" bölümü var.

    Saf android 10 güncelleme sonrası görüntülerde aynı. Güncelleme videosu yayınlayanlarda görülüyor.

    Videonun 6:16 saniyesinde görülüyor, video linki en altta var.

    GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pasa86

    Burada firmayı ve modeli öven arkadaşlar gerçekten ya telefondan anlamıyorlar yada yazmak için yazıyorlar GM firmasının telefonları alınmaz daha veri gizliliği olayinda bile piksel cihaza ait bir yazılımı telefona uyarlayip kimin yaptığı belli olmayan bir romu müşterilere stok rom diye verip verilerinizin güvenliğini sorgulamanız gerekli. Güncelleme seçeneğinde bakın cihaz ismi ne olarak geçiyor. Bu işi bu kadar baştan savma yapan başka bir firma görmedim GM 9 pro kullaniyorum beş para etmez bir telefonları var 1 yıldır güncelleme vermiyorlar müşteri hizmetleri yalan atmaktan feleği şaşmış. Allah ıslah etsin diyorum başka birşey demiyorum. Bunların google ile alakası yok çalıştıkları falan da yok. Google vermiş olduğu yazılımı değil güvenli olmayan amatör geliştiricilerin vermiş olduğu romu veriyorlar general mobile alma yarın öbür gün verileriniz çalınır banka hesaplarınız boşaltılırsa GM firması arkasını dönüp gider hesap soramazsiniz.

    dedikleriniz prestij kaybı mı demek yoksa güvenlik açığı mı demek. gm20 de böyle bir durum olması telefonda güvenlik açığı olduğu anlamına mı geliyor. ona göre alacağım ya da başka telefonlara yöneleceğim.





  • Arkadaşlar yeğenime hediye amaçlı akıllı telefon bakıyorum. GM markası fiyatı ile göz kırkıyor. Ne diyorsunuz bu cihaz alınır mı?

  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    2.5k ya kadar telefon bakıyorsanız mantıklı cihaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevap için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt

    Hem prestij kaybı hemde ne olduğu belirsiz bir yazılımı müşterilerinin kullanıma sunması ne kadar güvenilir olabilir ki ? Tabi ki olamaz bu demek oluyor biz birisinin yazılımını kullanıyoruz daha öncede aynısını yapmışlardı. Ucuz yollu amatör geliştiricilerin hazırlamış olduğu güvenilir olmayan yazılımı kullanıyorlar ayrıca yazılımı derleyecek bunu yapabilecek ekipleri yok işin uzmanı olmayan kişilere yazılımı yaptırıyorlar, bunu gösteriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasa86 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi a3 kullanıyorum. Stok romun bi versiyonunda pixel cihaz kurulum muhabbeti bizde de vardı. Bir sonraki ay düzelttiler onu. Olmaz diye birşey yok yani hocam. Koca ixsonomi diyorsunuz A3 e Android 10 u 3 kere verdi 2 kere geri çekti hatalı olduğundan. Yazılım konusunda fena rezil durumdalar

    2 ay önce Meksika operatörü romunu globale yayınladılar milletin 2. Simleri iptal oldu bi dünya hata geldi durduk yere :)))

    Ekleme: a2 lite kullanan arkadaş bir önceki mesajda kanıtını da eklemiş zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 27 Eylül 2020; 21:19:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam mediatek olsun ama en azından Dimensity 720 olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt

    2.5 k civarına daha mantıklı bi cihaz yok mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seferihsn kullanıcısına yanıt

    yok gibi hocam. androidde şu vakitten sonra 4gb ramlı cihazların ömrü kısa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili kötü gidiyor sanırım. Bu hafta sipariş vermeyi düşünüyordum. Bu videoyu izleyince bekleme kararı verdim. Kullanan arkadaşlar pil ve performans konusunda bilgi verebilir mi?


  • google resmi telefonu pixel adı ile üretilen cihazlardır takip edenler bilir,çeşitli üreticilerinin yazılımları içinde pixel ibaresi geçebilir,yazılımı üretenler zaten google firması bunun nesine şaşırıyor insanlar bunu anlamak zor.bazı firmalar kendi arayüzünü ekliyor işletim sistemine ancak temelde çalışan saf android,ben başıma gelen bir örnek vereyim.


    bende şu an nexus 5x var LG üretimi resmi google cihazı,işletim sistemi 8.1 de kaldı üzerine güncelleme gelmedi,bu versiyon da şarj %100 olduğunda ekran da "ödeme alındı" yazısı çıkıyor,bu durumda ne düşünmek lazım,her şarj olduğunda google benden paramı tahsil ediyor belli ki bir çeviri hatası ancak halen düzelmedi yapacak birşey yok.


    GM markası arkasında telpa isimli türk şirketi var,ben anneme GM9 plus aldım taş gibi telefon aldığımda GM20 pro yoktu,bende şu an yeni telefon almayı düşünüyorum eski telefonumun pil performansı iyice düştü yeni pil bulmakta artık zorlaştı,bu yüzden taş gibi cihazı pili yüzünden mp3 player gibi kullanacaz öyle gözüküyor.


    gelelim GM20 Pro cihaza şu an araştırmalarım devam ediyor,donanımsal olarak bu kalitede bir cihaz huawei ya da samsung da en az 5000 tl bandında olur bir de snapdragon işlemci olsa en az 6000 tl bandında bir ürün haline gelir,sonuçta 2300 tl fiyatlı tek eksisi işlemcisi olan bu cihaz alınabilecek bir cihazdır,şu an piyasada çok yeni olduğundan biraz satış sonrası oluşacak durumları takip edip alınacak bir cihazdır.


    ben bilgisayar dünyasında çalışan biri olarak araştırmalarıma devam ediyorum ancak param olsa bile bu devirde 2500 tl üzerinde bir parayı asla bir GSM cihazına vermem,bana göre alınabilecek en ideal fiyat GM20 Pro cihazıdır,telefon ile atom parçalamak gibi bir fikrimde olmadığından multimedya özelliklerine pek takılmadan bu cihazın alınabileceğini düşünüyorum ancak son kararımı henüz vermedim.


    aslında bir türk firması bu cihazın arkasında olduğundan ve saf android kullanıyor olması bana göre satın alınabilir olması açısından en mantıklı duran sebepler,satın alır isem buradan fikirlerimi yazarım,iyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGP970OB -- 9 Ekim 2020; 17:36:32 >




  • Fiyat Performans olarak en iyi bunu bulabildim. Ne diyorsunuz sizce alınır mı temiz bakarsam 3-4 sene götürür mü ?

  • 2012 yılından beri bir kaç değişiklik dışında hep gm kullandım. İlk çıkan gm ile başladım sonra 4 kullandım şimdi de 6 biraz öncede 20 yi aldım pro ya gerek yoktu benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü. Boşuna masraf olacaktı. Son derece sade düz bir cep telefonu kullanan birisiyim onun için bana 10,000tl lik bir telefonda bir anlam ifade etmiyor. Günlük kullanımda işimi düzgünce görsün bana yetiyor. Gm 6 iki defa garantisi varken arıza yaptı. Gm nin servisi çok iyidir ücretsiz kargo ile yolluyorum takibini internetten yapabiliyorsun güzelce yapıp yine ücretsiz yolluyorlar. Pandemi de sanırım bu düzen yoktur ama firmanın bu hizmeti bende iyi intiba bırakmıştır her zaman. Amazondan 1,732tl ye aldık bakalım umarım sorunsuzca gelir ve güzelce sorunsuz kullanırım.

  • 2,5 civarı vestel z40 daha iyi bence ekrandan parmak izi,kablosuz şarj,pop-up kamera,metal kasa gibi daha fazla özelliği var üstelik işlemci aynı ...

  • JamaicaGoldX J kullanıcısına yanıt

    GM20 mi pro mu ?


    Gm20 Pro alacak arkadaşlara TCL 10L öneririm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Önerdiğin telefon hakkında hiçbir fikrim yok ama 2130tl ye geliyor garanti n11 kampanyası ile.

  • neyro61 kullanıcısına yanıt

    TCL yeni yeni TR pazarına giriyor. Özellikleri en büyük televizyon panel üreticisi ve kendi tvleri de yerli üretim olarak geldi ülkemize. Telefon pazarındada fiyat performans olarak ilerliyorlar. İçindeki işlemciyle vs gm20prodan çok daha iyi. Yazılım işine bakarsak zaten gm yıllardır beceremiyor. Bi araştırın derim ssd665 işlemci 2300tl civarında çok çok iyi günümüz şartlarında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Ekim 2020; 12:49:53 >
  • neyro61 kullanıcısına yanıt

    kamera performansı gm20 pro yanında çok sönük kalır tcl 10l nin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.