Şimdi Ara

GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
4
Favori
18.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı



    Geçtiğimiz haftalarda GM 10 ve GMPods ürünlerini piyasaya süren General Mobile, şimdi de GM 20 ve GM 20 Pro akıllı telefon modellerini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Trust iki yeni tam kablosuz kulaklık duyurdu



    GM 20 ve GM 20 Pro özellikleri ile neler sunuyor?



    GM 20 Pro6.3 inç büyüklüğünde ve içerisinde 16 MP çözünürlüğünde özçekim kamerasının yer aldığı delikli bir ekranla bizleri karşılıyor. Gövdeye oranı %91 olan bu ekran, görüntüleri 2340x1080 piksel (Full HD+) çözünürlükte oynatıyor. GM 20 Pro'ya kıyasla daha düşük bütçeli olan GM 20 ise HD+ çözünürlüklü 6.08 inçlik delikli ekrana ev sahipliği yapıyor.



    GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı



    Bugün birçok akıllı telefonda görmeye alışık olduğumuz ana, ultra geniş açı ve portre kamera sensörlerinden oluşan üçlü kamera düzeni GM 20 Pro'da da karşımıza çıkıyor. Ana kamerası 108 MP çözünürlüğe kadar fotoğraf çekebilirken, ultra geniş açılı kamera ise 118 dereceye kadar çekim imkanı sunuyor. Bununla beraber 34 kata kadar yakınlaştırma yapabilen kamera donanımı; gece modu ve yapay zeka destekli sahne algılama gibi yazılımsal özelliklerle de desteklenmiş.



    Konu GM 20'ye geldiğinde ise Redmi Note 9'dakine benzer bir kamera tasarımı bizleri karşılıyor. Kare şeklindeki bu bölmenin içerisinde üçlü kamera paketine yer veriliyor. Kameraların teknik detayları açıklanmazken, şu an için yalnızca ana kameranın 52 MP çözünürlüğe kadar fotoğraf çekebildiği bilgisi paylaşılmış durumda. Ek olarak GM 20'de de gece modu ve yapay zeka destekli sahne algılama özelliklerine yer verildiğini belirtelim.



    GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı



    GM 20 Pro, 12 nm üretim sürecinden geçerek üretilen Mediatek Helio P70 yonga setinden güç alıyor. 4 adet ARM Cortex-A73 ve 4 adet de ARM Cortex-A53 çekirdeği olmak üzere toplamda 8 çekirdekli bir kümelemeyle gelen yonga, 2.1 GHz'e kadar saat frekans hızına ulaşabiliyor. Bu yongaya 6 GB RAM ve 128 GB kapasiteli UFS 2.1 dahili depolama birimi eşlik ederken, hafızayı 512 GB'a kadar microSD kart takarak artırabilmek mümkün. Son olarak telefonun USB-C üzerinden şarj olabilen 4050 mAh kapasiteli bataryadan beslendiğini belirtip, GM 20'nin donanım özelliklerine geçelim.



    Küçük kardeş GM 20'de ise saat frekans hızı 1.8 GHz'e kadar çıkabilen 8 çekirdekli Helio A25 çip setine yer veriliyor. Bu çipe 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi eşlik ederken, hafızayı 256 GB'a kadar microSD kart takarak artırabilmek de mümkün. Tüm bu donanımların beslenme kaynağı ise UBS-C üzerinden şarj olan 4000 mAh kapasiteli batarya oluyor. 



    GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı



    Her iki model de yüz tanıma ve fiziksel parmak izi tarayıcıyla gelirken, kutudan Android 10 işletim sistemi yüklü bir şekilde çıkıyor. Telefonların renk seçeneklerine gelecek olursak; GM 20 yeşim yeşili, parlak siyah ve okyanus mavisi opsiyonlarıyla alıcısını beklerken, GM 20 Pro'da ise inci siyahı, lotus mavisi ve inci beyazı seçenekleri bulunuyor.



    Fiyatlar ve çıkış tarihi



    GM 20 ve GM 20 Pro, 21 Ağustos'ta satışa çıkacak. Bu noktada GM 20'nin fiyatı 1799 TL olarak açıklanırken, GM 20 Pro'nun fiyatı ise 2299 TL olarak açıklandı. 









  • Xioami Note 8 pro da mediatek işlemciyle geldi. Onu susuz yuttunuz. Avrupa'da ve ülkemizde en çok satılan telefon oldu neredeyse. Ama yerli firma mediatek kullanınca çöp diyorsunuz. Telefondan hiç anlamıyorsun. Sus bence çöp diyenler. Şahsen özellikle pro modeli çok güzel. Fiyatı da güzel. Yazılım sorunu olmadığı sürece alinabilitesi yüksek telefonlar. Ama zaten 2000 altına gelir kısa zamanda.
    Adamlar eski serideki cihazlarının altında cihaz üretmişler. Mediatekli cihazları sürerken hiç mi oturup düşünmediler acaba? O değil gm 9 pro da olduğu gibi bunda da "ne zaman güncelleme gelecek artık yeter" diyecekler ama yine alacaklar. Şu marka cihazları neden alırsınız ki artık? Hiç mi kullananların şikayetlerini görmüyorsunuz. Almayın dedikçe yerli diye alan kitle var. Madem inadına alıyorsun. Bunlara katlancaksın o zaman.
    Hala adamların en iyi telefonu GM9 Pro şaka gibi.
    Snapdragon 720G, AMOLED ekran yap. 5000 mah pil, IMX586- 686, ve GM9 Pro'daki gibi müthiş bir video sabitlemeyi 3000'e 3500'e ebile koysan GM bütün piyasayı adeta biçer.

    Vizyon yok. Mediatekle uğraştıyorlar. Emin olun yerli telefon almak isteyen bir çok insan var ama düzgün cihaz çıkartmıyorlar.

    4 yıldır GM5 Plus kullanıyorum, sadece 2 defa servise götürdüm. Birinde telefonu aynı gün geri aldım, diğerinde birkaç gün oldu.


    En az 100 defa yere düşürmüşlüğüm var (beton, fayans, parke) ama Allah'a şükür kırık, çatlak dile olmadı. GM9 Pro alacaktım ama nasip olmadı, bu defa büyük ihtimalle GM20 Pro alırım.


    Millet neden bu markayı o kadar kötülüyor, anlamadım.

  • Günümüz şartlarına göre fiyatları fena değil ama birazcık daha aşağı çekseler iyi olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerli ürünün vergi oranına rağmen yüksek fiyatlandırma düşük işlemci

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xoami alternatif olarak düşünülebilir hem yerli

  • Sonunda dogru fiyat politikasi fena olmayan telefonlar tabi ithal telefonlara olan vergilerden dolayi cok satacaktir.

  • Sayın GM yöneticileri. Neden bu Mediatek işlemcili telefonları getiriyorsunuz bilmiyorum ama ben eski bir GM 4G kullanıcısı olarak şahsen Snapdragon işlemcili getirmezseniz hiçbir modelinizi almam. Eminim benim gibi düşünen çok kişi vardır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam dedelere alınmalık telefon.

  • GM 20 yi bilmem ama 20 pro fiyatına göre şu piyasada alınabilir bir cihaz olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gm 10 ile gm 20 aynı fiyatta şu an. nasıl fiyatlandırma bu :)

  • Güzel telefonlar alınır

  • Keşke orta seviye snapdragon kullansalar daha iyi olurdu.

  • MABtr M kullanıcısına yanıt
    Nerde hocam vergi indirimi tam tersi burda üretim olduğu için bütün yurtdışından gelen parçalara ayrı ayrı vergi veriyorlar keza Vestel vs üretimi bıraktı bu yüzden Xiaomi ile filan rekabet edemedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yerli marka mı bu?

    bu arada kesinlikle Redmi K30 ultra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 14 Ağustos 2020; 13:10:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en az SD700 serisi işlemci olmalıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gm20 güzel

  • Pro modeli F/P açısından fena değil. Bunlar zaten lansman fiyatı yakında biraz daha düşer tam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt ÇÖP

  • GM20 Pro - 1999 ve GM20 - 1499 olursa cazip konuma gelir.

  • Bi telefonunuza da Snapdragon işlemci koysanız ne olur ? MediaTek islemciler çok çabuk yıpranıyor+ batarya performansları çok vasat .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

    GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
    https://www.amazon.co.uk/s?k=GM+GENERAL+MOBILE&ref=bl_dp_s_web_17398842031



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 14 Ağustos 2020; 13:54:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.