Şimdi Ara

GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
4
Favori
18.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatı segmentinde G20 Pro güzel bir seçenek. İnternet sitelerinde rakabetçi fiyatlarla ile daha alınası bir seçenek olur. Lakin G20 günlük kullanım için pek bir şey vadetmeyebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gm 5 plus 2 yil en iyi telefonları kaldi, gm 9 pro 3 yil en iyi telefonlari kalicak anlasilan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala adamların en iyi telefonu GM9 Pro şaka gibi.
    Snapdragon 720G, AMOLED ekran yap. 5000 mah pil, IMX586- 686, ve GM9 Pro'daki gibi müthiş bir video sabitlemeyi 3000'e 3500'e ebile koysan GM bütün piyasayı adeta biçer.

    Vizyon yok. Mediatekle uğraştıyorlar. Emin olun yerli telefon almak isteyen bir çok insan var ama düzgün cihaz çıkartmıyorlar.

  • GM 20 nin tasarımının çok daha iyi durması 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle xiaomi nin modellerine benzemiyor. Tamamen orijinal tasarım!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu firmadan uzak durun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MABtr M kullanıcısına yanıt
    Yerli üründe vergi avantajı filan yok ki...

  • Adamlar eski serideki cihazlarının altında cihaz üretmişler. Mediatekli cihazları sürerken hiç mi oturup düşünmediler acaba? O değil gm 9 pro da olduğu gibi bunda da "ne zaman güncelleme gelecek artık yeter" diyecekler ama yine alacaklar. Şu marka cihazları neden alırsınız ki artık? Hiç mi kullananların şikayetlerini görmüyorsunuz. Almayın dedikçe yerli diye alan kitle var. Madem inadına alıyorsun. Bunlara katlancaksın o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 14 Ağustos 2020; 14:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 20 Pro fiyatı kötü değil işlemci sd 660 ayarında ama yapay zeka özellikleri var gm bu yapay zeka özelliklerini kullanabilecek seviyede bir firma mı bilemiyorum düz sd 660 koysalar daha iyiymiş.

  • Ülkenin alım gücü dolayısıyla böyle yapılmış e alternatif de koy snapdragon 720-730lu Hadi illa meditek koyacaksın red mi k30 a Bak dimensity 1000 serisi antutu da neler yapmış 5 g desteği amoled vsvs...snapdragon 855 865 e kafa tutuyor bak bakalım ne olacak adamlar 280 dolar civarında tanıttılar yine mi yapamadin koy red mi 8 prodo ki işlemciyi ama yersen ...arkadaşın biri demiş hala en iyi telefonu gm9 pro haklida ondan sonra dersin biz yerliyiz ek vergi ek ÖTV koydurttuk ama satış yapamıyoruz destekleyin bizi .... Bir de kocaman general Mobile yazdirtacaginiza güzel bir logo koyun tüketici beğenirse o zaten anlar örnek mi istiyorsun general electric general motors şaka gibiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 14 Ağustos 2020; 14:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Millet 1400 liraya aldı gm 9 pro yu ve aynı fiyata aynı seviyede cihaz yok bildiğin yok amoled bile var telefonda fiyat bu olunca da aldığı zaman güncellemeyi takmıyor millet şu pro olan kendi sitesinde 2300 dükkanlarda 1900 liraya satılacak millet almak zorunda kalıyor. başka firmada bu paraya 6gb ram yerine 4 128 depolama yerine 64 p70 yerine sd 620 gelir.

  • Mediatek Artık Kaliteli Ürünler geliştiriyor ama p70 biraz zayıf kalmış keşke p90 fln kullansalardi

  • Güncelleme vermiyor en büyük sorun bu, Android One kapsamıda telefonuna hala 10 sürümünü vermedi.

  • Xiaomi de telefonlarında mediatek işlemci kullanıyor ve süper de çalışıyor. Note 8 pro'da milyonlar sattı. Hala da satıyor. Eski devir kapanalı aylar oldu. Mediatek de snapdragon kadar iyi. Artık geçelim şu snapdragon fanlıgını

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt

    Aldım 6. ayda bozuldu. Servis bu narin telefonu yaptığı için firmayı suçlayacağına kullanıcı hatası diye bana kitledi, 1000 lira para istedi. Diyeceklerim bu kadar. Bir daha GM? asla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helio P70 yaklaşık 2 yıllık bir işlemci.... neyse işin teknik detaylarına girmeden; bu adamlar androidone projesinde telefon üretip güvenlik güncellemelerini bile veremeyen son derece acemi iş yapan manavda karpuz satma stratejisi ile telefon satma peşinde olan bir firma, android 10'un beta sürümünü bile bir yerlerden aşıran yazılım ekibi var bu firmada, benim param var çöpe atmak istiyorum istediğimi alırım yerli milli falan filan diyenler koşup alsın, o değil de cihaz ve teknik detayları ne kadar da UMIDIGI S3 Proya benziyor demi  

  • javaprof kullanıcısına yanıt

    Neden takmasınlar ki güncellemeyi? Belki alanlar bu cihaza güncelleme gelmeyeceğini bilselerdi almayacaktılar. Ama pazarlama taktiği tabi. Android one adı altında güya bütün cihazlardan önce güncellemeyi getireceklermiş gibi tanıtıyorlar. Her şeyi anlarımda android one adı altında satıp güncelleme vermemek daha komik. Keyiflerine göre veriyor yada vermiyor güncellemeyi. Burada bile konular açıldı sürekli güncellemeyle alakalı. Yok imza toplayalım yok mail atalım. Yok ben bidaha almam alacak olanıda zorla vazgeçiririm. Bunlara gerek yok. General mobile alınmaz. Almayın. Gm 9 Pro nun özellikleri iyi olabilir. Ama güncelleme gelmeyecekse kim neden alsın ki? Herkes başta android one erken gelir, özellikleri fena gözükmüyor veya yerli diye almıştır. Ayrıca kalite anlamında da iyi cihazlar üretmiyor gm. Baktın mı gm 8 serilerinin de 10 a güncellenmesi lazım. Ama adamlar daha gm 9 pro ya vermemişler ki 8 lere versinler. Takip etmiyorum hala vermediler mi ama alınmaz bu cihazlar net.. Sorun yaşamak isteyen alsın. Heleki mediatek işlemcili tel çıkarmış. Alanın vay haline.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haberi okurken şarj soketi bozuldu...

  • Xioami Note 8 pro da mediatek işlemciyle geldi. Onu susuz yuttunuz. Avrupa'da ve ülkemizde en çok satılan telefon oldu neredeyse. Ama yerli firma mediatek kullanınca çöp diyorsunuz. Telefondan hiç anlamıyorsun. Sus bence çöp diyenler. Şahsen özellikle pro modeli çok güzel. Fiyatı da güzel. Yazılım sorunu olmadığı sürece alinabilitesi yüksek telefonlar. Ama zaten 2000 altına gelir kısa zamanda.

  • İyi de Snapdragon işlemci olursa bu fiyata nasıl almayı düşünüyorsunuz arkadaşlar?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.