Şimdi Ara

GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
4
Favori
18.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha amiral gemisine destek çıkamayan firma yeni cihaz çıkartması gerçekten düşündürücü. Bir daha GM alirmiyim almam ama editörlerin halkı bilgilendirmesi gerekliydi general mobile firmasının güncelleme sabıkası ve hata düzeltme gibi sorunlar olduğunda sosyal medyadan bunları ileten müşterilerini engellemek dışında birşey yapmıyorlar. General Mobile kendi yetkili servisi bile yazılımlarının beş para etmediğini ve hatalar ile dolduğunu söyledi, müşterilerini insan yerine koymayan destek vermeyen ve yalanlar ile kandıran bir marka bu ülke için bir zarar dan başka birşey değil çünkü halkın cebindeki 3 kuruş parayı alınca zengin olunmuyor. Buradan Muzaffer beye sesleniyorum, sözünün eğri ve işini iyi yaptığını ispat edemedi. Boş vaatleriniz ile insanları kandirdiniz ama bir dahaki sefer 1000 TL fazla veririm sizin cihazlarinizi almam, yalan atan insan gördüm ama sizler kadar görmedim. GM 9 pro.





  • İki ablama da Gm5 pro aldırdım zamanında. Yaşadıkları sorunlar, verilmeyen güncellemeler, eksik dahili uygulamalar vs yaşattıkları onlarca şeyden sonra hem ben utancımdan daha da kimseye tavsiye vermez oldum hem de yerli marka ürün almamaya yemin ettim.

    Haysiyetsiz herifler söz verdikleri android güncellemesini 8 ay sonra verdiler. Güya Android one ekosistemindeydiler, güncellemeleri ilk onlar alacaktı. Ona güvenerek aldırdım.

    Yurtdışından ürün getirip markasını basarak yerli olduğunu iddia eden bu şirketin telefonunu almayın.
    General Mobile pişmanlıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 14 Ağustos 2020; 21:9:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası çok önemli, böyle yazmaya devam edin. Sayın ekonomi bakanımız görsün bunları da 1000TL daha zam koysun ithal telefonlara. Zaten kulak çubuğuyla Covid-19 testi 250TL olmuş bugün. Artık paraya para demezler. 5TL maliyete 250TL güzel yere dükkan açmış devlet yine...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökay16 -- 14 Ağustos 2020; 21:13:28 >
  • huncacare kullanıcısına yanıt

    Buraya versusdan link atarak engin bilgini tescillemiş oldun zaten. Hala bildiklerinin doğru falan olduğunu zannediyorsun. Yaptığın yorumlara ağzımla bile gülmüyorum. Birde bir kanıtmış gibi sürekli versusdan link atıyorsun. Madem beş çeker git al o zaman ne diyeyim. Sadece komiksin ki kalkmış bu işlemcileri karşılaştırıp kıytırık mediatekin P70 ini aklıyorsun. Cahilliğini kabul etmediğin gibi hayal dünyasında yaşıyorsun. İnsanlara alın diyerek boşuna üstüne beddua alma. Sonra arkandan çok beddua ederler. Kendin alıyorsan al kullan bizi ilgilendirmiyor.


    Edit: Güncelleme hakkında da yorum yapmayı unutmuşum. Ondan da anladığın yok gerçi. Sana diyorum samsungun giriş seviyesi cihazları bile 2 yıl update alıyor, bu cihaz 10 a güncellenmeli ve sen ben olsam ümitlenmezdim gelmez diyorsun. 2018 de çıkmış gelmez diyor. Şaka gibi.. Güncelleme gelmesin ama GM alalım sana göre. Sen para falan alıyorsun GM den herhalde veya aklını kiraladın başka yorum yapamayacağım. Yorumlarım bu kadardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 14 Ağustos 2020; 21:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    kağıt üzerinde görüp yerli malı diye gaza gelmekle olmuyor. git gm5'in sorunlarına bak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökay16

    Burası çok önemli, böyle yazmaya devam edin. Sayın ekonomi bakanımız görsün bunları da 1000TL daha zam koysun ithal telefonlara. Zaten kulak çubuğuyla Covid-19 testi 250TL olmuş bugün. Artık paraya para demezler. 5TL maliyete 250TL güzel yere dükkan açmış devlet yine...

    Napalım kardeş devlet ayak üstü düdüklicek diye görüşümüzü de mi belirtmeyelim? zaten bir kulak arkamız kaldı daha ne yapabilirler?

  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt

    Yok yok yok adamların yazılımı beş para etmez. Bunlar yazılımı merdiven altında ki bir kaç amatör yazılımcılara yaptırıyorlar Allah bilir daha liseye giden ergenler yapiyordur, gürültü engelleme sistemini bile adam akıllı çalıştıramadilar. GM ağzıyla kuş tutacak cihazlarini almam, GM 9 pro çıkış yapacakti ama yüzlerine gözlerine bulaştırır. Muzaffer bey eğer bunları okuyorsanız bu işi yapamiyorsunuz bari boş vaatleriniz ile insanları kandırıp üç kuruş parasını almayın biz sizin ucuz kıytırık cihazlarınızı alacak kadar zengin değiliz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle uzak durun. GM9 pro telefonu yarı yolda bıraktılar. eylül 2019dan sonra güncelleme vermediler. Güvenlik güncellemesi bile gelmiyor.. Bir de bu telefon "android one" kapsamındaydı gerisini siz düşünün. Yerli ve ucuz diye aldım çok pişman oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 15 Ağustos 2020; 9:57:51 >
  • Yazılım desteği olsa, donanımsal arızaları olmasa gözüm kapalı alırdım bir GM 20 Pro. Ama güven vermiyorlar. Müşteriye, hedef kitlene güven vermen yanıltmaman lazım. Bir marka bir defa güven kaybeder bunu asla unutmayın. İkinci şansı vermez tüketicin. O yüzden çok dikkatli davranılmalı. Üretimde, hizmette hataya yer yok. 2020 yılında yaşıyoruz. Markaların geleceği pamuk ipliğine, sosyal medyada atılan bir kaç twite bağlı. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/420165-590275/samsung-galaxy-m31_general-mobile-gm-20-pro/



    ***s.amoled ekranlı***+64mpkameralı+6binlik pili olan samsung u 2800den almak yerine neden 2300 gm20pro alayım?

    hangi firma daha iyi yazılım(güncelleme sunar?



    https://versus.com/en/mediatek-helio-p70-vs-samsung-exynos-9611

    https://www.notebookcheck.net/Exynos-9611-vs-Helio-P70_11543_11360.247596.0.html



    aradaki farklar olmasa fiyatlar nerdeyse aynı olacak ee ne anladım YERLİ olmasından? GM20pro da amoled ekran olsa fiyatlar aynı oalcak kim gidip GM alır? fiyatlarda hata var demekki !! kimse boş yere savunmaya çalışmasın !!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 15 Ağustos 2020; 11:32:15 >




  • GM 20 modelini alabilirim. Fiyat/performans olarak iyi görünüyor. Kamera ve sosyal medya için kullanacağım.

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt

    beğenmiyorsan alma çöpte sensin bende almam tabi... çöp dememde... rekabet için gerekli...

  • Sakın ama sakın bu çöpe bulaşmayın. Ağlarsınız üzülürsünüz. Sakın !!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz bekleyin öyle satın alın alıcaksanızda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Cihazların 2 eksi noktası var. Birisi GM20 olan neden HD+ çözünürlükte? Çin'liler bu hatayı yaptı yavaş yavaş dönüyorlar. 2020 yılında Full HD+ altı ekran koymayın artık.

    İkincisi Mediatek işlemci tabi. Bu konuda ön yargılı değilim ama en azından bu marka kullanıldıysa bile biraz daha üst düzey bir işlemci beklerdim. Mediatek'in yeni 7-8nm ürünleri iyi ama umarım bu 12nm işlemcide ısınma ve yüksek tüketim sorunları olmaz. Oppo'da benzer bir model vardı ve sorunluydu.

    Ne diyelim deneyip göreceğiz ama keşke ekran kalitesinden ödün vermeden, SD işlemciden vazgeçmeden bir şeyler yapsaydılar.GM 20 Pro modelindeki işlemci SD665 ayarında bir performans verecektir. Yine de hayırlısı olsun, bekleyip göreceğiz. İnşallah güncelleme konusunda da akıllanmışlardır.

  • Şu anda gm 6 kullanıyorum. Buna geçmeye değer mi? Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 108 MP ve 52 MP olayıda yalanmış.Ben zaten size demiştim.Bunlar Samsungtan 108 MP sensör alamazlar.Çünkü firmanın kapasitesi onlarla bırakın anlaşma sağlamayı e-maille bile konuşamazlar.Tamamen aldatmacadan ibaret.Hala şu firmaya itibar ediyorsanız akıl sağlığınızdan şüphe ederim.Birde gelmiş burda savunanlar var.Hele birisi demiş ki p70 işlemci 720gden iyimiş diye.Puhahaha şaka mı bu? Kanıt olarakta versusu sunmuş.Oğlum o versus denilen site zaten işlemciyi kağıt üstünde karşılaştıran bir site.Yok işlemci hızıymış yok çekirdekleri fazlaymış gibisinden.İşin mimari boyutu var, üretim süreci var, özelleştirilmiş arm çekirdekleri var, gpusu var varda var.Bu gelmiş sadece ya işte şu kadar ghz daha fazla.Şaka gibi ya işlemci hızı fazla olsa ne olur? 720g havada karada suda yerde gömer çarpar 8e böler.Borumu 720g diyoruz kıytırık p70 değil.Kaldı ki adamlar 2 yıllık işlemci kullanıyor o da çok ucuz maliyetli birim fiyatı 5 dolar bile değildir.Herneyse siz şu videoyu izleyinde aydınlanın.Adamlar 48 MP ve 13 MP sensör koymuşlar.Onuda interpolation ile 108 yapıyorlar.Dahada üzerine birşey konuşmaya gerek yok.Artılayın üstte kalsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Severus_Snape -- 16 Ağustos 2020; 16:27:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Severus_Snape S kullanıcısına yanıt
    Bu forumda dolaşan herkesin tahmin ettiği birşey bu neden şaşırdınız ki? Tüm firmalar bu megacinsel kelime oyunlarını yapıyor. Bende Xiaomi A3 var aynı şey benim telefonum da da var :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.