Şimdi Ara

Gofret Efendiye Yeni Aile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 15 günlükken annesinin yaşadığı sıkıntı sebebi ile süt veremediği yavruyu böyle bir planımız bulunmasada yanımıza aldık. Gelişimini iyi tamamlaması için özel mama ve vitamin desteği ile büyüttük. Tüm aşılarını ve parazit uygulamalarını yaptırıp ensesine çip taktırarak Elektronik Kayıt Sistemi (VETİSTANBUL) kaydı yapıldı. (Yasal zorunluluk. Komuşularınız şikayet ederse sizden köpeğin alınmasını engellemek için.) Aşılarına başladıkdan sonra düzenli olarak Maçka Demokrasi Parkına götürüp diğer köpekler ve insanlar ile sosyalleştirdik. Temel komutları şu an biliyor, tuvaletini sabah akşam çıkartırsanız dışarı yapıyor. (Sizi tuvalaeti geldiğinde kapıya gidip/gelerek uyarıyor.) Eğer dışarı çıkartamıyorsanız evde gösterdiğiniz bir yere tuvaletini yapabiliyor. (Çok keyif almıyor çünkü sokak hem tuvalet hem gezme onun için.)
    Baskın olan ırkın Labrador olduğu görünüşünden ve karakterinden %100 belliydi. Fakat standart bir Labrador'a göre çok daha büyük ve kuvvetli oluşundan dolayı kırma olabilceğini düşünmekteydik. Şu an 10 aylık ve ikinci ırkın Kangal olduğunu artık aşağı yukarı biliyoruz. Yani Gofret bir Labrador - Kangal kırmasıdır.
    Yaşadığımız konumdaki ilkel insanlar sebebi ile ciddi sıkıntı yaşıyoruz. (hayvan düşmanı) Ek olarak çalışma şartlarımız sebebi ile yeterince vakit ayıramadığımız için çok üzülüyoruz.
    Bizi aramadan önce iki ırkıda araştırmanızı ve emin olmanızı rica ederim. Çünkü Gofret bizim için çok çok özel bir canlı uygun bir aileye vermek hatta bu aile ile dost olup arasıra görüşmek istiyoruz.
    Tüm detayları yazdım lütfen genel olarak tüm canlıları evlat edinirken çok çok dikatli davranın.
    Hiç bir ücret beklentimiz yoktur. (Para isteyen bir kişiden canlı almayın. Onlar bir mal değil Canlı)

    http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-gofret-efendiye-yeni-aile-165275061/detay/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.