Şimdi Ara

Gold / SanalPazar iflas etmiş diyorlar, dikkat...!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
3.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki sitede kargo beklediğim alışverişlerim + hızlıal da 170 lira gibi puanım var.

    Benim durum devede kulak yine, sanalpazarda para bekleyen ne satıcılar vardır kim bilir.

    Fakat bazı arkadaşlar artık ne alaka siteden,sitelerden dışlandırlarsa haksızlık gördülerse (kesin sanalpazar ve manipüle olayı) sevindirik oldular.

    Böyle bir durumda ne yazık ki kazık bize girecek, onlara giren çıkan olmayacak, neye seviniyorsunuz acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Darısı kliksanın başına

    imkanı olmayan durum , sabancının batması demek Türkiyenin batması demek :D
  • inşallah batmazlar. Batsın diyen küçük zihniyetten öte değildir. Adamlarla ne zaman sıkıntıya girdiysem hep mutlu etmişlerdir. Olabilir her zaman mutlu olmayadabilirsin. Firma batması demek rekabet ortamının azalması demek, bugün olmazsa yarın mutlaka bir faydası olacaktır her firmanın. Dua edin de kimsenin emeği uğraşı zayi olmasın. Kaç kişi çalıştırıyor bir firma. Küçük kafalı olmayın.
  • yanlış mesaj. silinebilir mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-sti -- 7 Ocak 2016; 0:26:16 >
  • Yıllardır söylüyoruz,yazıyoruz,çiziyoruz...


    HUKUKUN BİTTİĞİ YERDE HERŞEY BİTER.......................
  • Ekşi sözlük ölücüleri'ni telaşlandırmış olay.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 7 Ocak 2016; 1:20:59 >




  • ankara etimesguttaki mağazaları kapandı geçen aylarda hiç iş yapmıyodu. teknoloji firmalarının azalması iyi olmaz rekabet fiyat açısından
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

    inşallah batmazlar. Batsın diyen küçük zihniyetten öte değildir. Adamlarla ne zaman sıkıntıya girdiysem hep mutlu etmişlerdir. Olabilir her zaman mutlu olmayadabilirsin. Firma batması demek rekabet ortamının azalması demek, bugün olmazsa yarın mutlaka bir faydası olacaktır her firmanın. Dua edin de kimsenin emeği uğraşı zayi olmasın. Kaç kişi çalıştırıyor bir firma. Küçük kafalı olmayın.

    Aynen Katılıyorum hocam.

    Sanalpazar ın ilk açıldığı zamanları hatırlıyorum gittigidiyor %10 alırken sanalpazar ın %5 alması milletin sanalpazar a yönelmesi ve gittigiyorun kampanya üstüne kampanya, indirim üstüne indirim ile sonuçlanmıştı.
  • Napalım beyler şimdi benim hızlıal dan almayı düşündüğüm bir ürün var bir kısmını puanla ödeyeceğim riske girmeye değer mi? Yoksa puanı geri mi çeksem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sanalpazar.com hakkinda uyarida bulunmak icin konu acacaktim ama bu konuya denk geldim. Hizlial.com kalitesinden memnundum ancak sanalpazar.com'dan da bir o kadar nefret eder durumdayim. Sanalpazar.com uzerinden "ugur_avm" adli saticidan urun aldim, 25.12.2015 tarihinde aldigim urun 3 is gunu denmesine ragmen 06.01.2016'da kargolandi, saticiya surekli mesaj atmama ragmen arada bir cevap verme zahmetinde bulundu, en son pazartesi kargolanacak dedi o da olmadi carsamba yani 06.01.2016'da kargoladi, bu surec icerisinde sanalpazar.com'a durumu anlatan mesaj yazdim, siparisimi iptal edebilecegim soylendi ve paranin iade edilecegi bildirildi, ancak urunu aldigim kartimi iptal ettirdigimi soyledim dolayisiyla iptal olan karta iade nasil olacak tarzinda sordugumda da net bir cevap alamadim, iptal edersiniz paraniz iade edilir diye kopyala yapistir, gecistirici cevap verildi. Diyecegim şudur ki, sanalpazar.com kesinlikle aliciya guven vermiyor, iptal ettirdigim kartimdan urun aldim diyorum, sanalpazar.com ise siz siparisinizi iptal edin biz paranizi kartiniza iade ederiz diyor. Daha da bu siteden alisveris yapmam diyordum ki bu konuyu gordum. Ayriyeten oldu ki yine de bu konudan sonra alisveris yapacak arkadaslar olur "ugur_avm" adli kullanicidan alisveris yaparken bir kere degil bin kere dusunun. Son olarak diyecegim sudur ki; her ne kadar sanalpazar.com sorumsuz olsa da Allah kimseyi boyle iflas gibi durumlarla karsilastirmasin, bu da kucuk esnaf cocugu olarak en icten dileklerimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hizlial veya Gold'un durumunu bilmiyorum fakat en çok mağduriyet SanalPazar'da olacaktır.
    2 gündür yaklaşık 500 TL'ye yakın para transferi bekliyorum.
    Sabah satılan ve aynı gün gönderi olan ürünüm hakkında müşteri, ne zaman gönderilecek diye soruyor.
    Benden kaynaklı olmayan sorunlarla ben uğraşmak zorunda kalıp, müşteriye durumu izah etmeye çalışıyorum.
    E madem pos cihazlarında sorun var.
    Site genelinde satışı durdur. Ne diye milletin parasını havuz hesabına atıp, mağdur ediyorsun ki!
  • 1800 civarı alacağım var sanaldan ne olacak bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede en kötü şey TEKEL olmaktır, umarım batmazlar. Düşünsenize GG nin tekel olduğunu. Tekele en güzel örnek : TT ve TTnet (Aynı şey aslında) Kurtulamadık gitti onlardan, bakan Elvan 2015 nisan ayında internet fiyatları düşecek demişti, ne oldu fiyatlar arttı. Adamlar Tekel olunca Bakanı da dinlemiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 7 Ocak 2016; 10:03:52 >
  • Benimde 130 tl alacagım var.Adamlar nıye ödeme yapmıyor diye msj atıyordum.Bu sayfayı gorunce anladım olayı.Battı mı bu firma şimdi?
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Başkasının perişan olmasına nasıl sevinebiliyorsunuz? Adamlar battıysa kendilerinin zararına, müşterinin yararına iş yaptığı için oldu. Sanalpazar bence en uygun siteydi bireysel satıcılıkta. komisyonu en düşük siteydi.
  • üzücü bir haber umarım toparlanır.
  •  Gold / SanalPazar iflas etmiş diyorlar, dikkat...!!!


     Gold / SanalPazar iflas etmiş diyorlar, dikkat...!!!
  • Sanal Pazar'dan alışveriş yapacaktım, bir satıcıyla mesajlaştım, adam diyor ki; ödeme sistemlerinde sorun var, banka sistemlerine saldırı olmuş vs şuan sipariş verlemiyor, sanal pazar dan bilgi bekliyoruz dedi.

    iflas etme varsa büyük geçmiş olsun.
  • Popülerlere giren konusu var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_113359151/tm.htm
  • Batsın diyen zihniyet bir gün gelir kapınızı çalar. Onlarca bağlı firma ve bu işte ekmek yiyen yüzlerce çalışan ve yüz binlerce üye vs. Sadece benim 6 bin tl civarında sanalpazarda bekleyen veya şuan kargoda olan satışım mevcut. Kim bilir kimlerde neler var. 4 gündür ödeme gelmiyor. Kargoda olan ürünleri de müşterilerim mağdur olmasın diye çekmiyorum.

    - Mouse aldım bozuldu, batsın.

    Bu kadar basite indirgemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.