Şimdi Ara

Gold / SanalPazar iflas etmiş diyorlar, dikkat...!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
3.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Şiddetle katılıyorum.
    Batsın diyen güruh ve darısı marısı diyen köhne zihniyet, O şirketler sayesinde ne insanların ekmek yediğini ve belki farkında bile olmadan o şirketlerin kendilerine nasıl faydası olduğundan bi haber.
    Kalırsanız gittigidiyor ve hepsiburada gibi firmaların tekeline o zaman görürüm ben sizin totonuzu
  • batan , bırakan furyası hep oluyor en üzüldüğüm daybuyday oldu sonrasında roket grup . hızlıal içinde üzüldüm ama çalışanlarına yoksa siteden toplasan senede bir tane alışverişim oluyordu . puan çevirenler için ise can sıkıcı bir durum diye düşünüyorum neticede onlarda altın alıyordu belirtmeden edemeyeceğim limangoyu günahım kadar sevmezdim ne aldıysam defolu yolladı birde zamanında mezarlend vardı bilen bilir o batıncada bir panik havası yaşanmıştı forumda hatta son anda hata verdiği için tv alamamıştım ucuz yırtmıştık kısacası aktif kullanıp battığına yada kapatıldığına diyelim şahit olduğum tek site daybudaydi hepsiburada iştirakı olduğu için onada battı diyemeyiz




  • Son yıllarda ardı arkası kesilmeyen batan firmaları, Türkiye'den el etek çeken yabancı firmaları görüp de hala batan firmalara sevinenlere diyecek söz bulamıyorum.
    Çok sevinmeyin siz de aynı gemidesiniz ve bunların acısı hepimizden çıkıyor, çıkacak.

    Bir binanın onuncu katında oturup da birinci kat yıkılsın diye dua etmekten farkı yok bunun.

    Edit: Ayrıca ufak tefek kusurları olsa da son zamanlarda ülkenin en temiz çalışan markalarındandır bunlar. İnşaallah en az zararla atlatırlar. yoksa biz de müşteriler olarak çok etkileneceğiz bundan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 7 Ocak 2016; 11:57:45 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Popülere giren konusu var evet, forum kurallarına aykırı bir konu üstelik :)

    Hem bu konudan sonra açıldı, hem de sıcak fırsatlar bölümüne açıldıktan sonra yönetici tarafından buraya taşındı. Bu konuyu açan olarak yaptığım hata sıcak fırsatlara değil, SF Konu Dışı bölümüne açmak oldu sanırım.

    Bunu kilitleyip ilk mesaja popi konu linkini verebilirsin. sıkıntı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackSea14

    Başkasının perişan olmasına nasıl sevinebiliyorsunuz? Adamlar battıysa kendilerinin zararına, müşterinin yararına iş yaptığı için oldu. Sanalpazar bence en uygun siteydi bireysel satıcılıkta. komisyonu en düşük siteydi.

    Binbir türlü üçkağıtçılık yaparak, kabaca dolandırıcılık yaparak satış yapan bir firmadır bu batan. Batsın hiç umurumda değil. İçlerinde eh diyebileceğim bir sanalpazar vardı. Oda kurunun yanında yandı.

    Ne tuhaf insanlar var. Ben batsın diyince sanki benim söylemimle batıyor gibi yorum yapanlar var. Çok komik. Bunlara üzüleceğinize adam gibi firmalara üzülün. Birinin içeride bakiyesi kalır, öbürünün başka bir menfaati vardır. Vs. vs.


    Kış gelince sokaktaki hayvanları düşünen, sokakta, çadırda yaşayan garibanları, mültecileri akıllarından geçirmeyen zihniyetten bu beklenir zaten. Vah vah hiç üzelecek bişey kalmadı GOLD grup batıyor diye üzeleceğim he




  • binden fazla ürünümün satışını sanalpazarda durdurdum. ne müşteri mağdur olsun ne ben. ürünleri kargolamayın diye mesaj geldi. bu mesajı bize atacaklarına ödeme yapılmasının önüne geçmeleri lazım değil mi? demek ki art niyet var bu firmada.
  • afaruki A kullanıcısına yanıt
    Aynen artniyetleri var dikkat edilmeli.

    1-2 ay önce trend magaza ile görüştük ve batıyomusunuz dedigimde batarsakda kimseyi magdur etmeyiz demişlerdi.O günden sonra ne sanalpazar ne hızlıaldan hiç bişey almadım.

    Kredi kartının ve kimliklerin fotokopisi istiyorlardı 30 liralık alışveirş için.

    Büyük firma diyip verenlerin vay haline.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    Batsın diyen zihniyet bir gün gelir kapınızı çalar. Onlarca bağlı firma ve bu işte ekmek yiyen yüzlerce çalışan ve yüz binlerce üye vs. Sadece benim 6 bin tl civarında sanalpazarda bekleyen veya şuan kargoda olan satışım mevcut. Kim bilir kimlerde neler var. 4 gündür ödeme gelmiyor. Kargoda olan ürünleri de müşterilerim mağdur olmasın diye çekmiyorum.

    - Mouse aldım bozuldu, batsın.

    Bu kadar basite indirgemeyin.

    Bende arkadaşıma katılıyorum. Batsın derken lütfen düşünün biraz o kadar çok alacağımız varki nasıl olacak bu iş?
  • 1,2 haftadır sürekli mailime indirim kuponları geliyor daha önce bu kadar yogun gelmemişti. sebebi buymuş demek..
  • Bilişim sektöründe Batan-Kapatan İşletmeler ve Sonrası?
    Son aylarda bilişim sektöründe faaliyetlerini durduran, iflas eden ve/veya iflas erteleyen, hatta kasıtlı şirket kapatan şirket sayısı sektörümüz hakkında olumsuz bazı düşüncelere neden olduğu aşikardır.

    Bu Kadar Batan-Kapatan İşletme Neden Battı?
    Bu şirketlerden alınmış ürünlerin garanti ve servis durumları ne olacak?

    http://www.niyazisaral.net/?p=34448
  • Kategorimdeki müşteri temsilcimin mailime verdiği cevap şu şekilde:


    quote:

    Merhaba suanda tek sıkıntımız banka hesapları ile ilgili 2 gün içinde çözülecektir en geç pazartesi günü kalan ödemeniz varsa
    aktarılacağını düşünüyorum ben gelişme olursa size haber veririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

    Bilişim sektöründe Batan-Kapatan İşletmeler ve Sonrası?
    Son aylarda bilişim sektöründe faaliyetlerini durduran, iflas eden ve/veya iflas erteleyen, hatta kasıtlı şirket kapatan şirket sayısı sektörümüz hakkında olumsuz bazı düşüncelere neden olduğu aşikardır.

    Bu Kadar Batan-Kapatan İşletme Neden Battı?
    Bu şirketlerden alınmış ürünlerin garanti ve servis durumları ne olacak?

    http://www.niyazisaral.net/?p=34448

    Fırsattan istifade "reklamlar"




  • sevgili admin arkadaşlar, neden aynı mevzu hakkında 2 konu var, dünden beridir sabrediyorum, şunları birleştirin artık...

    Gold / SanalPazar iflas etmiş diyorlar, dikkat...!!! (bu konu) başlıklı olan daha erken açılmış gibi duruyor, içeriğe vs vs göre karar verip birini kapatın lütfen...
  • Diğer konu daha sonra açılmış olmasına rağmen, çok daha fazla mesaj olduğu için o konudan devam edilmesi daha doğru olur.

    http://forum.donanimhaber.com/m_113359151/f_y//tm.htm#113359151

    İyi forumlar,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.