Şimdi Ara

[ GOOD BYE ] [v52.007] EVOLUTiON SERiES - EVOLUTiON-X YAYINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfckmk


    quote:

    Orijinalden alıntı: f@tih


    quote:

    Orijinalden alıntı: mstfckmk

    abi cahilliğime ver bi şey soracağım bu c6 yazılımını yüklerken neden sadece 3 dosya var. diğer dosyalar rofs 2 de toplanmış halde mi


    Aslında bu soruyu PNHT'ye sorsan daha doyurucu bir cevap alabilirsin.
    Tek renk'e portlanmış ve FW için gerekli olan dosyaların toplam 3 adet dosyanın içinde toplanmış olmasından.Mesela v50 serisi FW ler ilk çıktığında Navifirmden 7 adet ana dosyayı indirip flashlayabiliyoruz.


    o yüzden sorum zaten diğer 4 dosyanın esprisi ney merak etmiştim. peki nasıl bir mantıkla 3 e indiriyorlar bir kuralı var mıdır bunun abicim ?


    İşin esprisi 3 ana dosyanın flash atımı için yeterli olması.Sistem dosyalarının barındığı dosyalar bunlar.JAF'ta da elle seçerek flash atarken sadece 3 ana dosya seçilerek atılmasının yeterli olması.İstersen v52 için bir deneme yap bakalım.sadece bu 3 dosya ile v52 kurabilecek misin? Ayrıca dediğim gibi bu konu benim alanım değil.Pnht'ye sorarsan daha doyurucu bir cevap alabilirsin.


    quote:

    Orijinalden alıntı: svs


    quote:

    Orijinalden alıntı: f@tih
    NOTLARIM :

    - RDS çalışıyor
    - Dokunmatk hassaslaşmış.
    - Ram'de iyileştirme mi yapılmış? Külliyen yalan.
    - Radyo kilitlenme yapıyor.Soft format atmazsanız ,teli yeniden başlatsanız bile tekrar çalışmıyor.
    - Galeri ağırlaşmış.galeriden sürekli atma mevcut.40 tane şarkımı bulabilmek için 5 dk bekledi.


    Fatih ustam bende saymış olduğun problemlerle hiç karşılaşmadım. Günde 4-5 saat radyo dinliyorum. Bugüne kadar hiç takılmadı. Normal orjinal yazılım kullanıyorum.


    Sıcağı sıcağına yaptığım değerlendirmede bu sonuçlara ulaştım ve o yüzden paylaştım.Üstelik telde RP+ dan başka kurulu hiçbir program yokken.Ayrıca bilinçli bir 5800 kullanıcısı olduğuma inanıyorum.Şöyle diyeyim ; bende bu hataların olması ileride aynı hataların tekrarlayacağının,sizde de bu hataların olmaması ileride bu hataların olmayacağının garantisi değil.Ayrıca bunları sadece ben belirtmiyorum.v31 den beri kullanıyorum,Şimdiye kadar da o kadar modlu CFW yaptım, hata varsa var dedim.Olmadığndan da eminsem her zaman üstüne basarak belirttim.Benim görevim Orjinal FW ile gelen ve/veya tespit ettiğim hataları gidermek en aza indirmek ve tele görsel ve modifiye edilmiş ayarlar ile performans kazandırmak.


    quote:

    Orijinalden alıntı: CaNeRR

    Ekran görüntüleri alabilirmiyiz yayında olan mod için?


    Alamazsın Napıcan ekran görüntüsünü.Bildiğimiz Nokia Orjinal FW ve RP+/installserver.exe ilave edilmiş.Auto ve Formatable özelliği kazandırılmış sade bir CFW




  • 1 gündür Evolution-X v52.Just Hacked kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. sorunsuz herşeyi orjinal. ramblow programı sapıtıyor sadece oda v52 ile ilgili olsa gerek :) çok teşekkler çalışman için devamını bekliyorum
  • fatih abi v52 de adam gibi çalışan tam oturan bir efek bulabildin mi? üzerinde oynamadan v51 deki gibi tam oturan efek yok bende. c6 da bu efekleri denemeye çalıştığımda aynı ondaki gibi efekler tam oturmuyor. Ne saçma durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenten16

    1 gündür Evolution-X v52.Just Hacked kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. sorunsuz herşeyi orjinal. ramblow programı sapıtıyor sadece oda v52 ile ilgili olsa gerek :) çok teşekkler çalışman için devamını bekliyorum


    Öbür başlıkta cvpladım.


    quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    fatih abi v52 de adam gibi çalışan tam oturan bir efek bulabildin mi? üzerinde oynamadan v51 deki gibi tam oturan efek yok bende. c6 da bu efekleri denemeye çalıştığımda aynı ondaki gibi efekler tam oturmuyor. Ne saçma durum

    Henüz effect ile ilgilenmedim.Ama büyük ihtimalle bulabileceğimi tamin ediyorum.C6 efectlerinin v52 ile uyum sağlamayacağını düşünüyorum.tavsiyem modifiye edilmemiş efectleri denemen yönünde olacaktır.




  • fatih abi ben sana anlatmak istediğimi tam olarak anlatamadım. Mesele şu. Nasıl olduğunu anlamak için bende c6 kurup denemiştim. Daha sonra v51 e geri dönüş yaptım tabi. C6 port edilmiş 5800 (v51)da ise forumda yayınlananlar dahil düzgün çalışan bir efek görmedim. Daha önce birol hocamın paylaştığı ve ortalıkta dolaşan efek dosyalarını bilirsin, bu dosyaları c6 yazılımında denediğimde ise illaki geçişlerin birinde uyumsuzluk oluyordu. Ayrıca sadece bu port edilmiş sistemlerde mi oluyor diye kardeşimin yeni c6 telefonunda denedim aynı sonuç. Ama bu uyumsuzluk v51 de hiç olmadı. Kafama göre değiştiriyordum efekleri.şimdi aynı problem v52 de oluyo.sende bu sürüme özel sorunsuz efek dosyaları varsa paylaşabilir misin. Denemek isterim.

    Kusura bakma biraz uzun oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    fatih abi v52 de adam gibi çalışan tam oturan bir efek bulabildin mi? üzerinde oynamadan v51 deki gibi tam oturan efek yok bende. c6 da bu efekleri denemeye çalıştığımda aynı ondaki gibi efekler tam oturmuyor. Ne saçma durum



    quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    fatih abi ben sana anlatmak istediğimi tam olarak anlatamadım. Mesele şu. Nasıl olduğunu anlamak için bende c6 kurup denemiştim. Daha sonra v51 e geri dönüş yaptım tabi. C6 port edilmiş 5800 (v51)da ise forumda yayınlananlar dahil düzgün çalışan bir efek görmedim. Daha önce birol hocamın paylaştığı ve ortalıkta dolaşan efek dosyalarını bilirsin, bu dosyaları c6 yazılımında denediğimde ise illaki geçişlerin birinde uyumsuzluk oluyordu. Ayrıca sadece bu port edilmiş sistemlerde mi oluyor diye kardeşimin yeni c6 telefonunda denedim aynı sonuç. Ama bu uyumsuzluk v51 de hiç olmadı. Kafama göre değiştiriyordum efekleri.şimdi aynı problem v52 de oluyo.sende bu sürüme özel sorunsuz efek dosyaları varsa paylaşabilir misin. Denemek isterim.

    Kusura bakma biraz uzun oldu.


    ilk mesajın için tekrar cvp

    - v52 de adam gibi çalışan tam oturan bir efek bulabildin mi?
    demişsin ben de ; Henüz effect ile ilgilenmedim.Ama büyük ihtimalle bulabileceğimi tamin ediyorum.C6 efectlerinin v52 ile uyum sağlamayacağını düşünüyorum.tavsiyem modifiye edilmemiş efectleri denemen yönünde olacaktır.
    diye cvp vermişim.Soruyu soruş şeklinden v52 için soruyor gözüküyorsun ve ona göre cvp veriyorum.
    - c6 da bu efekleri denemeye çalıştığımda aynı ondaki gibi efekler tam oturmuyor. Ne saçma durum diyorsun.Aynı v51 deki gibi cuk oturan efect mi demek istediğin çıkıyor.v52 ile alakası ne ? Soruyu darmadağın edip sormuşsun ,ben de anladığım şekilde cvp lamaya çalışıyorum.

    ikinci mesajın için cvp

    - C6 port edilmiş 5800 (v51)da ise forumda yayınlananlar dahil düzgün çalışan bir efek görmedim. Nasıl görmedin,ben de bunu anlamadım.benim ;
    [16.10.2010]tarihli [C6-2HS & OViMAPS 3.06 İNCLUDED] CFW'mi denememişsiniz o zaman.-Modifiyeli Zoom Effect eklendi.(Rehberde sadece 2sn bekleme payı) diye açklamışım.forumda çıkan düzgün işleri göremiyorsunuz.Bu arada bir C6 bir v51 bir v52 diyince sordukların tan bir çorbaya dönmüş kardeşim.

    - v51 de Kafama göre değiştiriyordum efekleri.şimdi aynı problem v52 de oluyo.sende bu sürüme özel sorunsuz efek dosyaları varsa paylaşabilir misin. Denemek isterim. bunun cevabını bir önceki sorunda verdim ,dedim ki ; Henüz effect ile ilgilenmedim.Ama büyük ihtimalle bulabileceğimi tamin ediyorum.C6 efectlerinin v52 ile uyum sağlamayacağını düşünüyorum.tavsiyem modifiye edilmemiş efectleri denemen yönünde olacaktır. Anlaşılmayan nedir Murat kardeşim ?Henüz effectler ile ilgilenmediğim için ve bir kaç gün daha efectlerr ile ilgilenemeyeceğim için sana araşırmanı tavsiye etmiştim.Birol kardeşimin effect konusu var.orada 50 tane effect verildi.oradakileri deneyebilirsin.Her konuda ben tavsiyede bulunamam ,siz araştırma yapmalısınız ki çıkarttığınız işler size ait olsun.benim tavsiyelerimle yönlendirmelerimle ancak bir yere kadar gider ondan sonra stop edersiniz.Yaptığınız işe gönlünüzü verin ki,sizden esintiler taşısın.




  • fatih abi cepten mesaj yazmak zor oluyor pek cepten yazmazdim aslında. :)

    Evet dediğin gibi senin verdiğin cevaptan sonra ilk sorumu okuduğumda bunu ben mi yazdım dedim allak bullak olmuş neyse.

    gene evet diyorum senin ovi maps 3.06 düzenlenmiş efekli sürümü denememistim. Nöbetçiyim şuan yarın ilk fırsat denerim.

    Birol hocanın paylaştığı efekler ben de var onlardan bahsetmiştim.
    Efek konusunda istediklerimi yapabilirsem konuda paylaşırim zaten. Bu arada biraz kızdın mi yoksa abi,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    fatih abi cepten mesaj yazmak zor oluyor pek cepten yazmazdim aslında. :)

    Evet dediğin gibi senin verdiğin cevaptan sonra ilk sorumu okuduğumda bunu ben mi yazdım dedim allak bullak olmuş neyse.

    gene evet diyorum senin ovi maps 3.06 düzenlenmiş efekli sürümü denememistim. Nöbetçiyim şuan yarın ilk fırsat denerim.

    Birol hocanın paylaştığı efekler ben de var onlardan bahsetmiştim.
    Efek konusunda istediklerimi yapabilirsem konuda paylaşırim zaten. Bu arada biraz kızdın mi yoksa abi,


    vallahi ben anladığıma göre cvp yazmaya gayret ediyorum.Gerçekten de dedim ki bu msjı Murat kardeşim mi yazdı?Bir an için ; yoksa biri şifresini ele geçirdi de benle maytap mı geçiyor diye de düşünmedim değil.
    Yok kızmadım da ; Allah Allah diyorum niye tekrar tekrar soruyor diye düşündüm.
    Dediğim gibi ben henüz effct olayına eğilmedim.Ama Birol kardeşimin effectlerini v52 için tek tek gözden geçirmek lazım.Neyse kolay gelsin




  • V51 sadece hackli versiyonda soft formatın atılamama nedenini buldum. Bununla ilgili ilk şikayeti ben yazmıştım sanırım ama nereye yazdığımı bulamadım. 3G açık olduğu zaman atılmıyor soft format. 3g kapalı olduğunda sorun yok. Farkettiniz mi bilmiyorum ama bilgi olsun diye paylaşıyorum.
  • fatih döktürmüşün yine :) v52 çalışmaların hayırlı olsun.ben kendim yaptım cfw mi. gayette memnunum. ama sen tabi benim ustam sayılırsın. takipteyim çalışmalarını.
  • Fatih Öncelikle geçmiş olsun,ALLAH Büyük dert ve sıkıntı vermesin,sıhhat ve afiyet versin İNŞEALLAH.Eline sağlık CFW'lerini zevkle takipteyim.
  • Ellerine sağlık abi.Allah sağlık versin sana.
  • fatih abi efek tamam, senin dediğin gibi cuk diye oturdu.
    bidaha bişey söylemeden önce dikkat edeceğim forumda doğru düzgün efek yok demiştim bide.

    senin diğer sürümler hazırlanana kadar belki 2-3 düzenlenmiş efek hazırlayabilirim. kullanmak istersen haberin olsun. katkım olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliofage

    V51 sadece hackli versiyonda soft formatın atılamama nedenini buldum. Bununla ilgili ilk şikayeti ben yazmıştım sanırım ama nereye yazdığımı bulamadım. 3G açık olduğu zaman atılmıyor soft format. 3g kapalı olduğunda sorun yok. Farkettiniz mi bilmiyorum ama bilgi olsun diye paylaşıyorum.


    Ne v50 ne v51 ne v52 hiçbirisinde böyle bir problem yok.Yalnız daha önce bir ihtimal problemli(ancak bir ihtimal) olarak yüklenmiş bir dosyayı kullanıyor olabilirsiniz.19.10.2010 tarihinden önce indirdiğiniz dosya ile yükleme yapıyorsanız ; Şu anda ilk sayfada verilen dosyayı çekin.Yok çektiyseniz eğer bu tarihten sonraki dosyalarda soft format problemi yok.Özellikle denedim ve üzerine basarak söylüyorum böyle bir problem yok.3G ile de bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Telinize kurduğunuz programları kontrol edin lütfen.
    Özellikle belirttim.Soft format problemi yaşayan var mı varsa söylesin diye ama,sizden başka bu problem geri bildirim yapılmadı.

    Ayrıca ilgili başlık BURADA

    mutluerol - ASC33 - getta Sağolun arkadaşlar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    fatih abi efek tamam, senin dediğin gibi cuk diye oturdu.
    bidaha bişey söylemeden önce dikkat edeceğim forumda doğru düzgün efek yok demiştim bide.

    senin diğer sürümler hazırlanana kadar belki 2-3 düzenlenmiş efek hazırlayabilirim. kullanmak istersen haberin olsun. katkım olursa sevinirim.


    Sen de saol kardeşimAklımda bir iki tane var fakat ; efect derlemeni link olarak da atabilirsin.Herkes faydalanmış olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 3 Aralık 2010; 0:14:38 >




  • f@tih kullanmak istersen güzel bir paket hazırladım;

    -N8 iconları
    -Menü düzeni
    -C6&N8 Sesleri
    -C6&N8 Alarm sesi ve Açılış Müziği aac uzantılı
    -Açılış sesi düşürldü.
    -C6&N8 sistem sesleri Kamera kayıt sesi kapatıldı.

    test ettim problem yok,verilen bazı N8 iconları ovi maps,galeri,kamera uygulamalrında problemliydi,bunları düzenledim,denedim sorunsuz.kullanmayı düşünürsen link atayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASC33

    f@tih kullanmak istersen güzel bir paket hazırladım;

    -N8 iconları
    -Menü düzeni
    -C6&N8 Sesleri
    -C6&N8 Alarm sesi ve Açılış Müziği aac uzantılı
    -Açılış sesi düşürldü.
    -C6&N8 sistem sesleri Kamera kayıt sesi kapatıldı.

    test ettim problem yok,verilen bazı N8 iconları ovi maps,galeri,kamera uygulamalrında problemliydi,bunları düzenledim,denedim sorunsuz.kullanmayı düşünürsen link atayım.


    Tabii gönder neden olmasın.Ama söz vermiş olmayayım.ovimaps-galeri-kamera-Menü düzeni ile ilgili gerekli düzenlemeleri zaten yaptım.eskiden gelen bir standartım var gerçi ama kullanabileceğim yenilikler varsa elbette kullanırım.teşekkür ederim.


    ÇIKARACAĞIM CFW'LER İLE İLGİLİ GELİŞMELER ;

    Yayınlandı-Evolution-X v52.Just Hacked-Yayın Tarihi 01.12.2010-21:00 Düşünülenden 1 gün önce yayınlandı.EVOLUTiON-X BURADA --- TIKLA
    Yayınlanacak-Evolution-IX ... Test ediliyor. v52.Light - Nokia yeni bir FW çıkarmazsa 05.12.2010 - 0:00
    04.12.2010 01:35 itibari ile %40 tamamlandı.Büyük ihtimalle gecikme yaşanacak veya tüm cfwler aynı tarihte çıkacak.
    Tüm CFW'ler için düşünülen en son ortalama çıkış tarihi 09.12.2010 - 0:00

    Yayınlanacak-Evolution-VIII ... Test ediliyor. v52.ShowTime - Nokia yeni bir FW çıkarmazsa 09.12.2010 - 0:00
    04.12.2010 01:35 itibari ile %1 tamamlandı.
    Yayınlanacak-Evolution-VII ... Test ediliyor. v52.The Best - Nokia yeni bir FW çıkarmazsa 10.12.2010 - 0:00
    04.12.2010 01:35 itibari ile %1 tamamlandı.
    Yayınlanacak-Evolution-VI ... Test ediliyor. v52.Full Power - Nokia yeni bir FW çıkarmazsa 11.12.2010 - 0:00
    04.12.2010 01:35 itibari ile %45 tamamlandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 4 Aralık 2010; 1:54:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@tih

    quote:

    Orijinalden alıntı: ASC33

    f@tih kullanmak istersen güzel bir paket hazırladım;

    -N8 iconları
    -Menü düzeni
    -C6&N8 Sesleri
    -C6&N8 Alarm sesi ve Açılış Müziği aac uzantılı
    -Açılış sesi düşürldü.
    -C6&N8 sistem sesleri Kamera kayıt sesi kapatıldı.

    test ettim problem yok,verilen bazı N8 iconları ovi maps,galeri,kamera uygulamalrında problemliydi,bunları düzenledim,denedim sorunsuz.kullanmayı düşünürsen link atayım.


    Tabii gönder neden olmasın.Ama söz vermiş olmayayım.ovimaps-galeri-kamera-Menü düzeni ile ilgili gerekli düzenlemeleri zaten yaptım.eskiden gelen bir standartım var gerçi ama kullanabileceğim yenilikler varsa elbette kullanırım.teşekkür ederim.





    tamam gönderiyorum,ilgilendiğin için ben teşekkür ederim:http://www.multiupload.com/ECK3S2AJ6G



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASC33 -- 4 Aralık 2010; 2:04:14 >




  • Hocam Yine cracklı oalcak değil mi? sertifikasız herşeyi yükleyebileceğiz.
    bir de resimdeki gibi olacak mı acaba görüntüsü?

     [ GOOD BYE ] [v52.007] EVOLUTiON SERiES - EVOLUTiON-X YAYINDA
  • Crackli değil ama hacked olacak üzerinde çalıştıklarım 5800 için portlanmış C6 CFW si değil.Sadece v52 üzerine çalışılmış CFW'ler.C6'da widgetli ama tek bir ev ekranına bağlı kalıyorsunuzve bu hiç mantıklı değil.Gelecek olan CFW'lerde en az 4 veya 5 en fazla 8 veya 9 ev ekranı olacak.C6 için ben de CFW çıkarıyorum fakat C6 hayranlığına soğuk bakıyorum.
  • Bende geldim fatih abi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.