Şimdi Ara

[ GOOD BYE ] [v52.007] EVOLUTiON SERiES - EVOLUTiON-X YAYINDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu gece seni bekliyoruz
  • bakalım gelicek mi cfw :)
  • noldu bizim fw tarihlerde değişmiş zaten yalan oldu galiba :D
  • 2 gün de geçti :S nerde bu f@tih
  • Arkadaşlar,

    Lafı uzatmadan :

    Lütfen fatih abiyi şu sıralar sık boğaz etmeyelim. Özel bazı durumlardan dolayı şimdilik forumdan uzak kendisi. Açıklama yapmamı beklemeyin, kendisi istediği zaman gelir ve istediği zaman açıklamasını yapar. Ama o zamana kadar lütfen adamı sıkıştırmayın Çünkü:

    Biliyorsunuz ki yazılım hazırlama olayı zevk meselesidir, insanlar bunları zevk için yapmaktadır. Ama son dönemde forumda olan bitenler, bazı özel sebepler yüzünden insanlar uzaklaşıyorlar... Lütfen anlayışla karşılayın ve sabırlı olun. Fatih abi yapıcam dediyse elbet yapıcaktır.

    Saygılar
  • ilk sayfa,ilk mesajdan alıntı ;

    quote:

    ÖNEMLİ :

    - v52.Full Power'ı yayınlayana kadar ; PM alımı kapalı.
    - v52.Full Power'ı yayınlayana kadar ; modlarda kullanımı etkileyen büyük bir hata-eksiklik olmadığı takdirde başlıklara cevap vermeyeceğim.
    - Yayınlamış olduğum modları download edip kullananlar kabul etmeli ki ;yaptığım tüm modları hobi olarak ve sadece kendi kullanımım için yapıyorum.
    - Yayınladığım modlarda isteyen herkes ; istediği değişiklikleri yapabilir ve ister kişisel olarak kullanabilir ,isterseniz kendi adınızı vererek yayınlayabilirsiniz.İzin almanıza gerek yoktur.
    - Teşekkür beklemiyorum.Bu yüzden aşağılama hakaret ve küçümseme de beklemiyorum.
    - Usta,üstad değilim.Sadece modderim.
    - Tüm modların yayınlanma zamanı değişkenlik gösterebilir.
    - Sağlık ve en önemlisi günlük hayatın değişen etkenlerine göre bu modların hepsini veya bir kısmını erteleyebilir ve/veya yayınlamayabilirim.
    - Keyfini çıkarın.


    Arkadaşlar; 5800 için yaptığım işler belli.EVOLUTiON Serisini çıkartamayacak değilim.Fakat test sürümünü yayınladığımdan beri elim gitmiyor.Birkaç gün önce Side_effect'e de telefonda konuşurken söylediğimi sizlere de aynen söylemek istiyorum ; ister kızın,ister bunalımda deyin ama ; CFW denince içim almıyor,midem bulanıyor.Günlerdir internete bile bir saatten fazla girmiyorum.O da sabah ve akşam gazeteleri okumak ve birkaç seyredecek birşey indirmek için.Özel mesajlarımı artık kontrol etmiyorum,konularla ilgilenmiyorum.Bu işlerin sonu yok arkadaşlar.O yüzden artık ben de yokum.Forumda artık ; benim için dargınlığın veya kırgınlığın da bir önemi yok.Çünki;kimseye kırgın değilim.Benden büyük olmadı ama yaşıtlarım,yaşça bana yakın,benden çok küçük olan ama yürekleri çok büyük o yürekleri sevgi dolu o kadar güzel insanlar tanıdım o kadar güzel yazışmalar konuşmalar yaptım.Arkama dönüp bakıyorum burada aslında hep kazanmışım.
    Yukarıda da yazdım,EVOLUTiON Serisini çıkartamayacak değilim ; çıkartmayacağım.Sizleri çıkartacağım diye ümitlendirdiğim için özür dilerim.Aslında EVOLUTiON serisine başlarken yarım kalacağını da sanki farkediyordum.
    Side_effect'in dediği gibi bu işler zevk işidir,gönül işidir.Ama günlük hayatın zorlukları insanlarda ne zevk ne şevk bırakıyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: side_effect
    Fatih abi yapıcam dediyse elbet yapıcaktır.


    Side_effect kardeşimi de verdiğim kararla hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim.

    Daha önce de söylediğim gibi kırgınlıktan dargınlıktan değil.Yarım bırakıyorum ama ; sadece bırakmak istediğim için bırakıyorum.

    Side_effect , Aang , Murat arkadaşlarımızın çabalarının değerini bilin.Daha onların izinden gelecek çok arkadaş var,burada isimlerini saymıyorum ama hepsi hafızamda.

    HOŞÇAKALIN ARKADAŞLAR...




  • üzme kendini sen f@tih abi cfw ne ki Allahaşkına hepimiz burda bir hobi faaliyeti içerisindeyiz bazılarımız içine giriyor bazılarımız uzaktan takip ediyor. böylece kısa ömrümüzden tüketiyoruz. Çağın hastalığı can sıkıntısıdır diye boşa dememişler, kimse bana kızmasın ama (ki ben de deli gibi ilgileniyorum) bu cfw olayları baştan aşağı boş iştir. öte yandan burada bir ortak merakımızı gideriyor stres atıyoruz o ayrı. Bunları sen "bu işlerin sonu yok" dediğin için yazdım yanlış anlama. Önemli olan gerçek hayat aile, sağlık vs. en önemlisi ise maneviyat; sıkı sıkıya tutunduğumuz ve hergün artan bir imanımız olmazsa huzur bulmak mümkün değil. tabir i caizse meditasyonlarımızı yapmıyoruz, kendimizi dinleyemiyoruz, varsa yoksa dünya hayatı. Oysa hergün vazifelerimizi hakkıyla yapabilsek ödevini eksiksik yerine getiren öğrencinin huzuru ve mutluluğuyla yaşayıp gideceğiz.haksız mıyım? haklıyım herhalde ama bunları ben yapabiliyor muyum? hayır..dolayısıyla elde var sıfır Allah sana sağlık sıhhat versin ama unutma ki eğer çok derdin sıkıntın varsa alacağın puanlar yüksek olacaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 11 Aralık 2010; 4:11:24 >




  • Sağlık olsun hocam. Teşekkürler uğraşların için.
  • fatih abi durumu itibari ile gerek sağlık olsun gerek yaş olsun hep benim kendi düşünceme göre zoru başarıyordu. neden mi çünkü insanın kendine ayırması gereken çok önemli zamanlarını burada bizimle forumda insanlarla uğraşarak harcıyordu. PehlivanJedi nin de dediği gibi puanı yüksek bir uğraş tabi. hepimizden aldığı teşekkürler iyi temenniler bu puanların garantisidir. almış olduğun kararlarına saygılıyız.

    cfw işinde insanlara bir şeyler verebilmek için hazırlayabilmek için telefonumuzun en temel özelliğini kullanamadığımız zamanlar oldu. bu uğraşlar büyük emekler ile ortaya çıkıyor. herkes de biliyor ki firmware işlerinde herşeyi herkese soramıyorsunuz, yani istediğiniz cevapları alamıyorsunuz. fatih abi bu anlamda büyük bir kayıp.

    fatih abi kendine iyi bak, sayende bir şeylerin elinden tutabilmeyi başardık. allaha emanet ol abi. belki bir ara seni yeniden aramızda görürüz gibi hissediyorum ama yakın ama uzak bir zamanda.




  • Abi kendine çok iyi bak. Hepimizin öğretmeni oldun. Ayrılık konuşmalarım iyi değildir. Kısa kesmek istiyorum.

    Kendine iyi bak Hepimizin seni çok sevdiğini biliyorsun Umarım ileride yeniden konuşabiliriz.

    Birde birşey rica etsem bana özel mesaj yoluyla sana ulaşabileceğim bir e-posta adresi yollar mısın? CFW konuları için değil, seni çok değerli bir abim olarak gördüğüm için ve arada sırada halini hatrını sorabilmek için istiyorum.

    Hepimiz seni özleyeceğiz




  • kendine iyi bak abi. bye-bye özleyeceğim seni.
  • Biz sana teşekkür ederiz. Yaşattıgın güzel heyecanlar ve güzellikler için. Sizin gibi öz verili insanları gerçek hayattada tanımak isterdim ..
  • Her ne kadar ben üstad değilim desende en kıdemli modderlerden biri sensin,dolayısıyla kızsanda sana üstad diyeceğim Umarım yaşadığın sorunların hepsi düzelir,hallolur.Tekrar buralarda seni göreceğimize inanıyorum.
  • fatih ne diyeyim. Gözyaşları sel olmuş akıyor. Pehlivanjedinin görüşlerine katılıyorum. Amaç tabiki daha çok telefonu vesile edip dostluk almak burdan. Ama sezmiştim isteksizliğini. Aslında karar vermek her zaman kararsızlıktan daha iyiymiş. Umarım senin için en hayırlısı ne ise o olur.
  • Forum da faal biri değilim ama takip ediyorum yararlanıyorum takip ettiğim ve yazılanlardan anladığım kadarıyla çok iyi bir insan olduğunuz belli arkadaşların yazdığı tüm iyi dileklere aynen katılıyorum herşey gönlünce olsun herkez için büyük kayıp. sağlık ve huzurla hoşca kal sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle
  • Seni anlıyorum ve hak veriyorum,gerek burda gerek başka forumlarda senin CFW'lerini hep beğendim,yaşıt olduğumuz için fatih diye hitap ediyorum.bu CFW lerle uğraşmak gerçekten bayağı bir emek istiyor,özelliklede ancak gece 12 den sonra uğraşılabiliyor.hele sorumluluğu fazla olan insanlarsanız çok zor,bazen de insanın ruh hali hiç kaldırmıyor.ama inan EVOLUTiON-X kullanmış kadar mutlu oldum.keşke tamamen bırakmasan.
  • kendine iyi bak abi
  • Bu foruma ve bizlere kattığın tüm değerler için, tüm emeklerin için sonsuz teşekkürler fatih abi. Ben bütün kalbimle tüm hayatın boyunca sağlık ve mutluluk dilerim sana. Çalışmalarından faydalandık, çok şey öğrendik sayende. Bıkmadan usanmadan da herkese her zaman yardımcı oldun. Emeğin çok büyük. Tüm katkıların adına çok teşekkür eder, hakkını helal etmeni dileriz. Seni özleyeceğiz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@tih

    ilk sayfa,ilk mesajdan alıntı ;

    quote:

    ÖNEMLİ :

    - v52.Full Power'ı yayınlayana kadar ; PM alımı kapalı.
    - v52.Full Power'ı yayınlayana kadar ; modlarda kullanımı etkileyen büyük bir hata-eksiklik olmadığı takdirde başlıklara cevap vermeyeceğim.
    - Yayınlamış olduğum modları download edip kullananlar kabul etmeli ki ;yaptığım tüm modları hobi olarak ve sadece kendi kullanımım için yapıyorum.
    - Yayınladığım modlarda isteyen herkes ; istediği değişiklikleri yapabilir ve ister kişisel olarak kullanabilir ,isterseniz kendi adınızı vererek yayınlayabilirsiniz.İzin almanıza gerek yoktur.
    - Teşekkür beklemiyorum.Bu yüzden aşağılama hakaret ve küçümseme de beklemiyorum.
    - Usta,üstad değilim.Sadece modderim.
    - Tüm modların yayınlanma zamanı değişkenlik gösterebilir.
    - Sağlık ve en önemlisi günlük hayatın değişen etkenlerine göre bu modların hepsini veya bir kısmını erteleyebilir ve/veya yayınlamayabilirim.
    - Keyfini çıkarın.


    Arkadaşlar; 5800 için yaptığım işler belli.EVOLUTiON Serisini çıkartamayacak değilim.Fakat test sürümünü yayınladığımdan beri elim gitmiyor.Birkaç gün önce Side_effect'e de telefonda konuşurken söylediğimi sizlere de aynen söylemek istiyorum ; ister kızın,ister bunalımda deyin ama ; CFW denince içim almıyor,midem bulanıyor.Günlerdir internete bile bir saatten fazla girmiyorum.O da sabah ve akşam gazeteleri okumak ve birkaç seyredecek birşey indirmek için.Özel mesajlarımı artık kontrol etmiyorum,konularla ilgilenmiyorum.Bu işlerin sonu yok arkadaşlar.O yüzden artık ben de yokum.Forumda artık ; benim için dargınlığın veya kırgınlığın da bir önemi yok.Çünki;kimseye kırgın değilim.Benden büyük olmadı ama yaşıtlarım,yaşça bana yakın,benden çok küçük olan ama yürekleri çok büyük o yürekleri sevgi dolu o kadar güzel insanlar tanıdım o kadar güzel yazışmalar konuşmalar yaptım.Arkama dönüp bakıyorum burada aslında hep kazanmışım.
    Yukarıda da yazdım,EVOLUTiON Serisini çıkartamayacak değilim ; çıkartmayacağım.Sizleri çıkartacağım diye ümitlendirdiğim için özür dilerim.Aslında EVOLUTiON serisine başlarken yarım kalacağını da sanki farkediyordum.
    Side_effect'in dediği gibi bu işler zevk işidir,gönül işidir.Ama günlük hayatın zorlukları insanlarda ne zevk ne şevk bırakıyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: side_effect
    Fatih abi yapıcam dediyse elbet yapıcaktır.


    Side_effect kardeşimi de verdiğim kararla hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim.

    Daha önce de söylediğim gibi kırgınlıktan dargınlıktan değil.Yarım bırakıyorum ama ; sadece bırakmak istediğim için bırakıyorum.

    Side_effect , Aang , Murat arkadaşlarımızın çabalarının değerini bilin.Daha onların izinden gelecek çok arkadaş var,burada isimlerini saymıyorum ama hepsi hafızamda.

    HOŞÇAKALIN ARKADAŞLAR...











  • Ülken İçin birşeyler yapmamışsan yaşamış sayılmassın

    Fatih abiye saygılar o herşeyin en iyisini ve en güzelini hak eden bir kişi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.