Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
149
Favori
1.066.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16911692169316941695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. nexus 4 ü ilk çıktığı yıllarda almıştım 1 sene kadar kullanabildim sonrasında sıvı teması nedeniyle bozulmuştu. geçtiğimiz günlerde 2.el bir tane nexus 4 aldım beni en çok cezbeden yanı ekranın orjinal olmasıydı fakat birkaç gün önce dokunmatiği çatladı ve kısmi olarak çalışmıyor. Bununla uğraşırken yıllar önce aldığım nexus 4'ümün zombiye dönüştüğünü farkettim 5 yıl önce aldığım ve bozulduktan sonra hiçbir şekilde çalıştıramadığım cihazım şuan çalışıyor Fakat herkesin yaşadığı gibi benimde bazı problemlerim var. Öncelikle piyasada kaliteli düzgün bir pil bulamadım aldıklarım hep %94 civarında şarj oluyor ve çok çabuk bitiyor. Servis ise bu pile 120tl istedi. 2.si ise ekranım orjinal ips ve sağlam olduğu için sadece dış cam arıyorum dokunmatik ama onunda ne türkiye'de nede yurtdışı sitelerinde uzun konuşmalar sonucunda orjinal gibi kenarları eğimli olanını bulamadım yani şöyle açıklayayım, ekrana takıldığı zaman kasayla ekran arasında tırnak girecek kadar boşluk kalıyor. Servis buna da şuanki kur değeriyle 550tl gibi saçma bir fiyat istedi.
    Şuan yurt dışından aldığım parçalar ise ;

    2 Adet dokunmatik cam, 2 adet üst kasa, arka kapak, sim kart yuvası(kapağı) ve tamir için gerekli birkaç malzeme. Ama şuanda benim için en önemli olan bu dokunmatik mevzusu. Var mıdır bilgisi olan ? Uzun oldu okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...




  • dexter4597 kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi bu telefona buladar masraf yapmaniza anlam veremedim ama vardir bir bildiginiz son olarak ekran yani lcd ile üstündeki kirilmis olan cam yani digitizer sadece makine ile monte demonte edilebilmekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde şuan 2 nexus 4 var birisi çalışıyor diğerinin dokunmatiği çalışmıyor sevdiğimde bir cihaz o yüzden yaptırma kararı aldım sonuçta çöpe atacak halimiz yok. yaptığım masrafta 2 adet dokunmatik(digitizer) 50tl 2adet üst kasa 50tl arka kapak 50tl sim kart kapağı 12tl. Kısacası 150-200tl civarı masraf ile 2 adet sağlam cihazım olacağı için bu masraflar hocam :) onun dışında uv jel uv fırın vs ekipmanlarım zaten mevcut telefoncuların yaptığı işçiliği beğenmiyorum. Tek problem samsunglar için her parçayı neredeyse bakkalda dahi bulabiliyoruz fakat bu nexus 4 için ne kaliteli dokunmatik ne de pil bulamıyoruz. Bulan bilen varsa yardımlara açığım :)
  • cok sukur cihazımda sorun yok cok güzel çalışıyor yıllardır. Tek sorunum biten pil ömrü . Aliexpres yada benzeri bır yerden pil alıp memnun olan var mıdır . Bana ve benim gibi arkadaşlar için memnun kaldığınız bir link paylaşırmısınız ?

    Teşekkürler saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baxı

    cok sukur cihazımda sorun yok cok güzel çalışıyor yıllardır. Tek sorunum biten pil ömrü . Aliexpres yada benzeri bır yerden pil alıp memnun olan var mıdır . Bana ve benim gibi arkadaşlar için memnun kaldığınız bir link paylaşırmısınız ?

    Teşekkürler saygılarımla

    ben lg türkiye servisinden almıştım 100tlye. gayet memnun kaldım hala da kullanıyorum. Telefonun bozulmasını bekliyorum değiştirmek için ama bozulmaya da niyeti yok maşallah. 2013te aldım
  • Baxı kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı durumdayım batarya arıyorum.Yabancı sitelerde aliexpressteki nohon battery diye bi pilden memnun kalmıslar ama ordan da gelmesi 1 ay sürüypr diye biliyorum 2mizden biri batarya bulursa diğerine haber versin.Belki haftaya ank da yetkili servise sorarım haber ederim.
  • ThorinOakenshield T kullanıcısına yanıt
    Tamam haber bekliyorum siden bende de bir gelişme olursa mutlaka yaarım sie
  • merhaba uzun süredir bakmıyordum foruma açıkçası aktif kullanıcıların olduğunu düşünürdüm ama malesef yok. ben nisan başında aliexpresten yorumlara bakarak bir pil sipariş verdim takipli kargoyla ama gelmedi malesef servis 140 lira civarı bir fiyat vermişti pil için dolar o zaman için 3.40 idi. Şuan 4.50 150 160 isterler muhtemelen türkiye'de orjinal adı altında satılan 25 liradan 90 liraya kadar piller var iş görmüyor deji batarya'nın yorumları fena değil birkaç kişi 6 ay sonrasında pilin şiştiğini söylemiş ama denemekte fayda var deji alıp deneyeceğim yazında aliexpresten bir tane alıp denemeyi düşünüyorum. Bu arada ekran ve arka kasayı değiştirmem lazım piyasada satılan arka kasaların yıldızları çok parlamıyor düzgün bir erkanda bulamadım kullanıp memnun kalan var mı ?
  • Nexus 4 benim akıllı telefonlara geçtiğim ilk telefondu ancak biraz hor kullandığımdan çabuk hurdaya çıktı. Telefonu tekrar alıp kullanmaya niyetim var. Şuan kullandığım telefonun dokunmatiği bozuk, ben de çok fazla para verip bir telefon almak istemiyorum. Elindeili orijinal ekranlı Nexus 4 olan varsa bana yazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 9 Haziran 2018; 12:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kfy-1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: budamigoldiil


    quote:

    Orijinalden alıntı: kfy-1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: fabuloso

    quote:

    Orijinalden alıntı: kfy-1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: fabuloso


    quote:

    Orijinalden alıntı: kfy-1907

    cm 10.2 + matr1x 10.5 - stock farkı




    cm 10.2'nin hangi sürümü yüklü acaba? Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

    hocam 10.2 5 eylül sürümü yüklü aldığım en iyi ekran sürelerini alıyorum şarj olarak harika diyebilirim bu ekran görünüsünü çektiğimde %75'e kadar şarj etmiştim %13'e düştüğünde 4 saat ekran süresi vardı

    o zaman aranan kan bulundu sanırım :) cevap için teşekkürler...

    ne demek bana da @Hüsnü008 tavsiye etti trickster mod'dan bazi ayarlari yapmami soyledi pm atarsaniz o ayarlarla ilgili de yardimci olurum

    Nasil bir ayar yapıyorsunuz dostum biraz anlatirmisin

    hocam trickster mod'dan genel - giriş çıkış ayarı - tampon arabellek okuma boyutu: 2048 - zamanlayıcı: fiops ben bu kadar değiştirdim

    Alıntıları Göster
    zamanında neler ile uğraşmışım şimdi sd835 var, oc bile yaptırmıyor neredeyse, herşeyi kendi ayarlıyor, hey gidi günler




  • Tercihen Ankara içi olacak şekilde ucuz yollu ekran değişimi nereden yapabilirim? Önerisi olan var mı?
  • Cihazım için batarya arıyorum, deneyimlerinize göre tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Preszsbuild P kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın hocam, nerede, ne kadara hallettin? Benim telefonun da ekranının dokunmatiği gitmişti, yaptırıp pedere vereyim diyordum
  • İnş kendim degisterwcegm bende dokunmatik paneli 10€ ya tamir kiti 5€ da ekran digitizer dokunmatigi aldim umarim yapabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

    İnş kendim degisterwcegm bende dokunmatik paneli 10€ ya tamir kiti 5€ da ekran digitizer dokunmatigi aldim umarim yapabilirim.
    Paneli nereden temin ettiniz, link paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Aliexpress tabiki hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

    İnş kendim degisterwcegm bende dokunmatik paneli 10€ ya tamir kiti 5€ da ekran digitizer dokunmatigi aldim umarim yapabilirim.
    Hocam dokunmatik le ekran arasinda jel gibi bisey var. Ekrani kirmadan dokunmatigi ayirmaniz cok zor. Eger bunu yapabilir ve bizimle paylasirsaniz bize de yardimci olmus olursunuz. Bu sekilde evde yatan nexusum hayata dinmus olur. Tesekkurler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekrani kendi imkanlarimla yarisina kadar ayirdim baktim zorlaniyorm aliexpressten bu kiti aldim g

     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★elsin calismalara baslayacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Link atabilirmisiniz ozelden de olabilir biraz inceleyelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selcukutahya kullanıcısına yanıt
    Tabiki buyrun aldigim urun linki burada

    5 in1 TP-2500 LOCA UV glue liquid optical clear adhesive with import Glue Remover UV curing light touch LCD screen phone repair

    https://s.click.aliexpress.com/e/cGYhOh4k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16911692169316941695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.