Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
149
Favori
1.066.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • guduk68 kullanıcısına yanıt
    Hocam 250 lira fiyat vermişler çok geldi bana şahsen. İkinci el satsam 250-300 edecek çünkü sağlam hali. İnternette 150 civarına ekran bulunuyor, kendim alıp telefoncuya götürüp 50-60 liraya taktırmayı planlıyorum birkaç hafta sonra. Ona da değmez aslında da içinde verilerim kaldı onları kurtarmak istiyorum. @guduk68

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa
    emektar nexus 4 kenarda yatıyor, dokunmatiği bozulduğu için yatırdım kendi kendine dokunuyor yada bazı yerleri hiç basmıyor, gittigidiyor da aşağıda paylaştığım linkteki dokunmatik buldum, fakat satıcı yurt dışı olduğu için orijinal kavislimi dokunmatik öğrenemiyorum. sizce bu parça alınırmı?
    satıcı yorumlarında da dokunmatik ekranı alan olmamış yorum bulamıyorum.

    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lg-nexus-4-e960-icin-yedek-cam-dokunmatik-ekran-digitizer-378478176#product-seller-info




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

    Paneli nereden temin ettiniz, link paylaşabilir misiniz?

    Alıntıları Göster
    @selcukutahya

    Beyler toplanin sonucu paylasiyorum

    Ekrani taktim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 7 Kasım 2018; 22:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

    @selcukutahya

    Beyler toplanin sonucu paylasiyorum

    Ekrani taktim

    Alıntıları Göster
    nasıl oldu oldumu, bizde ordan sipariş edelim mi?
  • yakamoz77 Y kullanıcısına yanıt










    Tavsiye etmiyorum ben yapamadim 2 telefon pert oldu

    Buda bana dert oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi











    Tavsiye etmiyorum ben yapamadim 2 telefon pert oldu

    Buda bana dert oldu...
    tüh geçmiş olsun, siyah noktalar dolmuş, dokunmatik malzeme tam oturuyormu senmi halledemedin, telefoncuya versek sadece dokunmatiği takabilirmi?




  • Selam herkese

    https:// forum.xda-developers.com/nexus-4/development/rom-nitrogen-os-n-substratum-10-09-2016-t3459341

    Nitrogen os kurdum ama dt2w yani çift tıkla uyandır özelliği yok :( Nasıl eklerim ?

    Yada bana her şeyi tam çalışan güncel ve pil ömrü iyi olan bir rom öneriniz var mıdır ?

    Saygılar
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, cesaretiniz sayesinde hem siz birşeyler öğrendiniz hem de biz buna şahit olduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Oyle demeyeydin iyiydi 😂 . Ucuza kapatacaktik ne guzel. Cihazi severek kullaniyordum. Evde en azindan hobi olarak kullanabilecegim iyi bi cihaz olacakti. İnternetten bi zamanlar dikkat etmeden almis oldugum 4.5” lik dandik bi ekran takili ve arka kapak da cok saglam degil degismesi lazim. Bu cihaz icin de bu masraf yapilmaz heralde artik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 mart 2013 yılında aldığım ve yaklaşık 2,5 yıldır kullanmadığım nexus 4 üme telefonsuz kaldığım için 1 ay önce geri dönmüştüm.

    Daha önceden ekranı kırılmış ve ekran değişimi yaptırmıştım. 2 hafta kullandıktan sonra dokunmatik ekranın belli bölgelerinde dokunmatik kaybı yaşamış ve en sonunda ekran tamamen gitmişti.

    Piyasa da çok sayıda ekran var ve orjinal ekranların fiyatları ne yazık ki pahalı.

    En sonunda revize ekran buldum bir tane ve onu aldım, internet videolarına bakıp ekranı da kendim değiştirdim 160 lira gibi bir maliyet ile ekran sorununu hallettim.

    https://urun.n11.com/ekran/lg-e960-nexus-4-lcd-ekran-dokunmatik-revize-P277606510

    Revize ekran tercih etme sebebim ise orjinal ekranın tamir görmüş hali olduğu içindi, yan sanayi ekranldarda bir süre sonra dokunmatik kaybı sorunu yaşandığını okumuş ve kendimde bu olayı yaşadığım için böyle bir tercih yaptım. Ekranı 1 haftadır kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamdım, orjina olduğu ise hem led bildirim kısmından belli oluyor, hem de telefonun bağlantı soketlerinin daha kaliteli olduğunu gözlemledim.

    Şu anda telefonda nitrogen 8.1.0 sıfır rom var, 2 saat kadar ekran anca alabiliyorum. İşim masa başı olduğu için pil tüketiminin fazla olması çok rahatsız etmiyor.

    Yaklaşık 6 yıllık cihazın verdiği performans ise nexus serisinin ne kadar iyi cihaz olduğunu gösteriyor. Keşke google ucuz telefon olayına devam etseydi ama pixel cihazları ile ne yazık ki artık google cihazlarının pek alınabilirliği kalmadı.

    Bu telefondaki ilginç bir olay ise telefon tamircilerinin diğer telefonlardaki ön dokunmatik değişim olayına girmemeleri. Neredeyse tüm telefonlarda ön ekranı yapıştırarark değiştiren bir telefoncuya ben dokunmatiği getireyim sen sadece yapıştır dediğimde abi nexus ların ekran komple değişiyor o da 250 lira demesi ile hem şaşırdım, hem de ekranı kendim değiştirirek 90 lira civarı ettim.

    Benim gibi tecrübesiz, elinde yeteri kadar tamir seti olmayan ve bu işi ilk defa yapan birinin bile yarım saatte hallettiği bir iş için telefoncuların 90 lira talep etmesi ise cidden fazla bence.




  • Batarya alan var mı arkadaşlar trden veya çinden, benim telefon açılınca kapanıyor birkaç işlem yapınca, voltu veremiyormuş batarya.
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Ben cinden almistim. Yuksek kapasite diye ama ustundeki eski bataryadan kotuydu eskisini taktim yine

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaalisahin

    Batarya alan var mı arkadaşlar trden veya çinden, benim telefon açılınca kapanıyor birkaç işlem yapınca, voltu veremiyormuş batarya.
    Çinden aldığım batarya %94' ü geçmiyordu şarjdayken. Ertesi gün söktüm attım eskisini taktım. Sonradan Deji' nin bataryaları övülüyordu onu sipariş verdim şarj olmasında falan sıkıntı yok ama orijinal batarya 2100 mah olmasına rağmen bunu 1500 mah yapmışlar. Hiç bir şekilde verimli değil. Orijinal batarya her türlü daha iyi bunlardan.
  • Benim bataryanin komple isi bitmisti, yani telefon aciliyor ama 2-3 dk bir sey yapinca kapaniyordu.Voltajda sikinti olmus ben de yenilemek icin alayim dedim en dandiginden. Asil telefonum bu degilde kenarda yatmasin diye. N11den baktim 50-60 lira, alayi da sahte oldugu belli.Dedim en ucuzunu alayim hallolsun isim.27 liraya aldim bir tane ve telefona taktim. Sorunum cozuldu, hatta sarji ilk gunku gibi gitmeye basladi desem yalan olmaz. Belki 3 saate yakin ekran suresi almaya basladim, tabi sadece wifi kullaniyorum, hat takili degil. Su an asil kullandigim telefon da nexus 6, nerdeyse ondan fazla ekran suresi verecek. Kablosuz da sarj oluyor, nfc var on numara telefon ya.Yeniden canlandirinca cok guzel oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaalisahin

    Benim bataryanin komple isi bitmisti, yani telefon aciliyor ama 2-3 dk bir sey yapinca kapaniyordu.Voltajda sikinti olmus ben de yenilemek icin alayim dedim en dandiginden. Asil telefonum bu degilde kenarda yatmasin diye. N11den baktim 50-60 lira, alayi da sahte oldugu belli.Dedim en ucuzunu alayim hallolsun isim.27 liraya aldim bir tane ve telefona taktim. Sorunum cozuldu, hatta sarji ilk gunku gibi gitmeye basladi desem yalan olmaz. Belki 3 saate yakin ekran suresi almaya basladim, tabi sadece wifi kullaniyorum, hat takili degil. Su an asil kullandigim telefon da nexus 6, nerdeyse ondan fazla ekran suresi verecek. Kablosuz da sarj oluyor, nfc var on numara telefon ya.Yeniden canlandirinca cok guzel oldu.
    Dediğiniz gibiyse çok iyi. Benim bataryayla taş çatlasın 1 saat ekran süresi alabiliyorum. Sadece çağrı ve mesajlaşmaya yarıyor alet. Aldığınız batarya linkini atabilir misiniz bi bakalım. Teşekkürler.




  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/batarya/lg-google-nexus-4-e960-batarya-pil-P268444831



    Burdan almistim da fiyat artmis.Burasi da orjinal degil ayrica hocam, bataryanin gidecegi yol belli yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı kaliteli yedek batarya bilen. deji marka nasıldır alınır mı?
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Deji bataryayi ovuyolardi bi ara ama sahsen kullanmadim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    varmı kaliteli yedek batarya bilen. deji marka nasıldır alınır mı?
    Tavsiye etmem. Ben Deji bataryadan almıştım 1.5-2 sene önce Nexus 4 için, cihaz canı isteyince açılıyordu. Açıldığında da bataryanın %20'lik bir dilimini kullandıktan sonra tekrar kapanıyordu ve uzun süre geri açılmıyordu. Şarj göstergesi falan hak getire zaten, ne gösterdiği belli değildi Kırmızı ışık yanıp sönüyordu sürekli. Orijinal bataryayı taktım sorunsuz çalışıyor şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maylin -- 15 Şubat 2019; 21:2:29 >
  • Maylin kullanıcısına yanıt
    bu batarya ile ilgili ya sizin anlattığınız olumsuz yorumlar var yada çok övenler var. Hiç ortası yok sadece nexus için diğer marka modeller içinde aynı durum.

    İstanbul-kartal da iki yere sordum ellerinde batarya yok. dandik mandik yok. buranın en büyük tamircileri bide.

    en sonunda kafayı bozup aliexpresten Nohon marka alcam. ordada ürün 55₺ kargo 45₺
  • 
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.