Şimdi Ara

GRAFİK TABLET ALACAĞIM - YARDIM İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HERKESE MERHABA,

    DERS ANLATIRKEN VE OFİS İŞLERİNDE KULLANMAK AMACIYLA GRAFİK TABLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK BU ALETLER HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK.
    KULLANAN HERHANGİ BİR KİŞİ DE YOK ÇEVREMDE.
    WEB SAYFALARINDAN ÜRÜNLERLE İLGİLİ BİLGİ ALDIM FAKAT BU ÜRÜNLERİN PRATİK KULLANIMDA NE GİBİ AVANTJLARI OLUYOR, SORUNLARI NELERDİR, ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR, MUTLAKA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLERİ NELERDİR... KONULARINDA BİLGİSİ VE TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.

    İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM



  • Benim tavsiyem öncelikle ikinci el ucuz bir ürün alıp tablete alışıp gerçekten işinize yarayacağına karar verdikten sonra pahalı bir ürün almanız yolunda. Nitekim öyle çokta kolay değil alışması. Bende bir heves almıştım bitane de duruyor öyle. Ama benim ki basit bişeydi. Eğer imkanınız varsa şu 15 gün koşulsuz iade imkanı olan yerlerden almanız. Carrefour larda var mı o ürün bilmiyorum ama böyle bir yer bulursanız çok iyi olur.
    Bu arada benim kullandığım wacom un notebooklar için çıkardığı en ufak boy tablet. Ama şunu diyeyim ki bana bu bile geniş geliyordu. etkinlik alanını daraltarak kullanıyordum genelde. Çünkü ekranın bir ucundan diğer ucuna sürekli geçerken elinizi kaldırmak istemiyorsanız bileğiniz masaya değerken ki oynatabildiğiniz alan kadar bir yere ayarlarsanız elinizi kaldırmadan ekranın bir ucundan bir ucuna ulaşıyor.
    Yani çıkan bir sonuç nekadar büyük olsa o kadar iyi olur gibi düşünmeyin sonra spor salonuna yazılmış gibi çalıştırır kolunuzu bir ayda kas yaparsınız. :) Benim kullandığım model CTF 221 Notebook için olduğundan kablosu çık kısaydı. Bende uzatma kablosu takarak kullanıyorum. Şans eseri evde usb uzatma kablosu çıkmıştı eskiden aldığım bir üründen. :)

    http://img.clubic.com/photo/00146052.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgi sayar -- 8 Mart 2007; 13:43:55 >




  • Teşekkür ederim Bilgi sayar.
    Ben de küçük birşey almayı düşünüyorum. Bu cihaz için fazla para ayırmayı düşünmüyorum.
    Dediğiniz çok mantıklı, iade garantisi olan bir yerden alıp deneyebilirim.
    Tabi bulabilirsem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.