Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.489
Cevap
115
Favori
217.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-99343FD29

    Selam, konuya yeni katıldım. PS4 için geleceği resmi olarak onaylandı. Bakalım nasıl olacak? Bu seri ile çok geç tanıştım ama bağımlılık yaptı. 1 yıla yakındır sıkılmadan oynuyorum.

    Hoşgeldiniz. Gran Turismo'nun bir oyuncuda yarattığı yegâne duygulardan birisidir bu bahsettiğiniz aslında. Oyunun mekanikleri, oynayanı kendine bağlayacak şekilde tasarlanmış ve yarış oyunlarından keyif alıyorsanız, bir de otomobillere olan bir hayranlığınız varsa zaten GT bu anlamda bir müze diyebilirim . Otomobillerin tarihi ile ilgili güzel bilgiler vermesi ve detaylı bir şekilde otomobillerin teknik özelliklerine yer vermesi bu oyunun sadece yarış yapmak dışında bu menülerde de vakit geçirip oyuna bağlanma durumunuzu arttırabiliyor.


    Tabi GT de her oyunuyla aynı derecede mükemmel işler yapmadı haliyle. Yani ben ilk GT oyunundan beri seriyi takip eden bir oyuncuyum ve sadece oyunun gerçekçi fiziklerini deneyim etmek dışında gerçekten GT nin kendine has dünyası içinde kalmak bile bana keyif veriyor . Ama işte öyle GT oyunları olmuştu ki benim gibi seriyi sevenlere 'yani bu da olmaz ki artık ' derdirtecek kadar isyan ettirmiştir . Özellikle meşhur PlayStation 3 konsolu için çıkacak olan ilk GT oyunu GT5 i bekleme süreci ve oyunun çıkışında yaşadığım hayal kırıklıkları gerçekten üzücüydü. Çoğu oyun yapımcısının yaptığı gibi PD firması da malesef GT5 için oyun çıktıktan sonra biz oyunu düzgün hale getiririz mantığı ile hareket edip , oyuna çeşitli geliştirmeler getirmiş ve eksiklikleri gidermeye çalışmışlardı. Bu durum elbette oyuncu tarafında çok hoş karşılanmıyor. Biz tam oyun parası veriyoruz ve eksik bir yapıma sahip oluyor . Yapımcı ise açıklama yapıyor ' ilerleyen senelerde GT yi yenileyecek ve bu özellikleri oyuna ekleyeceğiz' diyebiliyorlar.


    GT7 den beklentim ise kesinlikle klasik GT deneyiminin eksiksiz verilmesi ve bunun dışında günümüz koşullarına uygun geliştirmelerle yeni bir oyun oynuyorum hissini vermesi diyebilirim . Yani artık bir zahmet 7. Oyunda da 5. Oyunda duyduğum müzikleri duymayayım... Bu da insanı sinir eden bir şey bence. Sanki özenmemişler gibi hissettiriyor. Maden o parça çok beğenildi , aynı sanatçıyla yeni parçalar yapması için anlaşın yani :) veya eski oyunlarda ki araçları da ekleyip ' bunları bonus olarak görüp oyunun tadını çıkartın' falan demek yerine gerçekten kaliteli ve büyük bir video oyun firması gibi ' biz tüm araçları yeniden oluşturup 1milyon poligondan oluşacak şekilde yaptık , eski oyunlardan herhangi bir şeyi ekleyip kalitenin düşmesini istemedik ' diyip oyuncuların beklediğini yapıp lütfen:)


    GT7 beklemeye devam ederken bende keyifle GT Sport oynamaya devam ediyorum elbette ama favorim hangi oyun derseniz 4. Oyun derim sanırım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Açık konuşmak gerekirse böyle samimi yorumları okumaktan keyif alıyorum. Diğer oyunları pek bilmiyorum yorum yapmayayım ama GTSport için diyebileceğim artıları sürüş dinamiklerinde verdiği gerçeklik hissi, tabii ki bir GT pilotu değilim ama en azından günlük kullandığım birçok araç oldu ve hepsinde ister istemez farklı deneyim edindim. Aynısını bu oyunda da edinebiliyorum ve bu beni mutlu ediyor. Direksiyon tepkilerinde belki bir tık daha gerçekçi olabilirdi. Bununla beraber arabaların fiziksel olarak hasar aldıklarını görmek isterdim ama bu kadar çeşitliliğin içinde tek tek hasar fiziği de oyunu terabayt boyutuna getirir sanırım ve değil PS5 belki PS6 bile hesaplamada zorlanır diye düşünüyorum. Bence çok sağlam bir oyun ve resmi turnuvalarda bulunmak ayrıca keyif veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99343FD29 -- 14 Temmuz 2021; 9:42:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir dedikodu olarak gündemde olan ve zaman zaman yetkili ağızların düşünüyoruz ya da olabilir diyerek detay vermedikleri bir konu olan GT 7 nin PS4 e de çıkması olayı artık kesinleşmiş durumda. Gtplanet sitesinde yayınlanan bilgiye göre firmanın gizli bir belgesine ulaşılmış ve resmi belgede PS4-PS5 için GT7 nin ortak platformda çıkacağı belirtilmiş. Belge gizliği olduğu için paylaşılamıyor ancak kesinlik kısmı doğrulanmış oldu.


    Şimdi akıllarda geriye şu sorular kalıyor.


    • GT7 yeni bir yapım olduğu için performans olarak PS4 te ne kadar kaliteli ve sağlıklı olacak?
    • PS5 te grafik olarak çok daha üst bir seviyede olacağı için PS4 te rahatsız edici bir kalite olur mu?
    • içerik olarak tamamen aynı mı olur yoksa light bir versiyonu ps4 e yapıp asıl tam içerikli versiyonu PS5 e mi sunarlar?


    soruları çoğaltmak mümkün ancak hepinizin bildiği gibi en iyisi beklemek ve görmek. Bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğim.





  • vcx V kullanıcısına yanıt
    PS4 için çıkacağı zaten kesinleşti ve resmi duyurusu yapıldı diye biliyorum. 1-2 ay kadar önce ;) God of War Ragnarok'ta aynı şekilde çıkacak. Resmi PS haberlerinde ve hatta bu sitede de gördüğümü hatırlıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesin değildi sadece söylentiler vardı ve yetkili ağızlardan PS4 için de düşünüyoruz denmişti. Ancak maalesef düşünüyoruz kısmını kesinmiş gibi forum donanımda haber yaptılar. O yüzden aylar öncesindeki bilgi kesin değilken kesinmiş gibi insanların aklına yer etti. Orijinali ile bizim forum donanımda haber olarak paylaşılan çeviri birbirini tutmuyor:)


    Orijinal haber:


    2 Haziran'da paylaşılmıştı bir röportajda verilen bilgiler doğrultusunda GT7 nin PS4 için de yapılması konusunda ciddi düşündükleri belirtiliyor ancak kesin çıkartıyoruz denmiyor.


    2 ay önce benim aktardığım mesaja bu konunun 6. sayfasından ulaşabilirsiniz dilerseniz.



    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |gtplanet
    Gran Turismo 7 Could Launch on PlayStation 4 and PlayStation 5
    https://www.gtplanet.net/gt7-ps4-crossgen-20210602/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 4 Ağustos 2021; 13:0:16 >




  • vcx V kullanıcısına yanıt
    PSBlog üzerinden tekrar baktım, PS Studio'nun başındaki kişi böyle bir düşünceleri olduğundan bahsetmiş, sizinde belirttiğiniz gibi. Ben yanlış hatırladım, kusuruma bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99343FD29 -- 4 Ağustos 2021; 13:22:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim ne demek sorun değil.

    Malesef bazen bilgi krililiği olabiliyor, ya da istenmeden hatalı bilgiler verilebiliyor. Biz emin olmak için mecburen güvenilir kaynaklardan teyit etmeye çalışıyoruz. Doğal bir durum. :)

  • Konsol çıkalı 9 ay oldu ortada gt7 namına hiç bişey yok Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

  • vcx V kullanıcısına yanıt

    Sayın hocam gran turismo 7 nin 4 e gelecegi kesin bir dille aciklandi cogu site bu haberi yapti dh de dahil nasil.bu kaniya vardiniz aciklarmisiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

    Yukarıdaki ve daha önceki paylaşımlarımda da belirttim. Asıl kaynakları referans almak gerekir.


    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |playstation.blog
    Hermen Hulst Q&A: What’s Next for PlayStation Studios
    https://blog.playstation.com/2021/06/02/hermen-hulst-qa-whats-next-for-playstation-studios



    2 Haziran 2021 tarihinde Playstation stüdyolarından yetkili kişi olan Hermen Hulst, playstation resmi blog sitesinde bir röportaj verdi ve şöyle söyledi:



    Where it makes sense to develop a title for both PS4 and PS5 — for Horizon Forbidden West, the next God of War, GT7 — we’ll continue looking at that."


    Yani size çevirmem gerekirse ifadeleri şöyle: PS4 ve PS5 için Horizon Forbidden West, bir sonraki God of War, GT7 gibi oyunların geliştirilmesi son derece mantıklı bir durum. (çünkü öncesindeki sözlerinde PS4 kullanıcı sayısının sadakatinden ve çokluğundan bahsedip vurgu yapmıştı) devam ediyor son cümlesinde: "Bu şekilde odaklanıp bakmaya devam edeceğiz."


    Yani uzun lafın kısası Hermen röportajında kesin çıkarıyoruz demiyor çıkarmak mantıklı ve bu konuda düşüncemiz ciddi diyor. Kesin PS4 de GT7 çıkaracağız demiyor. Daha nasıl açıklayıcı anlatabilirim bilemiyorum. Malesef heyecan yaratmak için hemen kalkıp siteler kesinmiş gibi GT7 Ps4 e geliyor diye açıklamalarda bulundular.


    Şimdi Galatasaray dese ki biz Messiyi transfer etmeyi düşünüyoruz aklımızda böyle bir plan var dese hemen Galatasaray Messiyi alacak diyemeyiz di mi? Ama gazeteler hemen yazar "Galatasaray messiyi alıyor" diye. Basın böyle birşey arkadaşlar çok da takılmamak lazım. Ben size birebir lafın ağızdan çıktığı kaynağı paylaşıyorum.


    Forum donanımhaberde kaleme alınan yazı daki ifadeler:


    Gran Turismo 7, PS4'e de Geliyor

    Geçtiğimiz saatlerde PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst'un PlayStation Blog üzerinden bir röportajı yayınlandı. Bu röportaj içerisinde birçok yeni bilgi ortaya çıktı. Bunlardan biri de markanın sevilen yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyunu Gran Turismo 7'den geldi. Hermen Hulst'un açıklamasına göre Gran Turismo 7, yalnızca PlayStation 5 için değil, PlayStation 4 için de çıkış yapacak.


    Kaynak: https://www.donanimhaber.com/gran-turismo-7-nin-ps4-surumu-onaylandi--134138


    Orijinal yazıda kesin ifade yokken donanımhaber de var. Ayrıca Oyunun yapımcısı Kazunori Yamauchi ile sıkı bağları olan ve ilk detayları hep paylaştığı topluluk olan gtplanet bile kesin çıkıyor demeden nasıl kesin çıkıyor deniyor yorumu size bırakıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 4 Ağustos 2021; 20:43:28 >




  • vcx V kullanıcısına yanıt

    Yabanci sitelerdede cikacagi haberleri var iken bu ise kesin gozuyle bakabiliriz gibi geliyor bana, su cumleyi kursa hak verirdim size ps4 e cikarma konusunda daha net birsey olmamakla birlikte bunu dusunebiliriz. Bu cumle sizin cevirinizle esdeger gibi gt sevenleri mutlu edecektir ps4 cikacak olmasi ben f1 den basla yaris oyunu oynamadigim.icin ilgimi cekmiyor bu yapimlarin ps4 e gelmesi lokomotifin hala daha ps4 oldugunu gosteriyor en azindan 2 sene daha


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

    Sonuç olarak GT7 PS4 e çıkacağının kesin bilgisi daha dün paylaşıldı. Önceki paylaşılan sadece kesin olmayan bilgiydi hepsi bu.

  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Aslında hâlâ yerel düşünüyoruz, globalde PS5 satışları gayet iyi gidiyor. Çip tedarik sıkıntısı sebebiyle üretim talebi karşılamıyor. Yoksa hazır bir kitle var. GTSports oynarsanız F1 serisi çok yapay gelecektir. Ben şahsen öyle hissediyorum :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vcx V kullanıcısına yanıt
    Çıksa da 800₺ den çıkar, Spiderman bile 3 yıl sonra alabildim, onu da 5 yıl sonra alırım, nasılsa PS5 şimdilik hayal 😀
    Şaka bir yana (800₺ şaka değil), GTSports'un grafiklerine Ray Tracing uygulanmış gibi, bakalım kampanya modu nasıl olacak. GTSports en büyük eksiği ciddi bir kampanya modu lakin bu oyunu Forza serisi ile karşılaştırmak bana mantıklı gelmiyor. Yani grafik anlamında tamam karşılaştırma olabilir ama oynanışta bambaşka bir segmentte bu oyun🤗



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99343FD29 -- 4 Ağustos 2021; 23:20:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Gran turismo 7 ne zaman çıkacağına dair bilgi yada yeni haberler varmı ?

    Seriyi Gran turismo 3 den beri oynayan biri olarak bu bekleyiş çok uzun oldu, gran turismo sport u sevemedim bir türlü, o yüzden PlayStation 3 ve graj turismo 6 ike devam ediyorum, gerçekten çok keyifli şuan bile

    Oyundan çektiğim bir kaç kare
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    Merhaba merakımı mazur gör kardeşim ama neden beğenmedim Sport'u?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt

    9 Eylül tarihinde SONY, Playstation Showcase adı altında yaklaşık 40dk'lık bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Çıkacak oyunlara dair görüntü ve haberlerin paylaşılacağı bir etkinlik. Henüz hangi oyunların tanıtımda olacağı üzerine bilgi yok ama mutlaka ki Gran Turismo 7 için de haber ya da görüntüler alacağız diye düşünüyorum. Link elime geçerse yayını buradan paylaşmaya çalışırım o gün. Şimdilik elimizdeki en yeni ve son bilgi bu.


    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 3 Eylül 2021; 8:34:5 >




  • Mart 2022'de geliyormus ... Ertelenmezse!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 10 Eylül 2021; 1:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran turismo 7


    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu güncelle. Yoksa ben devralacam konuyu. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.