Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
585
Cevap
83
Favori
46.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3500 seviyelerine verirlerse almayı planladığım süpürge..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedman

    3500 seviyelerine verirlerse almayı planladığım süpürge..

    Herşey dahil o seviyeye düşmesi %0.001 ihtimal.........

  • Bizde aldık bakalım, GSC60 için bu fiyatın altını göreceğini pek sanmıyorum. Yalnız beklentim, cosori gibi Greenote'un amazontr tarafından satışına başlanması Greenote Süpürge Genel Konu 



    Greenote Süpürge Genel Konu
  • Forumda çok konuşuldu ama internette adam akıllı bir inceleme/yorum yok gibi yabancı kaynaklı. Ben de GSC60 aldım bakalım..

  • gsc50 siparişini iptal edip gsc60 siparişi verdim. Özellikleri farka değer gibi görünüyor. Samsung un süpürgeleri ile çok fark varmıdır acaba?

  • boylum kullanıcısına yanıt

    bende jet 75 ile bunun arasında kaldım. Jet 75 HB de ara ara 7300e falan düşüyor değer mi aradaki 2300 farka

  • Gsc60 modeli 4968tl fiyata düştükten sonraki 1-2 saat içinde aipariş verdim 28 aralıkta. Henüz kargoya verilmedi. Bu fiyattan sipariş verip aiparişi kargo aşamasına geçen var mı?
  • GSC50 sahibiyim, GSC60 sipariş ettim.
    Umarım aradaki farka değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 30 Aralık 2023; 17:21:59 >
  • Bu süpürgeyi amazonda hep görüyordum bu GSC60 Modeli yeni mi çıktı bunu ilk defa gördüm ?

  • bende gaza gelip aldım 60 olan modeli

  • Gsc60 modelinin emiş gücü kaç pa acaba? Açıklamalarda belirtilmemiş
  • Süpürgeyi kullananlar özellikle pofuduk hali performansı nasıl acaba?
  • prok P kullanıcısına yanıt
    Var benimki İstanbul a inmek üzere:)
  • speedman kullanıcısına yanıt
    GSC60 olanı mı?
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    umut izgiyoutube
    Yakın zamanda kısa bir incelemesini yaptığım Greenote GSC60'ın bu sefer GSC50 ile karşılaştırmalı emiş gücü testi videosunu hazırladım, umarım faydalı olmuştur, iyi seyirler dilerim. 👉Yılbaşı kampanyası, %20 indirim ile satın alabilirsiniz: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY 👉 Kutu açılış videosu: https://youtube.com/shorts/Y4__9QgzreQ 🌀【Süper emiş gücü: Greenote GSC60 Kablosuz elektrikli süpürge, dakikada 180.000 devire kadar 33 kPa'lık benzeri görülmemiş bir siklon emiş gücü elde eden ve çalışma verimliliğini önemli ölçüde artıran geliştirilmiş bir 480W fırçasız motora sahiptir. Kablosuz elektrikli süpürge kiri, döküntüleri, evcil hayvan tüylerini ve lekeleri anında süpürür, sert zeminleri, fayansları, halıları ve parke zeminleri kolayca temizler, evinizin yeni gibi görünmesini sağlayan sessiz ve verimli bir temizlik deneyimi sunar. 🔋【Uzun çalışma süresi: Bu kablosuz elektrikli süpürge, geleneksel 6-7 hücreden vazgeçer ve pil kapasitesini 8x2500mAh'ye çıkararak pil ömrü eksikliği sorununu etkili bir şekilde çözer. Maksimum sürekli çalışma süresi 55 dakikadır, bu da onu büyük işler ve tüm ev temizliği için ideal ilk seçim haline getirir. 3,5 saat içinde tamamen şarj olur. Pil, bir düğmeye basılarak çıkarılabilir ve değiştirilebilir. 🏠【10'u 1 arada çoklu aksesuar】: GSC60 çeşitli pratik aparatlarla birlikte gelir ve kolayca el tipi elektrikli süpürgeye dönüştürülebilir. Bunlar arasında ev tozu ve hayvan tüyleri için akar fırçası, aralık başlığı ve panjurların ve tavan köşelerindeki örümcek ağlarının tozunu almak için uzun pipetin yanı sıra çoğu mobilyaya ve arabadaki saklama bölmelerine girmek için kullanılabilen uzatma hortumu bulunur. Bu aparatlarla evinizin her köşesindeki toz ve kiri kolayca temizleyebilirsiniz. 💡【Büyük LED dokunmatik ekran】: Ultra net LED ekran ile kablosuz elektrikli süpürgenin çalışma durumunu ve kalan gücünü gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz. Akülü elektrikli süpürge ayrıca tıkalı zemin fırçaları veya tıkalı emiş delikleri gibi sorunları gösterebilir ve makinenin bakımı için sezgisel talimatlar sağlar. 🐕【Ultra Hafif ve Dolaşmayan Fırça】: Torbasız elektrikli süpürgenin ana gövdesi sadece 1,2 kg ile süper hafiftir ve tek elle temizlik için mükemmeldir. Akülü elektrikli süpürge, dönen bir fırçayı yumuşak ve sert fırçalarla birleştirir. __________________________ Greenote GSC60 Greenote GSC60 emiş gücü Greenote GSC60 vs GSC50 Greenote GSC60 inceleme Greenote GSC60 video Greenote GSC60 vs GSC50 Greenote GSC60 vacuum cleaner Greenote GSC50 vacuum cleaner Greenote GSC50 inceleme Greenote GSC50 review Greenote GSC50 video Greenote GSC50 unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=hg7whzT9VlI
  • prok P kullanıcısına yanıt

    29 aralık 01.00 gibi sipariş vermiştim. Henüz kargolanmadı. Tatildedirler diye düşünüyordum ben de.

  • Arkadaşlar ben de toplam ödeme 6.224 çıkıyor. Prime üye olsam duser mi? Yoksa indirim bitti mi anlamadim.
  • aesca kullanıcısına yanıt

    Filtrenin olduğu bölümü ne kadar zamanda temizlemek gerekiyor?

    Tamam kaba pislikler tek hareketle dökülüyor ama asıl iş filtrenin temizlenmesi oluyor genelde.Ya da bir filtresi var mı :)

  • Mehmet19500 M kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı sanırım indirim bitmiş

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.