Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
585
Cevap
83
Favori
46.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Greenote Süpürge Genel Konu

    Şuan ki fiyat prime olunca
  • Ben de GSC50 modelini iki hafta önce almıştım, dün elime geçti. Şimdi acaba iade edip, GSC60 olanı sipariş etsem mi diye düşünmeye başladım. GSC50 3.340 TL'ye gelmişti, GSC60 4.970 TL'te gelecek. Aradaki 1.600 TL sizce vermeye değer mi?


    Benim gördüğüm farklar:

    +Led ekran

    +Üç kademeli çalışma modu

    +Hızlı şarj

    +300 mah büyük batarya

    +başlıklar

    +ana başlığın parkedeki performansını arttıran dokunuşlar


    GSC60'tan çıkan yatak başlığı, turbo başlık mı oluyor acaba? Onunla ilgil bilgi bulamadım. Yani içinde dönen bir fırça var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencturk33 -- 31 Aralık 2023; 22:47:40 >
  • gencturk33 kullanıcısına yanıt

    Evet hocam yatak-koltuk turbo başlığı mevcut.

  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

    Hem hazne içinde hem de motor çıkışında hepa filtre mevcut hocam, ben haftada bir temizliyorum. Normalde periyotu nedir bilmiyorum yeterli oluyor. Kullanım sıklığına göre de ortalama 6 ayda bir değiştirmekte fayda var filtreleri.

  • Hazırladığım Greenote GSC60 videoları şu şekilde:


    Kutu açılışı:

    Greenote Süpürge Genel Konuumut izgiyoutube
    Amazon'da Greenote'un yeni şarjlı süpürgesi GSC60 modelini gördüm ve araştırma yapmak istedim, internet ortamın hiç bir incelemesine, videosuna rastlamadım, belki de bu ilk videosudur :) Hemen sipariş verdim ve elime ulaşır ulaşmaz kutu açılımını sizlerle paylaşmak istedim, en kısa sürede incelemesi yayında olacak.
    https://www.youtube.com/shorts/Y4__9QgzreQ

    Kısa inceleme:

    Greenote Süpürge Genel Konuumut izgiyoutube
    Amazon Türkiye'de Greenote'un yeni şarjlı süpürgesi GSC60 modelini gördüm ve araştırma yapmak istedim, internet ortamında hiç bir incelemesine, videosuna rastlamadım, belki de bu ilk inceleme videosudur :) Hemen sipariş verdim ve elime ulaşır ulaşmaz temel özellikleri hakkında fikir edinebileceğiniz bu videoyu hazırladım. Umarım yardımcı olabilmişimdir :) 👉Yılbaşı kampanyası, %20 indirim ile satın alabilirsiniz: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY 👉 Kutu açılış videosu: https://youtube.com/shorts/Y4__9QgzreQ 🌀【Süper emiş gücü: Greenote GSC60 Kablosuz elektrikli süpürge, dakikada 180.000 devire kadar 33 kPa'lık benzeri görülmemiş bir siklon emiş gücü elde eden ve çalışma verimliliğini önemli ölçüde artıran geliştirilmiş bir 480W fırçasız motora sahiptir. Kablosuz elektrikli süpürge kiri, döküntüleri, evcil hayvan tüylerini ve lekeleri anında süpürür, sert zeminleri, fayansları, halıları ve parke zeminleri kolayca temizler, evinizin yeni gibi görünmesini sağlayan sessiz ve verimli bir temizlik deneyimi sunar. 🔋【Uzun çalışma süresi: Bu kablosuz elektrikli süpürge, geleneksel 6-7 hücreden vazgeçer ve pil kapasitesini 8x2500mAh'ye çıkararak pil ömrü eksikliği sorununu etkili bir şekilde çözer. Maksimum sürekli çalışma süresi 55 dakikadır, bu da onu büyük işler ve tüm ev temizliği için ideal ilk seçim haline getirir. 3,5 saat içinde tamamen şarj olur. Pil, bir düğmeye basılarak çıkarılabilir ve değiştirilebilir. 🏠【10'u 1 arada çoklu aksesuar】: GSC60 çeşitli pratik aparatlarla birlikte gelir ve kolayca el tipi elektrikli süpürgeye dönüştürülebilir. Bunlar arasında ev tozu ve hayvan tüyleri için akar fırçası, aralık başlığı ve panjurların ve tavan köşelerindeki örümcek ağlarının tozunu almak için uzun pipetin yanı sıra çoğu mobilyaya ve arabadaki saklama bölmelerine girmek için kullanılabilen uzatma hortumu bulunur. Bu aparatlarla evinizin her köşesindeki toz ve kiri kolayca temizleyebilirsiniz. 💡【Büyük LED dokunmatik ekran】: Ultra net LED ekran ile kablosuz elektrikli süpürgenin çalışma durumunu ve kalan gücünü gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz. Akülü elektrikli süpürge ayrıca tıkalı zemin fırçaları veya tıkalı emiş delikleri gibi sorunları gösterebilir ve makinenin bakımı için sezgisel talimatlar sağlar. 🐕【Ultra Hafif ve Dolaşmayan Fırça】: Torbasız elektrikli süpürgenin ana gövdesi sadece 1,2 kg ile süper hafiftir ve tek elle temizlik için mükemmeldir. Akülü elektrikli süpürge, dönen bir fırçayı yumuşak ve sert fırçalarla birleştirir. __________________________ Greenote GSC60 Greenote GSC60 inceleme Greenote GSC60 video Greenote GSC60 vs GSC50 Greenote GSC60 vacuum cleaner Greenote GSC50 vacuum cleaner Greenote GSC50 inceleme Greenote GSC50 review Greenote GSC50 video Greenote GSC50 unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=n9PF2aXu6t4&t=18s


    GSC50 ve GSC60 Karşılaştırmalı Emiş Gücü Testi:

    Greenote Süpürge Genel Konuumut izgiyoutube
    Yakın zamanda kısa bir incelemesini yaptığım Greenote GSC60'ın bu sefer GSC50 ile karşılaştırmalı emiş gücü testi videosunu hazırladım, umarım faydalı olmuştur, iyi seyirler dilerim. 👉Yılbaşı kampanyası, %20 indirim ile satın alabilirsiniz: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY 👉 Kutu açılış videosu: https://youtube.com/shorts/Y4__9QgzreQ 🌀【Süper emiş gücü: Greenote GSC60 Kablosuz elektrikli süpürge, dakikada 180.000 devire kadar 33 kPa'lık benzeri görülmemiş bir siklon emiş gücü elde eden ve çalışma verimliliğini önemli ölçüde artıran geliştirilmiş bir 480W fırçasız motora sahiptir. Kablosuz elektrikli süpürge kiri, döküntüleri, evcil hayvan tüylerini ve lekeleri anında süpürür, sert zeminleri, fayansları, halıları ve parke zeminleri kolayca temizler, evinizin yeni gibi görünmesini sağlayan sessiz ve verimli bir temizlik deneyimi sunar. 🔋【Uzun çalışma süresi: Bu kablosuz elektrikli süpürge, geleneksel 6-7 hücreden vazgeçer ve pil kapasitesini 8x2500mAh'ye çıkararak pil ömrü eksikliği sorununu etkili bir şekilde çözer. Maksimum sürekli çalışma süresi 55 dakikadır, bu da onu büyük işler ve tüm ev temizliği için ideal ilk seçim haline getirir. 3,5 saat içinde tamamen şarj olur. Pil, bir düğmeye basılarak çıkarılabilir ve değiştirilebilir. 🏠【10'u 1 arada çoklu aksesuar】: GSC60 çeşitli pratik aparatlarla birlikte gelir ve kolayca el tipi elektrikli süpürgeye dönüştürülebilir. Bunlar arasında ev tozu ve hayvan tüyleri için akar fırçası, aralık başlığı ve panjurların ve tavan köşelerindeki örümcek ağlarının tozunu almak için uzun pipetin yanı sıra çoğu mobilyaya ve arabadaki saklama bölmelerine girmek için kullanılabilen uzatma hortumu bulunur. Bu aparatlarla evinizin her köşesindeki toz ve kiri kolayca temizleyebilirsiniz. 💡【Büyük LED dokunmatik ekran】: Ultra net LED ekran ile kablosuz elektrikli süpürgenin çalışma durumunu ve kalan gücünü gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz. Akülü elektrikli süpürge ayrıca tıkalı zemin fırçaları veya tıkalı emiş delikleri gibi sorunları gösterebilir ve makinenin bakımı için sezgisel talimatlar sağlar. 🐕【Ultra Hafif ve Dolaşmayan Fırça】: Torbasız elektrikli süpürgenin ana gövdesi sadece 1,2 kg ile süper hafiftir ve tek elle temizlik için mükemmeldir. Akülü elektrikli süpürge, dönen bir fırçayı yumuşak ve sert fırçalarla birleştirir. __________________________ Greenote GSC60 Greenote GSC60 emiş gücü Greenote GSC60 vs GSC50 Greenote GSC60 inceleme Greenote GSC60 video Greenote GSC60 vs GSC50 Greenote GSC60 vacuum cleaner Greenote GSC50 vacuum cleaner Greenote GSC50 inceleme Greenote GSC50 review Greenote GSC50 video Greenote GSC50 unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=hg7whzT9VlI&feature=youtu.be




  • PieCeSs kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Gsc50 modelini aldım ama açma şansım olmadı henüz. Sizce hiç açmadan iade edip gsc60 olanını alsam mı? İkisini de deneyimlemiş biri olarak fikrinize değer veriyorum. Ben alırken aradaki fiyat farkı çoktu ama şu anda sanki bunu almak daha mantıklı gibi.

  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Acaba bayarya ve yedek filtre ayri satılıyor mu? Amazon da göremedim ben.
  • fparanormal kullanıcısına yanıt

    maximum amazona özel 500 tl indirim kampanyası yapınca prime lı oldum ama şimdi de 6250 çıkıyor bu sefer kesin zam yapmışlar :)

  • judger90 kullanıcısına yanıt
    Greenote Süpürge Genel Konu
    Malesef
  • Bu dikey süpürgelere millet dyson supurgeler yuzunden özenip ilgi duyuyor ama hicbiri dysonlar kadar randıman vermez veremez

    5000 liralik dikey supurgede ciddi bir performans olacağını hiç sanmıyorum toz torbali yada toz torbasiz klasik supurgelere bakmak lazim bu fiyat bandinda paranızı çöpe atmayın
  • balistik81 kullanıcısına yanıt

    Bende ikiside var , kesinlikle fiyat farkına deger GSC 60 daha iyi

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Kesin daha iyi

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    ikisi aynı işlevi görmüyor,torbalı var,robot var,bir de bundan aldık dün.

  • PieCeSs kullanıcısına yanıt

    cevabı beklemeden aldım ,hanım dikkat ediyordu filtre işine tamam olsun madem dedi ben de aldım.teşekkürler cevap için, :)

  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Ben de bakıyorum bunlara da klasik torbalının yapamadığı fazladan ne yapıyor bunlar?
  • kef K kullanıcısına yanıt

    taşıma ve kullanım kolaylığı.Torbalıyı balkondan getir,fişinitak topla yerine koy.Bunda o dert yok.Yani günlük ufak döküntülerde kablosuz dikey,genel derin temizliklerde torbalı.Misal dün akşam aygazı üzerine toz şeker döküldü raftan,kablaloluyu oraya getirene takana kadar kablosuzla hallederdim.Bir de buharlı var :)

  • Normal ve Güçlü modlarındaki kullanım süreleri şu şekilde:


    Greenote Süpürge Genel Konuumut izgiyoutube
    Greenote GSC60'ın en sık kullanacağınız Normal ve Güçlü modlardaki kullanım sürelerini test ettim.
    https://www.youtube.com/shorts/iZ5UGS9SNWM
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Hocam videolar için teşekkürler. Burada yazılmasa bile çoğu kişinin almaya karar vermesinde büyük etken videoların.
  • fparanormal kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, ben bu süpürgeyi alırken hiç bir içerik yoktu internette, amazondaki sayfası dışında, risk aldım inceledim, inceleme videolarından da anlamam, hazır hiç bir videosu yokken eli yüzü düzgün, ileride örnek olarak gösterebileceğim kalitede bir şeyler hazırlayıp fikir vermek istedim ürün hakkında, başarılı da olduysam ne mutlu :)

  • Emeğinize sağlık hocam gayet güzel içerikler. Kutudan çıkmayan filtreleri isteyecek misiniz?
    Eğer isteyecekseniz nasıl bir yol izlediğinizi, yazacağınız metin ingilizce olacaksa burada paylaşmanız da güzel olur 🙂 Ben de sipariş verdim. 2 haftaya gelecek gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.