Şimdi Ara

Gss saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Ben 24 yaşındayım ve işten çıkıp 1 sene sinava hazirlanmak istiyorum ama bu sürede bana her ay gss borcu gelecek. Ben bu borçtan kurtulmak istiyorum. Dedemin bize yakın başka bir ilçede eşyalı dairesi var kendi ikametimi oraya aldırsam olur mu? Tespit için eve gelenler geleceklerini bir iki gün önceden haber veriyorlar mı yoksa aniden mi geliyorlar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne tespiti kardeş? Gelir testiyse onu gidip form dolduruyorsun cevabı e-devletten gözüküyor. Eve gelip kontrol edip etmediklerini bilmiyorum.

  • Tamam işte bizim gelirimiz biraz yüksek çıkıyor o yüzden gss borcu geliyor bana ben bu gssyi ödemek istemiyorum bir çıkar yol arıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkametlik olay değil ailenin malına mülkine bakarlar kira ödeyip ödemediğine bakarlar ne bileyim gelirlerine bakarlar bakarlar da bakarlar kısacası yeşil kart almak da öyle kolay iş değil. GSS primini devlet ödüyor eğer durumun yok ise ondan söz ediyorum.



    www.aile.gov.tr
    odeme-gucu-olmayan-vatandaslarin-tedavi-giderlerinin-devlet-tarafindan-karsilanmasi-ve-yesil-kart-uygulamasi-hakkinda-yonetmelik
    https://www.aile.gov.tr/eyhgm/mevzuat/ulusal-mevzuat/yonetmelikler/odeme-gucu-olmayan-vatandaslarin-tedavi-giderlerinin-devlet-tarafindan-karsilanmasi-ve-yesil-kart-uygulamasi-hakkinda-yonetmelik





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Kasım 2023; 17:34:6 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.