Şimdi Ara

Gt 640 192 bit 3gb ddr3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp den hazır sistem almıştık içinde Gt640 vardı. inanılmaz bir şekilde hemen hemen tüm oyunları oynatıyor. üstünde minicik bir fan var son zamanlarda aşırı ses yapmaya başladı. çok araştırdım kart hakkında nerdeyse hiç yorum bulamadım. bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz? Gt 640 192 bit 3gb ddr3



  • Oynatıyor da nasıl oynatıyor orası önemli. Güncel oyunları ancak düşük grafik ayarları ve düşük fpsde oynatır.
  • Bende aynı kart var 4 senedir kullanıyorum. Güncel oyunların hiçbirini oynayamazsın mesela far cry 4 ü en düşük ayarlar 800x600 çözünürlükte dahi açmadı. Çoğu eski oyunu bile zor oynarsın.Garip bir şekilde mafia 2 normal ayarlar full hd çözünürlükte akıcı biçimde oynadım. Ama o karttan birşey bekleme artık kartım çok ısınmaya başladı boşta 70 derece oyunda 95-96 dereceleri buluyor eskiden oynadığım oyunları bile oynıyamıyorum artık. Bu arada benim pc de hazır sistem hp İ5 3350p işemci var.
  • Tekken 7 yi demedim geçen onu bile oynattı. Tabi sanırım 10 dk daha deneseydim yanabilirdi. 1-2 aydır ekran kartı fiyatları çok yüksek diye yeni kart için bekliyorum. Bunu gtx980 ile değiştirmek istiyorum (param ona yetiyor ikinci elde)

    Fikirleriniz için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.