Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
90.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre-34bjk


    quote:

    Orijinalden alıntı: cino__cool


    quote:

    Orijinalden alıntı: emre-34bjk

    gt5 grand tour toskana rallisini geçemiyorum yardım



    bende geçemiyorum yaw,araç kendi kendine yavaşlıyor,hatta duruyor desem yeridir...1 saate yakın ugraştım geçilmiyor kardeşim...hertürlü ayarıda denedim...

    analog ile oynuyorum acaba ondan mı merak etmiyorda değilim...

    analogla ya da analogsuz geçemiyorum ayarları da yaptım öyle bi noktaya geliyo ki yavaşlıyosun 20 km/h olup devir birden düşüyor.


    Evet bir gariplik var o yarışta çözemedim ben de




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenyyy

    yoldaki mavi çizgiyi nasıl kapatıyoruz


    Yarışa girdikten sonra driving options'ta driving line seçeneği var "OFF" yaparsan kapanır.
  • direksiyon hassasiyet, force feedback ayarlarını değiştiremiyor muyuz ya.. Fazla sert gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van G

    direksiyon hassasiyet, force feedback ayarlarını değiştiremiyor muyuz ya.. Fazla sert gibi

    Değişiyor. Seçenekler menüsüne girmen gerekiyor. G25 falan ise onu bilmiyorum. Menüde gözükmüyor çünkü...
  • Büyük Tur özel etkinliğinde lamborgni ile olan 3.etapda ne yapsam geçemedim. Delirdim. Bu araa gerçekten bu kadar yol tutmayan bir araba mı? Toprak pistte ralli arabası gibi sürekli kayıyor.
  • Şu yarışlarda araçlar yüzünden sıkıntı çekenler için araçlarımızı yada tuninglerimizi kendi aramızda paylaşsak böylece yarışı geçtikten sonra iade etsek çok güzel olur. Ben araçlarımı kaza yapmamak koşuluyla yarışları geçmeleri için burda birkaç kişiye ödünç verebilirm ya da şöylede olabilir arda tirmas yada rossascuderia arkadaşlarımıza oda olmadı tuningden anlayanlara araçlarımız versek onlarında zamanları varsa bizim için birkaç ayar çekselerde öyle yarışlara girsek hem para israfı olmaz hem eğlenceli bir community oluştururuz kendi aramızda tabii arabayı alıp kaçmak yok
  • 7. seviyedeyim katılacak yarış kalmadı aslında var ama özel araç istiyor alacak para da yok napcam şimdi ? Lisans alayım dedim A-9 da kaldım geçilmiyo bir türlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van G

    7. seviyedeyim katılacak yarış kalmadı aslında var ama özel araç istiyor alacak para da yok napcam şimdi ? Lisans alayım dedim A-9 da kaldım geçilmiyo bir türlü

    N'aptın paraları?

    Nascar'ın, Top Gear pistinin olduğu kısıma girmediysen orada biraz yarışıp para toplayabilirsin. Veya elindeki arabalardan işine yaramayacağını düşündüklerinden birini veya bir kaçını satabilirsin.

    Bir de aklımda yanlış kalmadıysa A-spec'te geçtiğin bazı yarışları tekrar oynayınca para veriyordu...
  • diger basliga yazmistim ama burayada yazayim. Profosyonel serinin sonuncu yarisi olan GT Cup daki yarislarin hepsini altinla bitirince Bugatti Veyron veriyor hediye olarak ama standart arac bu bugatti. Bende lambo murcuelago vardi mdifiye ile 750bg yaptim ve yumusak yaris lastikleri takmistim. Hic zorlanmadan ilk demende hepsini altin ile bitirdim. Ayrica 74 model bir lambo daha hediye etti.
  • Arkadaşlar araç teslimatı kısmında "Seviye 5" isimli bir bilet var o ne işe yarıyor kullanmadım daha acaba seviyeyi mi arttırıyor? Bilen varmı ?
  • Arkadaşlar bana özel araç verebilecek var mı ? Eski model 60'-70' arası japon,pickup,toyota Yaris,70'model veya öncesi avrupa malı klasik bir araç ..

    Ödünç Verebilecek var mı ? Yarışları geçtikten hemen sonra geri yollarım söz

    Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desert_rain

    diger basliga yazmistim ama burayada yazayim. Profosyonel serinin sonuncu yarisi olan GT Cup daki yarislarin hepsini altinla bitirince Bugatti Veyron veriyor hediye olarak ama standart arac bu bugatti. Bende lambo murcuelago vardi mdifiye ile 750bg yaptim ve yumusak yaris lastikleri takmistim. Hic zorlanmadan ilk demende hepsini altin ile bitirdim. Ayrica 74 model bir lambo daha hediye etti.


    Bugatti veyron'u neden standart olarak yapmışlarki.Premium olmayı hak eden bir araba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ftorun
    Arkadaşlar araç teslimatı kısmında "Seviye 5" isimli bir bilet var o ne işe yarıyor kullanmadım daha acaba seviyeyi mi arttırıyor? Bilen varmı ?

    5. seviyeden rastgele premium bir araba hediye ediyor diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ControlYourDream

    Arkadaşlar bana özel araç verebilecek var mı ? Eski model 60'-70' arası japon,pickup,toyota Yaris,70'model veya öncesi avrupa malı klasik bir araç ..

    Ödünç Verebilecek var mı ? Yarışları geçtikten hemen sonra geri yollarım söz

    Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. .


    Ekle benim psn'i: devilers_96

    1 saate kadar online olurum, o zaman hallederiz..




  • ya acaba araç alırken premium kısmında hiçbi aracın performans indexi yokmu?

    şasi uzunluğu yazıyor, genişlik kalınlık tork beygir yazıyor, top speed, acceleration, falan yazmıyor.

    yok mu ben mi bulamadım???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

    quote:

    Orijinalden alıntı: rossoscuderia

    Top gear da ben de gold aldım, lotuslar biraz zorladı ama o da gold, son açılan yarışında ilk denemede baya farkla birinci oldum ama tamamen şans eseriydi, milisaniye farkla şvimvagen lerden biri bana değil arkamdakine vurunca arka taraf karıştı ben de baya farkla gold aldım. :) 3. yarışa dikkat edin, kesişme noktasında ortalık baya karışıyor, solunuzu her zaman kollayın.

    Lotuslar'da takıldım ben. Artık kendim mi kapadım ne yaptıysam sürüş yardımları abs vs kapalı imiş; araba yerinde durmuyordu. Frene bile ancak ayak kokusu ile basılabiliyor. ayağını değdirmeye gör; hemen spin atıyor. Sürüş yardımlarını açtım. Bu sefer kullanım kolaylaştı ama en ufak şeyde diskalifiye olmak gibi sebeplerden bir türlü sonunu getiremedim...

    Lotus'da bronz aldım ben, arkadaşın dediği gibi araba yerinde durmuyor tcs açınca da fazla güç kaybı oluyordu, 3. bitirebildim ancak o da ben 5. giderken bentley virajında biri kaza yaptı sondan bir önceki viraja da diğerlerine göre baya hızlı giriyorum onun etkisiyle 4. yü de geçip 3. bitirdim ucu ucuna.
    Lotuslar konusunda taktik istiyoruz




  • top gear test track'i geçebilen var mı 8.seviyedi lotuslrla yarışılan. Araba konrol edilemiyor iki frende hemen kıçı başı kaymaya başlıyor
  • Arkadaşlar rallileri oynarken düz vites yapın . Özellikle toptak veya karlı pistte çok fark ediyor . Zamana karşı yarıştığım zaman ben hep düz vites yapıp biraz devirli kullanıyorum otomatik yapınca viraj çıkışlarında falan vites küçültmüyor tabi bu da zaman kaybettiriyor .

    Lotuslu bölüm biraz saçma olmuş bu arabanın böyle olmasına imkan yok bu kadar ünlü bir firmanın yaptığı araba böyle mi olur hemen dağılıyor araba . Ayıp etmişler Lotus'a. Ben 4. olabildim anca

    Bir başka sorum Driving Force GT , başka hangi yarış oyunlarında çalışıyor ? Mesela Dirt 2 , Yeni Nedd For Speed .. bunlarda da çalışıyor mu tam performans ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 28 Kasım 2010; 20:40:58 >
  • Arkadaslar bu topgear lotus ch. mevzusuyla alakali uzunca bir taktik yazdim onu dikkatlice uygularsaniz 1-2 sn arasi fark atarak 1. Olursunuz.
  • 12 lwl'a gelebildim anca cidden çok zorluyor.Arada sırada altın ile bitiryorum ama genelde bronz ile oluncada düzgün bişi vermiyor.Doğru düzgün araç bile yok elimde.B spec'de geçtim orada ayrı bi zorluk anlamadım A'dada B'dede her yarışa özel araç istiyor.Nasıl olcak anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.