Şimdi Ara

GTX 970 Oyunlarda Ani Fps Düşüşü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendinize bir kurulum usb si olusturun windows 10 imajiniz varsa veya recovery tool, hiren boot cd benzeri imajlari yazdirin usb ye.

    Hdd test ve Mem test yapin. Sorun hdd de degilse yuksek ihtimal ramlerdedir. Bunlar en kotu senaryo.. Ayrica isletim sistemininde sorunlu olma ihtimali yuksek, windows 10 kusursuz degil. Windows 8.1 update 3 kullanmani tavsiye ederim.

    VRAM testi de yapin mutlaka.
    https://www.raymond.cc/blog/having-problems-with-video-card-stress-test-its-memory/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Mart 2017; 5:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurcalamam lazım tahmin ile sonuca ulasamayabilirim, Win güncelllemelerinden tutun güc secenekleri ayarlarına kadar türlü sebebi olabilir.
  • YasiKa kullanıcısına yanıt
    Öyle dostum sıkıntının ne olduğunu bilememek beni sinir ediyo zaten. Biraz önce AIDA64 Extreme programıyla gpuyu stress teste soktum ve masaüstünde mause kımıldatırken takılmalar başladı. Testi kapatınca durdu. %100 yük altında test yaptığı için bu normalmi bilmiyorum. Ama oyunlar lowdada ultradada bu anlık fps düşüşleri başlıyor bi zaman sonra. Lowda %100 çalıştığını düşünmüyorum gpunun. İşletim sisteminde belkide sorun vardır diye umut ediyorum. Yazılımsaldır inş bu sorun. Çünkü parçaların değişimi baya bi masraf çıkaracak. Windows 10 da çok kişinin sorun yaşadığını okudum. 7 yada 8.1 e dönüp yeniden test etmem lazım galiba. :)
  • Arkadaşlar yaşadığım sıkıntının aynısı. Yalnız değilimişim demekki. Bu yazılımsal bi sıkıntı olduğunumu gösterir? :)https://www.youtube.com/watch?v=Orj3qZVLAms
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.