Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.062
Cevap
535
Favori
1.095.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Savaşa girsek orduyu yönetecek komutan yok. Savaş uçakları kullanacak pilot yok. Ve bu ekonomi ile savaşa girsek en fazla 1 haftaya teslim bayrağını çekeriz.. Allah korusun..
    dünya çapında bir bir savaş çıksa emin ol her şey düzelecek, yenisinin kurulması için eskisinin yıkılması gereklidir
  • Konu Güncelleme;



    Amerikan keşif uçakları, Rusya sınırlarını ihlal etmeden bilgi topluyor


    PlaneRadar verilerine göre, ABD Hava Kuvvetleri’ne ait RC-135V stratejik uçağı Kaliningrad Bölgesi sınırlarında keşif uçuşları gerçekleştirdi.


    https://tr.sputniknews.com/abd/201811031035977869-amerikan-kesif-ucaklari-rusya-sinir-ihlali-yapmadan-istihbarat-topluyor/
  • Konu Güncelleme;



    Pompeo: Rusya'nın eylemleri ABD'nin güvenliğini sarsıyor



    Fox News kanalına konuşan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Rusya’nın eylemlerinin ABD’nin güvenliğini zayıflattığını iddia etti.



    https://tr.sputniknews.com/abd/201811031035978236-pompeo-rusya-nin-eylemleri-abd-nin-guvenligini-sarsiyor/
  • Konu Güncelleme;



    İki Rus uçağı tatbikat halindeki NATO’nun 'huzurunu kaçırdı'


    Rusya’ya ait iki Tu-160 bombardıman uçağının Norveç’teki Trident Juncture tatbikatının gerçekleştiği bölgenin yakınında uçmalarının NATO’nun ‘huzurunu kaçırdığı’ aktarıldı.



    https://tr.sputniknews.com/rusya/201811011035951051-nato-trident-jucture-tatbikati-rusya-ucagi-huzur-kacirdi/
  • Konu Güncelleme;



    Üç dişli mızrak darbesi: Norveç'teki NATO tatbikatı neden Avrupa'ya pahalıya mal olur?







    Soğuk Savaş döneminden bu yana Kuzey Avrupa'da bu çapta bir tatbikat görülmedi. NATO'nun Trident Juncture 2018 tatbikatının aktif aşaması 29 ülkenin katılımıyla Norveç'te başlıyor. ‘Üç dişli mızrak' kime yöneltiliyor? Rusya'nın tepkisi nasıl haklı çıktı? Sputnik'in hazırladığı ayrıntılı haberde.




    "ABD ve NATO şu anda ne pahasına olursa olsun, Avrupa'nın tümü için güvenilir bir güç ve koruyucu olarak kalacağını göstermeleri gerekiyor. Avrupalı müteffiklerini sakinleştirip, ABD ve NATO'nun her zamankinden daha güçlü olduğunu ve Avrupa'nın güvenli bir şekilde korunduğuna inandırmak istiyorlar. Ancak, Avrupalılar korunmak istiyorlarsa, bunun karşılığını ödemek zorundalar".

    Sudakov'a göre, Amerikalılar bu tür tatbikatlarla Avrupalılar arasında büyük savaş korkusu yaymaya çalışıyor. Böylece Avrupalılar rahatça cüzdanlarını açıp NATO blokunun harcamalarını karşılayacaklar.

    Avrupalıların fazladan Amerikan silahı satın almak ve elbette yeni askeri üsler inşa etmek zorunda kalacaklarını belirten Sudakov, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Bu, ABD için gelir elde etmenin kanıtlanmış bir sistemi ve diğer ulusları köleleştirmenin başka bir yoludur. Bir ülkeye askeri üs kurdukları anda, o ülke egemenliğini kaybediyor."

    NATO'nun büyük tatbikatlarının Avrupa içerisinde sadece Polonya, Romanya ve Baltik ülkeleri tarafından köpek yavrusu coşkusuyla karşılandığını belirten Sudakov, Almanya ve Fransa gibi güçlü ülkelerin biraz kuşkuyla yaklaştıklarını, çünkü bu iki ülkede "Rus tehdidi" mitine inanan insan sayısının çok az olduğunu ifade etti.





    https://tr.sputniknews.com/analiz/201811021035960430-uc-disli-mizrak-darbesi-norvec-nato-tatbikat-avrupa/




  • Konu Güncelleme;




    Pyotr Velikiy kruvazörü Barents Denizi’nde tatbikata başladı


    Rus Kuzey Filosu’na bağlı Pyotr Velikiy adlı ağır nükleer füze kruvazörünün Kuzey Buz Denizi'nin Norveç ve Rusya arasındaki bölümünü oluşturan Barents Denizi'ne açılarak Rus Hava-Uzay Kuvvetleri ve Hava Savunma Kuvvetleri ile birlikte tatbikata başladığı bildirildi.


    https://tr.sputniknews.com/savunma/201811041035981167-pyotr-velikiy-kruvazor-barents-deniz/




  • Konu Güncelleme;



    SWIFT, İran bankalarının erişimini kesti


    Dünya çapında bankalar arasında elektronik fon transferi sağlayan SWIFT, yaptığı yazılı açıklamada, bazı İran bankalarının küresel finansal sistemin istikrarı ve bütünlüğü için elektronik fon transferi sistemine erişimlerinin yasaklandığını duyurdu.


    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201811051036003150-abd-swift-iran-banka-yaptirim/




    Bu olayların son aşamasında İsrail İran'a saldıracak ardına Natoyu da alıp ardından Suriyeden bize ateş edildi deyip Suriyeye de saldıracak tabi ki Nato desteği ile daha sonra Nato Suriyeye girecek Suriye yi temizlemeye çalışırken Ruslarla karşılaşacak 3. dünya savaşı başlayacak sonra taşeron mezopotomya eşekleri ile bize saldırma ihtimali var ama benim temel görüşüm İran ve Suriye için Nato bölgeye savaşmaya gelicek




  • Konu Güncelleme;



    ABD Genelkurmay Başkanı: Rusya, gelecekte Çin kadar büyük tehdit oluşturmayacak


    ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, 2025-2035 yıllarında Rusya'nın ABD için Çin kadar büyük bir tehdit oluşturmayacağını ileri sürdü.


    https://tr.sputniknews.com/abd/201811061036017354-abd-genelkurmay-dunford-mattis-rusya-cin-nukleer-tehdit/
  • Konu Güncelleme;



    Çok tartışılacak açıklama: "Avrupa kendi ordusunu kurmalı"



    Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Fransa'da bir radyo programında okul şiddeti, Avrupa seçimleri ve Avrupa’nın askeri politikası hakkında verdiği röportajda, ABD’nin Rusya ile 1987’de yaptığı orta ve kısa menzilli balistik füzelerin kaldırılması anlaşmasından çekilmesinin Avrupa’nın güvenliğini tehlikeye sokacağını belirterek gerçek bir Avrupa ordusunun kurulmasını teklif etti.


    https://www.cnnturk.com/dunya/fransa-cumhurbaskani-macron-avrupa-kendi-ordusunu-kurmali?page=1




  • Konu Güncelleme;



    Gördüğünüz üzere abd kore bitse iran, iran bitse rusya, rusya bitse çin ....... saracak birilerini buluyor emin olun bunlar savaşın taraflarını oluşturma çabaları






    ABD Dışişleri: Rusya'ya Skripal olayı nedeniyle yeni bir dizi yaptırım uygulanacak



    ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert, ABD'nin Sergey Skripal olayı nedeniyle Rusya'ya yönelik yeni bir dizi yaptırım uygulama niyetinde olduğunu açıkladı.



    https://tr.sputniknews.com/abd/201811061036023308-abd-disisleri-rusya-skripal-nedeniyle-yaptirim/




  • Konu Güncelleme;


    Peskov: ABD'deki ara seçimlerin ardından ikili ilişkilerde iyileşme olacağına dair bir beklentimiz yok



    Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'de yapılan ara seçimlerin ardından Rusya-ABD ilişkilerinin iyileşeceğine dair bir beklenti içinde olmadıklarını söyledi.



    https://tr.sputniknews.com/rusya/201811071036031180-peskov-abd-secim-bekentimiz-yok/
  • Bu savaşta, tankları, uçakları, füzeleri yada nükleer silahların sayılarını karşılaştırmak bir etki yaratmayacak. Çünkü savaş silahla değil stratejiler ile kazanılır. 3.Dünya savaşı siber ve istihbarat alanında başladı. Sahaya sıçramadı lakin henüz . Topluma yansımadı. Her savaşta nice devletler gelir nice devletler gider bu hep böyledir. Bu savaşın sonu belirsiz ve karmaşık gerçi her savaşın başlangıcı öyledir. Bence çok fazla süprizlere şahid olucaz. Dünya üzerindeki demokrat ve sol blok dışında süpriz bir 3.blok çıkabilir buda bambaşka etkiler yaratacaktır.
  • Konu Güncelleme;




    Rusya, Hindistan ve Çin'den ticarette doları kaldırma planı


    Rusya Başbakan Yardımcısı Yuri Borisov, Hindistan'ın Rusya'dan aldığı S-400 füze savunma sistemlerinin parasının ruble olarak ödeneceğini açıkladı. Ayrıca, Vneşekonombank başkanı İgor Şuvalov da, Çin ile bu yılın sonuna kadar karşılıklı işlemlerde ulusal para kullanımı yönünde bir anlaşma imzalanabileceğini belirtti.


    https://tr.sputniknews.com/analiz/201811081036057536-rusya-hindistan-ve-cin-dolar-terk-etti/




  • Konu Güncelleme;




    ABD Minuteman 3 füzesini test etti



    ABD Hava Kuvvetleri’nin Minuteman 3 kıtalararası balistik füzesini Kaliforniya'daki Vanderberg Hava Kuvvetleri Üssü'nden fırlatarak test ettiği öğrenildi.



    https://tr.sputniknews.com/abd/201811091036062167-abd-minuteman-fuzesi-test/
  • Konu Güncelleme;


    Trump'tan Macron'a 'AB ordusu' tepkisi: Avrupa önce NATO'ya borcunu ödemeli







    ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un açıklamasına ilişkin, "Fransa Cumhurbaşkanı Macron, 'ABD, Çin ve Rusya'dan korunmak için Avrupa'nın kendi ordusunu oluşturması gerektiği' yönünde öneride bulundu. Çok aşağılayıcı. Belki Avrupa önce ABD'nin çok büyük bir şekilde destek verdiği NATO'ya olan borcunu ödemelidir" dedi.



    https://tr.sputniknews.com/abd/201811101036083491-trump-macro-ab-ordusu-tepkisi/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    Konu Güncelleme;


    Trump'tan Macron'a 'AB ordusu' tepkisi: Avrupa önce NATO'ya borcunu ödemeli







    ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un açıklamasına ilişkin, "Fransa Cumhurbaşkanı Macron, 'ABD, Çin ve Rusya'dan korunmak için Avrupa'nın kendi ordusunu oluşturması gerektiği' yönünde öneride bulundu. Çok aşağılayıcı. Belki Avrupa önce ABD'nin çok büyük bir şekilde destek verdiği NATO'ya olan borcunu ödemelidir" dedi.



    https://tr.sputniknews.com/abd/201811101036083491-trump-macro-ab-ordusu-tepkisi/
    Hahahaha



    Napolyon mezarında ters döndü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Hahahaha



    Napolyon mezarında ters döndü

    Alıntıları Göster
    Anlamadım napolyon neden mezerında ters dönsün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    Anlamadım napolyon neden mezerında ters dönsün

    Alıntıları Göster
    Hocam napolyon tüm Avrupayla tek başına savasip kazanmış bir lider moskovayi almis bir lider hal boyleyken zamaninin super gucu fransanin simdi rusyadan cekinmesi komik bence çekinmeyi gectim adam ben tek basima kendimi savunamiyorum ab ordusu kuralim hep beraber beni koruyalim diyor :D



    Aslında bundan daha komigi bu



    https://youtu.be/KPyRGvs8rNM



    Daha ne gaflari sacma sapan hareketleri var say say bitmez



    Fransizlar habire yanlış kisileri seciyor macron berbat holland ve sarkozyde cok kötüydü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu güncelleme;





    Alman ordusu içinde bir grup, siyasetçilere suikast hazırlığı yaparken çökertildi




    Alman ordusundaki bazı askerlerin, siyasetçilere suikast düzenlemek için hazırlık yaptığı açığa çıkarıldı.





    https://tr.sputniknews.com/avrupa/201811111036091890-alman-ordusu-suikast-hazirligi/
  • Konu Güncelleme;




    Macron’a suikast girişiminin ayrıntıları basına sızdı



    France 2 televizyonunun Fransa polisi kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a suikast girişimini planlayanlar, Birinci Dünya Savaşı’nın sona ermesinin yıl dönümü etkinliklerinde bıçakla saldırmak istediklerini itiraf ettiler.




    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201811101036086151/
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.