Şimdi Ara

Gunz Online serverı için beta sürümünde arkadaşlar aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 aydır uğraşıyorum emülatörleri vs leri bugları kapatmak için . %90 tamam oyun çalışıyor emülatörün bir kısmını kendim kodladım hatalarını düzelttim. Client teki hataları düzelttim. bayağı uğraş verdim ve VPS alıp beta sürümüne soktum arkadaşlar. bu oyunu gerçekten seven beta versiyonunda sadece OYUN OYNAYARAK bana hataları vs leri bildirecek arkadaşlar arıyorum.

    eğer yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız bana bu başlık altından veya özel msj ile ulaşın. Okuyan herkese teşekkür ederim.



  • ben deneyebilirim canımda sıkılıyodu zaten
  • şuan server kuruldu çalışıyor. bugları kapattım hile vsleri. yeni item vs daha koymadım. shop vs herşey çalışıyor ping hatasıda yok. şu 1 hafta boyunca meşgul olacağım. ondan sonra devam edeceyim . server bilgileri kuvvetli bir VPS parası 6 aylık peşin ödendi. radore.com.tr den alındı . r10.net i barındıran firmadan. sistem windows 2003 + SQL server 2008 enterprise.

    Gunzun en son sürümü olan 2008 temmuz ve Europe client ile çalışıyor. deneme şöyle olacak beraber oyun oynucaz eksikleri görecez. ona göre en geç 2 ay içinde eksikleri düzeltip oyun sunucumuzu son kullanıcıya açacağız. bana yardım edecek arkadaşlara güvenilir kişilere yönetim verilecek . server tamamen adil bir server olacak ve para ile hiçbir şey satılmayacak.
  • Hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.