Şimdi Ara

Gw2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben gw2 baslayacam 6 ay felan zevkine oynuycam bırakırken elimdeki goldları satabiliyor muyum itemleri felan yani oyunu belese getirebilir miyim .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullandığın itemleri satamazsın hesabına bağlanır. Oynadığın sürede zaten pasif olarak da olsa gold veya meteryal farmlayacaksın. Oyunu bırakırken meteryallerini direk oyun pazarına satıp golda çevirebilrisin ve bu goldu sıkıntısız şekilde satabilirsin. Oyunu bırakacaksan hesabını da satabilirsin. Ve bence oyunu seveceksin ve daha sonra da oynarım diyip golduna veya hesabına kıyamayacaksın :)

  • Gold sorunsuz satılır ve genelde alan çıkar. Itemlar ise markette satılanları yine golda çevirip öyle satarsın. Ayrıca satılabilir legendary silahları craftlayarak satabilirsin. Kısacası markette satılan tradeable herşeyi satabilirsin veya golda çevirip goldu satabilirsin. Oyun içi elde ettiğin godları "gem" yaparak oyunun shop'undan satılan her şeyi satın alabilirsin.


    Hesap satma konusuna gelirsek, Guild Wars 2'de bir kez hesabımı sattım ve hayatımın pişmanlıklarından biriydi neyse ki sonradan bir hesap daha açıp içine tüm ek paketleri, açılmamış tüm living stroy'leri açıp tüketmediğim içeriği kalmadı.


    Şimdi ise ara ara oynayıp ara ara bırakıyorum, Guild Wars 2 her zaman oynanılabilir çok kaliteli bir mmorpg. Bulunmaz nimet.


    Sadece Arenanet'in yaşadığı şirket içi sıkıntılar vs. oyun içerikleri konusunda insanda sürekli devam etme arzusu bırakmadı günden güne. Heart of Thorns ve Path of Fire, benim bu kadar doyuma ulaştığım bir oyun ek paketi olmamıştı. Daha fazla överim ama sanki kapıda kaşık, tencere satan satıcılar gibi görünmeye başladığım için yazıyı burada noktalıyorum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 18 Şubat 2022; 1:14:35 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.