Şimdi Ara

Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hikâye muhteşem ilerliyor, oyuna hayran kaldım açıkçası <3 oyunda açık dünya etkinlikleriyle ana hikâye yapısını çok güzel şekilde ayrıştırmışlar. birinden bıkınca hemen hikâyeye geçip nefes alıp, hikâyede uzun soluklu olayların ardından tekrar üç beş outpost temizleyeyim diyorsunuz


    şöyle kendi çekimim üç beş resmi paylaşayım, oyunun grafikleri gerçektem muhteşem gözüküyor. keşke bir foto modu olsaymış !


    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]
    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]
    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]
    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 10 Aralık 2021; 21:17:50 >




  • Ah bi anlasan olayı. Gears falan hikayeymiş diyeceksinde. Az bi anlaman lazım. Lore'unu bilmen lazım. Gears gibi vurayım adam parçalansın. Kan fışkırsın bekliyosun. Ama beklentini farklı tut. Halo mccyi indir. Halo reach den başla. Sonra combat evolved 2 3 4 5 halo wars 2 den sonra oyna. Biraz hikayeye odaklan. Birazda zorda oyna.sonra 343 industries e hadi 7. Oyunu yapın da oynayalım diyeceksin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kafa göz girişmişsiniz hocam ama bence baya bir şey kaçırıyorsunuz benden demesi. Öncelikle söylemem gerekiyor ki birçok kişinin aksine ne meta da ne de başka yerde kullanıcı puanlarını dikkate almamak gerek. Birçok kişi oyun hakkında ki asıl puanın kullanıcı puanı olduğunu söylüyor ama critic puanlardan daha manipüle edilebilir olduğundan zerre güvenmiyorum ve bakmıyorum da. Zaten ne kadar manipüle edilebilir olduğunu da Xbox Series X de ki puanının 8, PC de ki kullanıcı puanlarının da 6 olmasından anlayabiliriz ki PC de puan düşüklüğünün sebebinin de optimizasyon olduğu açık. Yine de toparlanmayacak iş değil çünkü karşımızda oynanış ve özellikle hikaye olarak enfes bir oyun duruyor. Daha önce de dediğim gibi yine sizin kararınız ama son yıllarda çıkmış en güzel fps'lerden birini kaçırıyorsunuz benden demesi Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 





  • Arkadaşlar oyunu dün oynadım bugün tıklıyorum Microsoft store oyun hizmetleri açılıyor. Nasıl çözerim bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt

    çok uzun bir yolu var regeditten dosyaları silip vs. ama en kısa yolu oyunu silip tekrar yüklemek

  • Hocam bi onceki sayfada @kendorf un mesajina bakin o yazdi cozumu cok basit.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wellcome to Next Generation Of Gaming.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün bir, bugün iki gelir fix falan telaşa gerek yok. Microsoft store pişmalıktır ayrıca.



    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]Digital Foundryyoutube
    How does Halo Infinite on PC scale beyond Xbox Series X? What are the best balanced settings? How well does it perform and what are the tech issues that need addressing. Alex Battaglia has the definitive lowdown on the PC rendition of Halo Infinite. 00:00:00 Introduction 00:00:46 Settings overview, frame-time stutter issue, dynamic resolution 00:06:15 PC optimised settings + Xbox Series X Quality Mode Settings 00:17:52 CPU Performance Concerns 00:19:07 GPU Performance - Mid-range + High-End 00:21:56 Conclusion Join the DF Patreon for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0
    https://www.youtube.com/watch?v=bCj2wEi80zA
  • Sizin yapacağınız sisteme edeyim 😅 oyunu yüklemek için 2 defa xbox programını sildik zar zor yükledik, oyuna girdik 45 dk oynadım kapadım şimdi oyuna girerken lisans hatası alıyorum yani pc den microsoft daha da soğudum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Campaign kısmı hoşuma gitti.Multi kısmına alışamadım gitti bir türlü.Çok yoruyor beni ordan buraya hareket et dur.

  • Grafik motoru eski oyunlarda kullanılan Blam engine'in biraz gelişmişi olduğu halde performans sıkıntılı.Silah ve düşman modllemelerinin kaplamaları çok düşük çözünürlüklü.Beğendiğim yönleri ise sinematik geçişleri harika yapmışlar,zaten bilim kurgu fps oyunlarını çok severim.Silah sesleri ve tepkileri de çok iyi.Oyun piyasasında son zamanlar multiplayer oynanacak oyun olmadığı için multisini çok sevdim,eğitim bölümleri seriye yeni giren oyuncular için hayli faydalı olacaktır bence.Şu an daha çok yolu var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 12 Aralık 2021; 15:38:45 >
  • aktif olarak multiplayerini oynuyorum ama hala ayarlar kayıt olmuyor..her oyunu açınca yeniden yapmaktan gına geldi.microsoft pc tarafında leş malasef

  • Bugün itibariyle oyunu bitirmeden sildim.Açık dünya oyunlarında çok tek düze gördüm ama böylesini görmedim.Baygınlık verdi artık.Dayanamadım.Performans sorunları vb onları saymıyorum bile.

  • Abi şu hikaye muhabbetini geçin ya ne hikayesi. Hikaye anlatımı mı var oyunda? Her oyundan farklı bir anlatım yok ki. Her haloda da bu böyleydi zaten. Grafik zaten bütün halolarda patates alıştık artık da. Hikaye aman hikaye. Al bekle Ocak 14'te göreceksin hikaye anlatımını, göreceksin tek bir cutscene olmadan, oyunun başından sonuna kadar tek bir kamera ile hiçbir şekilde başka kamera geçişi olmadan bir hikaye nasıl anlatılır. Bu mu ya exclusive? Böyle exclusive mi olur?


    Sony exclusivelere bak bir de şu patateslere bak ayıp ya. Game pass süper müper. Al işte game pass'in verdiği zarar bu sana. Sony kendi pass'ini yapıp içine exc'lerini koysa onlar da patates olur maliyet mi dayanır ya o yapımlara? Aç köpek gibi doluştuk bütün dünya game pass'e, oyunlara para veren yok ayda 5 kuruşa adamın sana yapacağı exclusive böyle olur anca.


    Bırak ya bitir şu game passi arkadaş ben kalite istiyorum. Ya da koyma game pass'e 1 yıl koyma para vermeyen oynayamasın bu kadar basit. Yerlerde sürünüyorlar ya oyunlara bak. Returnal'e Demons Souls'e 70 dolar bayılıyoruz bi tarafımız öpülüyor, ama kalitenin tanrısını görüyoruz ya. Bir Death Stranding oyna hikaye gör PC'de de var şansına. Hikaye görmesek yutacaz yani. Tontik tontik uzaylılarla savaş halindeyiz daha ne kadar hikaye olabilir masterchief teyzem mi çıkıyor ne oluyor yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Aralık 2021; 17:12:32 >




  • Far cry 6 oynamıştım. O da sürekli outpost ele geçirme üzerine tekrar ediyordu. Hikaye ve oynanış olarak vallahi bin kat fazla zevk aldım. Bu ne arkadaş ya? Amaçsızca ateş etmekten başka bir şey yok. Yani her oyunda aynı şeyi yapiyoruz ama motive eden bir şeyler olması lazım. Mafia 1 i 50 kere bitirdim bir 50 kere daha bitiririm. Neden? Çünkü beni adam öldürmeye motive eden bir şeyler var. Ya da rdr2. Ya da witcher. Bunlarda da sürekli adam/yaratık öldürüyoruz. Ama bunlar baymıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 12 Aralık 2021; 17:56:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Open world yakışmamış Halo'ya malesef.

  • 5 küsür saat anca dayanabildim.O da ilk defa Halo oynadığım için merak duygusuyla başladım ama dayanamadım daha fazla.Fc serisi bile bunun yanında bal kaymak kalır.Single olsun diye yapmışlar resmen.

  • Yeminle open world oyunlardan gına geldi. Halonun da havası gitmiş.

  • her zaman halonun abartılmış bir seri olduğunu düşünüyordum infinite ile doğru yolduğumu gördüm. Kim yaptı lan bu oyunu geçenlerde oynadığım 2-2.5 saat süren brightmemory infinite bu oyundan çok daha zevkli abi o grafikler nedir Allah aşkına 2022 ye girecez utanmadan bunumu çıkarıyorlar, grafik kötü tamam kabul ettik diyelim ama oyunda optimizasyon diye birşey yok. neyse bu oyuna vakit ayıracağıma tekrardan bilim kurgu fps açlığımı titanfall 2 ile gideririm.

  • Ben artık açıkçası Gamepass’e ne gelse korkar oldum. Sanki yapay zeka var ve Gamepass’e gelince otomatik kalite yerlere seriliyor. O şişirme notlara aldanmayın; şu halde hak ettiği not taş çatlasın 7’dir. Hala daha eski kafadalar. 2001 yılında değiliz artık. Master Chef Collection’ı severek oynafım çünkü zaten biliyorum ki eski oyunlar bunlar. 2001’de çıkan, 2004’de çıkan oyunun sunacağı içerik bellidir. Gerçi Half Life 2 her anlamda bütün oyunlarını döver atar bu ayrı konu.

    Rezil yapay zeka, rezil grafik, rezil açık dünya, rezil optimizasyon…
    Bana göre oyunun tek artısı BF 2042’den daha iyi multiplayer sunması.
    Gamepass artık iyice F2P’e döndü. Güzelim Stalker 2 yalan olacak Ms’nin ellerinde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.