Şimdi Ara

Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fps değerleriniz nasıl arkadaşlar?


    5600x işlemci - 3060 ekran kartı ikilisi ile 60 fps altında kalıyor açık alanlarda.

  • Oyunu PC'de bitirdim. Bilim kurgu/First Person Shooter/Açık dünya oyunlarını seven biri olarak ben çok beğendim. Açık dünya haritadaki neredeyse herşeyi yaptım. Oyunun içinde önemli bir teknik sorunla/bugla falan karşılaşmadım. Yaşadığım sorunlar Xbox uygulamasındaydı.


    Bu arada oyunun metascore'daki user score'u da düzelmiş gibi.


    https://www.metacritic.com/game/pc/halo-infinite


    https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/halo-infinite





  • Oyundaki en büyük sıkıntılardan biri sadece halo 1 i oynamış biri olarak halo 1' den çokta farkı olmaması bazı teknik açılardan oyun eski kalmış.


    Yani yeni özellik kazanıyoruz fakat bu özellikleri istediğim gibi birden fazla kullandırmaması delirtti beni, oyundaki en iyi şey kanca, kanca olmasa oynanış olarak oyunu atın çöpe ama dash, kalkan kullanmak istesem kancayı kullanamıyorum bunu nasıl yapmışlar hayret ettim. Gamepad de tuş mu yok dash hareketi B tuşuna adapte edilebilirdi. Bomba atarken artık o kadar alışmışımki basılı tutmaya basıp direk atması çok kötü geldi.


    Maalesef açık dünyada gezmekte zevkli değil bir yerden bir yere gitmek baya zor grafikler iç mekanlardaki yansımalar ışıklandırmalar güzelken dış mekanlarda tersi bir durum var en son fps olarak farcry 6 oynadığım için farcry 6 nın gerisinde.

  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Açık dünyada rahat gez diye sana kanca ve bir sürü araç veriyor oyun daha ne yapsın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]

    Bu easter egg bulan var mı ?


    Edit: Bizim pilot mu acaba :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 15 Aralık 2021; 1:0:10 >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 270x ile oyun açılırken dx12 uyarısı alıyorum ve menü gelmeden oyundan atıyor. Benzeri problem yaşayan var mı? Hiç şansım yok mu bu kartla?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Ben R9 380 ile oynayamadım, 270 in hiç şansı yoktur büyük ihtimalle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt

    Evet sildim. Bu saatten sonra beklentiye girmemek lazim. En azindan bir 1060 almadim zamaninda salak gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 980 ile oynuyorum, 45-60 fps arası gidip geliyor. Serinin hayranı olduğum için yadırgamıyorum.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    bende maalesef sildim. series S mi alsam diyorum halo için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunua girince ses gidiyor bu nasıl bi rezalettir ya ? ses sürücüsü güncel

    oyun ses ayarlarında tv görünmüyor nasıl çözülür ?

  • 100 free for all maçı üst üste kazanmış bir oyuncunun haberini gördümHalo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 


    ben hızlı oyna ile online a daldığım için daha böyle bir modun olduğunu bile bilmiyorumHalo Infinite (2021) [PC ANA KONU] Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 

  • Level kapağı güzel olmuş . Bu arada sadece singleplayer kısmı hakkında halo cahili haliyle karaladıklarım şuaralarda ilgilenenleri beklerim.


  • bu oyunda aimbot kullanan çok oyuncu var dikkatinizi çekti mi? ayrıca bazı oyuncuların enerjisi bitmek bilmiyor, adamı silahla tarayıp 2 tane melee çakıyorum ölmüyor, overshield vs. yok üstünde, nasıl iş bu? keşke bedava yapmasalardı şu oyunun multisini.

  • Oyunu biraz önce 1080Ti 'lı sistemde bitirdim. Old-School FPS özlemişim, sonuna kadar hiç sıkılmadan gamepad ile oynadım. FPS severler için bir nimet bence. Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 

  • Farcry 6'dan sonra oynamasaymışım keşke. Grafikler ciddi manada üzdü...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.halil -- 15 Ocak 2022; 18:32:37 >
  • Oyunu 38 saatin sonunda bitirdim. İlk olarak sıkı bir Halo hayranı olduğumu söyleyebilirim. Üçüncü konsol neslinde Xbox seçmemdeki etkenlerden birisiydi. Fakat gel gelelim Halo 5'i oyun olarak saymamış, geçen nesil konsol bile almamıştım.Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 


    Öncelikle oyunu oynamamı iki ayrı bölüme ayırmam gerekiyor. Birinci dönem çıktığı zaman oynadığım aralıksız süre, ikincisi ise yaklaşık 2 ay sonra tekrar oyuna dönüp bitirdiğim dönem. İlk oynadığım süreçte bütün yan görevleri yapmaya çalışıyor, her yere gitmeye çalışıyordum. İkinci yarısında ise artık bunları umursamaz olmuş, sürekli aynı mantalitede yan görev ve etkinlikler olduğu için haritayı bile açmaz olmuştum.


    Şimdi burada oyunun en büyük, benim için de tek sıkıntısı ortaya çıkıyor. Halo seri olarak zaten yarı açık Dünya diyebileceğimiz haritalara sahip olur, Ground War diye nitelendirdiğimiz büyük alan/araç savaşlarını da içerirdi. Yapımcı firma bu kez komple Açık Dünya olarak yansıtmaya çalışmış. Ama sıkıntı da burada ortaya çıkıyor. Ana görevlerinin çoğu kapalı mekanlarda geçerken yan görev ve ana görevlere ulaşım sürekli açık alanda geçer olmuş. Bir süre sonra bu sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Arada kalma durumu oyunun da yapısına yansır olmuş. Keşke tamamen Açık Dünya olarak ilerleseydi.

    Son olarak oyun grafiksel olarak çok büyük bir yenilik vaat etmezken, optimizasyonu ile de beni üzdü diyebilirim.


    Bu kadar olumsuz hava yeterli. Biraz da övelim.Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 

    Oyun selefleri gibi inanılmaz kalitede bir Yapay Zekaya sahip, özellikle Legendary seviyesinde bildiğiniz kan alıyorlar.Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 

    Yine aynı şekilde oyunun Vuruş Hissi çoğu günümüz FPS oyunundan kat kat daha iyi durumda. Yeni eklenen bazı silahların kullanım hissi muazzam olmuş.

    Karakterlere gelecek olursak. Öncelikle Ana Düşmanı bilmiyorum, acaba Halo 5'ten gelen bir düşman mı emin değilim. Flashback'ler ile göndermeler oluyor fakat direk önceki oyuna mı bağlılar bilemedim. Master Chief her zamanki gibi karizmasından ödün vermiyor. Yeni AI karakterimiz ise nedense çok sevimli geldi, mizahi yönü ve konuşmaları beni benden aldı. Çok tatlı olmuş yahu.Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 

    Seriye yeni gelen Echo-216 isimli Latin yan karakter oyunun Duygusal/Dram tarafındaki eksikliği gidermeye çalışmış, bence gereksiz olmuş. Yine de iyi bir pilot diyebiliriz.

    Yeni eklenen özellikler, hele ki grappling hook kullanımı çok iyi olmuş. Sadece tutunma mantığını çözmek gerekli. Ardından gezdireyim sana bütün Avrupa'yı ; Edirne, Çorlu, Tekirdağ, Keşan. Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 


    Oyunu Gamepass sayesinde oynadım, uygun fiyata geldiğinde Steam'e de almayı düşünüyorum. Hem o zamana kadar belki de Türkçe Yaması çıkmış olur. O zaman tekrardan her şeyi fulleyerek bitirmeyi planlıyorum. Multi tarafına hiç girmedim, konsol dönemi çok oynadığım için yine bağımlılık yapmasından korkuyorum.Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] O zamana kadar Godspeed der, Serinin efsane müziklerinden birisini paylaşarak kaçarım.Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 



    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]Siegreichyoutube
    I love this Warthog Run remix :D This is just the first 2:15 minutes of the credits in game.
    https://www.youtube.com/watch?v=x54StVUSV44


    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] 





  • Oyunun hikaye kısmına yeni başlayabildim, yaklaşık 3 saat kadar oynadım. İlk oyuna başladığımda 1 saat oynar çıkarım, giriş kısmını bir göreyim demiştim. 3 saat oldu çıkamadım, ertesi gün iş olmasa aynen devam edecektim. Oyun bir kere fps olmasının hakkını veriyor, çok oturaklı çok dolgun bir vuruş hissi var. Oyunun hareket ağırlığı da çok güzel (çoğu modern fps olduğu gibi deli danalar gibi koşamıyorsunuz), hook'un kullanımı da hem combat'ta hem de movement'ta çok başarılı olmuş. Hikaye de güzel başladı (sonlara doğru ne olur bakacağız).


    Bu tarz fps'ler her zaman çıkmıyor, çıktığında ise değerlendirmek lazım. Tek eleştirim optimizasyon biraz daha iyi olabilirdi, çok fazla ağır grafik olmamasına rağmen özellikle açık alanlarda fps düşüşü oluyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 20 Nisan 2022; 16:9:46 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.