Şimdi Ara

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
12.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet]


(En Son Oy Tarihi: 28.1.2024)
Giriş
Mesaj
  • Konunun ilerleyen zamanlarda da aktif kalması dileğiyle.

  • Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    Dostum tr ve dünyadaki tüm amazonlardan ürün aldım aynı kalite heryerde bence sen alışveriş yapıp sorun yaşasaydın be amazonun çözümünü görseydin birdaha n11 ismini ağzına almazdın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • n11'den ürün alacak arkadaşlar "bycompc" mağazasına dikkat etsinler. Gönderdikleri ürünler ambalajı açılmış olarak geliyor. Aldığınızdan farklı bir ürün çıkıyor. Kendilerine de ulaşamıyorsunuz. İadeyi başarırsam bu mesajı editlerim.

    Sonunda bende kazıklanmayı başardım

    Edit: Az önce iade onaylandı ve ücreti aldım. Mağazaya kesinlikle ulaşamıyorsunuz. Ürün sorularına bir süre sonra cevap vermemeye başlıyorlar. Son dakikaya kadar paranızı rehin tutuyor mağaza. Uzak durun bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 3 Eylül 2020; 19:18:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.Vatan gidip gorerek alma imkanı var.Cogu yerde var ve buradaki benim evimin dibinde...

    2.Inventus

    3.Sinerji

    4.Teknobiyotik gidip beklemeden Tuzla dan alma sansın var.

  • bence en iyisi n11. listedeki çoğu e-ticaret sitesinden alışveriş yaptım paramı geri alamadığım bile oldu ama n11 müşteri memnuniyetine en çok değer veren şirket. yaşadığım küçük bir problemin bile üstünde fazlasıyla durup sorunu çözmüşlerdi.

  • huso kullanıcısına yanıt

    firmalar alacak tabi begenmedigim seyi kullanmak zorunda degilim işlerine gelmiyorsa satmasınlar satan biri cikar müsteri velinimettir.

  • gulsenkar kullanıcısına yanıt

    En iyisi Amazon, N11 ancak en son sırada olur problem çıkınca aradan çekilip yasal işlem başlatın diyorlar satıcı ile aranda çöz deniyor

  • Hepsiburada daha kendi sattigi urunun iadesini almıyor

    N11 saticiyla görüşüp diyip sizi köşeye atıyor

    Gittigidiyor yönetimi bu olaylardan tamamen uzak

    Trendyol saticiyla ne halin varsa gör diyor

    Amazon adamlar utanmasa arizali urun icin eve gelip benden özür dileyecek. Bütün iade yükümlülüğünü kendisi aliyor seni saticiyla bas başa bırakmıyor
  • Amazon diğerleri çöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • site trafikleri incelendiğinde burdakinden farklı çıkıyor.

  • N11 den kesinlikle alisveris yapmayin . Satici iadeyi red derse, n11 hic bir islem yapamiyor . 6502 sayili tuketici kanununu uygulayamiyor,guvenli alisveris sadece masal . Urun elinizde kaliyor . Saticiyi koruyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 22 Aralık 2020; 15:41:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en iyisi n11. zaten çoğu e-ticaret şirketinin reklam olayını abarttıkları için kullanmama başladım n11 reklam yapmadan bile müşterisini yaptığı indirimlerle ve kampanyalarla elinde tutabiliyor.

  • ne alacağına göre değişir ama genel olarak n11 diyebilirim. Sebebi alışveriş sırasında (ödeme süreci) ve sonrasında (iade ve müşteri memnuniyeti) olukç güven vermeleri.Müşteriyi gerçekten umursayan bir şirket.

  • En son 28.02.2021 tarihinde oy verilmiş ve 5 aydır yazan olmamış. 1700'e yakın katılımcı olmuş, açıkçası daha fazla beklerdim. Ancak bu da fena sayılmaz.  


    Anketin açıldığı geçen yıldan beri ve hem öncesinde hem de sonrasında Amazon TR her daim liderliği götürüyor gibi ne dersiniz?


    *Amazon hususunu sadece anket sonuçlarına bakarak yazmıyorum tabii ki.  

  • HEPSİBURADA

  • Bir DH ölücüsü mağarasında yazan yazı:


    Eğer bir sıcak fırsat Amazon’un satıcısı olduğu üründeyse düşünmeden alın.


    Eğer bir sıcak fırsat Hepsiburada’da ise diğer sitelerle kıyaslayın ve yorumları okuyun, indirim gerçekse alın.


    Eğer bir sıcak fırsat Gittigidiyor’da ise ve satıcının değerlendirmesi düşükse cüzdanınızı tutarak oradan kaçın!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerisinde bulunduğumuz bölüme taşındık.


    Ankete katılımlarınızı ve ilk sayfada belirtilen kurallar çerçevesinde yorumlarınızı bekliyoruz.


     

  • Aradığım ürün satıcısı amazon olmak kaydıyla amazonda varsa ve fiyat farkı abartı değilse üçüne beşine bakmadan amazondan alırım. Prime üyeliğini de açtıklarından beri üyeyim ve şimdiye kadar bulunduğum bölgede kargosuyla ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Gece 2de 3te verdiğim siparişler çoğunlukla takip eden öğlen vaktine elime ulaşmıştır.

  • Amazondan bir ürün almam için satıcının amazon olması ve çok avantajlı olması gerekiyor. Çünkü amazonun iade politikası denetimsiz. İade edilen ürünleri hiç kontrol etmeden tekrar sıfır olarak satışa sunuyorlar.


    Diğer sitelere gelirsek HB Trenyol bu aralarda N11 bayağı ilgilenmeye başladı hepsinden de avantajlı ürünler almışlığım var HB kendi sattığı ürünleri fiyatları çok çok uygun şekilde almışımdır başka satıcıdan olan ürünlerdede ilgilenmiştir Müşteri hizmetleri N11 de eskiden ilgilenmiyordu ama bu aralar oda ilgilenmeye başladı trendyol kupon sever habire kupon verir :) gg hiçbirşey yapmıyor genelde :) çok nadir avantajını aldığım sitedir. MM dan da memnunum güzel fiyata iyi ürünler aldım. İşin özü sitelerin çalışma mantığını bildikten sonra avantajlı ürünler alınabiliyor.

  • Bugün aranıza katıldım halkı aydınlatmak için. Kesinlikle Amazon diyorum. Özellikle pahalı ürünlerde 3'e 5'e bakmayın fazla olsa da Amazon'dan alın, sorun çıkarsa başınız ağrımaz hiç olmazsa.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.