Şimdi Ara

Hangi HOPARLOR SETIni almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evime ses sistemi kurmaya çalışıyorum fakat sizin kadar donanıma sahip olmadığım için bana yardımcı olmanızı istiyorum.

    Geçen gün DENON AVR-1508 marka amfireceiver aldım. Fakat buna uygun olarak alacağım hoparlor setine karar veremedim. Kimi arkadaşım WHARFEDALE CRYSTAL 40 SET al diyor, kimiyse jbl al diyor. Araştırmalarıma göre jbl daha kaliteli (sizler daha iyi bilirsiniz) ama fiyat farkı var. WHARFEDALE CRYSTAL 40 SET ise 700-750 ytl civarında. Ben bunu aldığım taktirde işimi görebilirmiyim? Yada dinlediğim müzikten, izlediğim filmden zevk alabilirmiyim? Herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olur mu? Yada bana tavsiye edebileceğiniz farklı markalar var mı?

    Birde rica etsem DENON AVR-1508 hakkında yorum yapabilirmisiniz.

    Şimdiden teşekkür ederim..



  • arkadaşım, çok genel bir cevap olacak; ancak bu konular gerçekten çok göreceli. Kendin bu sistemi ya da yakın bir sistemi mutlaka dinle almadan. jbl malzeme ve işçilik olarak kaliteli olabilir; ancak wharfedale de bu konuda çok sağlam bir markadır.
  • bencede dinleyip almalısın...çünkü geçen hafta bende bir ses sistemi aldım foruma danışarak hop seti olarak jamo s416hcs3 seti düşünmüştüm fakat gidip dinledikten sonra biraz daha verip quadral 500 set alıp geldim çünkü jamolar tatmin etmedi beni...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.