Şimdi Ara

hangi kampanya hangi servis saglayıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayın yarısı bir şehirde yarısında Mersindeyim. Aylık en az 10 GB kotalı ve kota aşımı fazla pahalı olmayan güncel kampanya.tavsiye edebilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: rayjmssn

    Ayın yarısı bir şehirde yarısında Mersindeyim. Aylık en az 10 GB kotalı ve kota aşımı fazla pahalı olmayan güncel kampanya.tavsiye edebilir misiniz

    Goonet Taahütsüz 8 mbite kadar 50 gb adil kotalı limitsiz internet 49 lira işinizi görürmü bilemiyorum.Taahütte yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm hocam sınırsız internet almayı düşünüyorum kampanyalı tarifeler nedir ve telefon internet abonesi üzerinemi olmalı birde yalın internet hizmeti veriliyormu goonet,te veriliyorsa fiyatları
  • Yalın hizmeti 5 ilde veriliyor diğer illerde verilmiyor,aslına bakıcak olursak yalın internet cokta randıman vermiyor hep problem yasatıyor telefonlu olunca coğu yerde vdsl desteğiyle 100 mbite kadar hız cıkıyor ondan telefon iyi aslında :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütsüz olması iyiymiş goonet'in inceleyeceğim.

    Bu arada arkadaş Yalın internet demış. Biraz inceledim, yalın internet aldığınız zaman TTNET 15TL/Ay hat kullanım ücreti alıyor. O paraya zaten telefon hizmeti ile alınır.

    Bir de Turksat'a bakıyorum. Eko Limitsiz paketi uygun. Adil kullanımdan sonra 3mpbs'e düşüyor ki kurtarır. Tecrübesi olan var mı?
  • Uydunet bölgesel perofrmans gösterir ama genele bakcaksak genelde iyidir.Bölgenizde kullanan varsa sorun memnunlarmı diye ona göre yönelin :) taahüt olarak cok acılmamayı tercih edin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhut şartı yok galiba. Kampanyaları var onlarda taahhüt gerekiyor. Aslında kablo TV (modem/hd box dahil) + internet kampanyası var ama 24 ay taahhüt. O zamana kim öle kim kala :)

    Kablo TV'yi ben en son 10 sene önce falan görmüştüm. Bugün öyle bir aklıma geldi. Hala durduğunu unutmuşum :) Kullanan birini bulmak zor olur herhalde. İnsanlar TV'de uydu tercih ediyorlar bedava diye, internette de TTNET.
  • Benim dediğim dede 50 gb yi gecince 3 mbite düşüyor :) ama taahüt vermek istemiyorsanız en ucuzu bizim firma ama veririm diyosanız baska alternatifler var tabiki :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.