Şimdi Ara

Hangi karakteri açmalıyım (yeni başladım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım, TN'de oynamayı düşünüyorum, bir iki tane sorum olcak;

    Hangi karakterle başlamalıyım ?
    Dungeonlarda yer alabilmek için en çok hangi karaktere ihtiyaç duyuluyo ?
    Görev yaparken beni fazla zorlamayacak olan karakter hanigisi ?
    Talentler hakkında hiç bir fikrim yok önerdiğiniz karakter için talent de önerirmisiniz ?
    Ve gelelim son soruma :D
    Hunter açtım azcık oynadım 28 lvl oldum petimi değiştirmek istiyorum tameliyorum felan uğraşıyorum değiştiremedim bir türlü, bu konu hakkındada yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Oyunda bana yardımcı olacak arkadaşlarada ihtiyacım var ve malesef çok iyi bir ingilizcem yok o yüzden tr guild bulmamda gerek sanırım.







  • Çok geç değilken bırak gitsin. Zararın neresinden dönersen kârdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecanonline

    Çok geç değilken bırak gitsin. Zararın neresinden dönersen kârdır.
    :) Daha önce LOL, Knight, Silk Road vb. bir çok oyun oynadım ama wow hep aklımdaydı :) sen bırak diosun ama ben yeni kavuştum :) Yardımcı olursan sevinirim :)
  • Hocam yeni başlayanlar için konu başlığı var 30 küsür sayfalık, bölümde sadece oraya bakıp yardımcı olanlar var. Sürekli yeni başladım, yeni konu açtım olunca vallahi yardım etme hevesi kalmıyor insanda. İlk sayfada nerden baksan 10 tane yeni başladım hangi karakter konusu var. O yüzden dedim ne kendine ne bize çektirme :)
    Cevaplamıyor değiliz tabi ama aynı yazıları tekrar tekrar yazmak hoş olmuyor.

    Knight'taki gibi Assasin açayım, itemlarımı dizeyim CZ'de önüme geleni ortadan ikiye böleyim; Silkroad'daki gibi Wizard açayım karşımdakine tek atayım olayı yok WoW'da. Bu sebepten hoşuna giden, eğlendiğin sınıfla oynamak daha doğru oluyor. En azından sevdiğin karakter için araştırıyorsun, okuyorsun, öğreniyorsun, geliştiriyorsun ve bunu gözlerinle görüyorsun. Sevmediğin bir karakter ile bunları yapamazsın, her ne kadar bazı diğer sınıflara karşı avantajları olsa bile. Ayrıca WoW'da 1 pakette, 1 büyük patch'te gelen değişikliklerle şu an çok iyi denilebilecek bir sınıf yerin dibine girebilir.

    Zindanlar için level kasarken, oynadığın saatlere göre değişiklik gösterebilmekle birlikte hangi rolde olduğun pek farketmiyor. Dungeon Finder kullandığın zaman, görev yaparken bir yandan da zindan girişi için sırada olabiliyorsun. Otomatik grup toplanıp, levelına uygun bir zindana teleport ediyor seni; zindan tamamlandığında da gruptan çıkıp teleport olduğun yere geri dönebiliyorsun. Level kasımı sırasında bu durum var ancak 90 olduğunda Tank ve Healer rolleri zindan sıraları veya aranılan kişiler durumunda oluyor; hele ki iyi bir oyuncuysan.
    Tank rolünde oynanabilen sınıflar : Death Knight(bu sınıfı oynayabilmek için herhangi bir sunucuda 1 adet level 55 karakterin olması gerekir.), Druid, Monk, Paladin ve Warrior
    Healer rolünde oynanabilen sınıflar : Druid, Monk, Paladin, Priest, Shaman

    Görevler de KO-SrO tarzı olmadığı için level kasarken yapacaklarının çoğunu tek başına yapabiliyorsun. Sıkıntı olursa '/1' komutuyla General sohbet kanalına mesaj yazarak yardım isteyebilirsin.
    Specialization hibrid sınıflar için role göre level 10'da seçilebiliyor. Pure Dps sınıflarda ise, son seviyede aralarında çok büyük fark bulunmuyor. Talent tercihleri de kişiye; PvE-PvP'ye veya dövüşe göre değişiklik gösterebiliyor. WowPopular'dan çoğunlukla tercih edilen Talent, Gem, Enchant vs. bakabilirsin.

    Call Pet 2 yeteneğini kazanana kadar yeni bir pete sahip olamazsın. Bir pet tamelemek istiyorsan, önce hali hazırda bulunan petini Dismiss etmen gerekiyor. Eğer pet slotların doluysa ve yeni bir pet tamelemek istediğinde Stable Master'a petlerini emanet edebilirsin.

    Twisting Nether'daki Türk guildlerinin/oyuncularının bir kısmı seni oyundan, Türkçeden ve hatta kendi milletinden soğutabilir; tercihini dikkatli yap :) Özetle; ingilizceni geliştir.

    Yazmam dedim yine bu kadar yazdım, yeni sorularını 'Yenı Başlayanlar Soru Sorma Merkezi'nde görmek dileğiyle. İyi oyunlar.




  • Hunteri hemen bırak,bir Warlock aç başka da karakter açma,Blizzard sağolsun classlar arasında o kadar büyük fark yarattı ki Warlock dediğimiz adamda tank HPsi,en iyi AOE damage,en iyi Single Target DPS,en iyi burst damage,vs. sayıp gidersin.Kısacası fazla uğraşmadan,yorulmadan oynamak istiyorsan Warlock aç,yaratık öldürürken minionu önden salarsın sen de arkaplandan dalarsın.Yeni expansionda hangi class üstün olur bilemem ama şuan oynadığının keyfini çıkarmak istersen Warlock oyna.
    Solo takılan biriysen Hunter ya da DK da uygundur.
    Hunterden uzak dur dememin sebebi ciddi ciddi oynayıp en zor raidleri yapmayı düşünüyorsan Hunter hayal kırıklığına uğratabilir seni,zira bir grupda aynı itemlevelde hangi class olursa olsun 1. hep Warlock.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecanonline

    Çok geç değilken bırak gitsin. Zararın neresinden dönersen kârdır.

    ne alaka?


    Gelelim sorularına:

    -Hangi karakterle başlamalıyım ?
    bu tamamen senin zevkine kalmış. hunter başlangıç için kolay bir karakterdir, ama uzmanlaşması zordur.
    -Dungeonlarda yer alabilmek için en çok hangi karaktere ihtiyaç duyuluyo ?
    dg larda en fazla tank a ihtiyaç var. monk paladin warrior druid ve 55 lvl den sonra dk ile tanklık yapabilirsin.
    -Görev yaparken beni fazla zorlamayacak olan karakter hanigisi ?
    healer spec harici tüm karakterlerle görevleri rahatlıkla yapabilirsin, belki casterlar biraz uğraştırır.
    -Talentler hakkında hiç bir fikrim yok önerdiğiniz karakter için talent de önerirmisiniz ?
    level 10 dan sonra açılacak talent ve speclerin. deneyerek öğrenebilirsin, istediğin zaman sıfırlayıp değiştirebiliyorsun zaten o konuda bir sıkıntı yok. genel olarak specine uygun talent seçmen gerekecektir. tank san defansif olanlar, dps isen damage ağırlıklı talentleri eçebilirsin.
    -Ve gelelim son soruma :D
    Hunter açtım azcık oynadım 28 lvl oldum petimi değiştirmek istiyorum tameliyorum felan uğraşıyorum değiştiremedim bir türlü, bu konu hakkındada yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    her mobu u tameleyemezsin, levelin arttıkça aynı anda sahip olabileceğin pet sayısı artacak ama bunlardan sadece birini aktif olarak kullanabilirsin. önce aktif olan petin üstüne sağ tıkla dismiss et, sonra tamelediklerinden birini summon et.
    Oyunda bana yardımcı olacak arkadaşlarada ihtiyacım var ve malesef çok iyi bir ingilizcem yok o yüzden tr guild bulmamda gerek sanırım.
    Oynayacağın realmde bir türk guild bulmaya çalış, yardım edenler çıkar mutlaka, yukarıdaki gibi tepkilere de kulak asma.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: husobaba1903

    Hunteri hemen bırak,bir Warlock aç başka da karakter açma,Blizzard sağolsun classlar arasında o kadar büyük fark yarattı ki Warlock dediğimiz adamda tank HPsi,en iyi AOE damage,en iyi Single Target DPS,en iyi burst damage,vs. sayıp gidersin.Kısacası fazla uğraşmadan,yorulmadan oynamak istiyorsan Warlock aç,yaratık öldürürken minionu önden salarsın sen de arkaplandan dalarsın.Yeni expansionda hangi class üstün olur bilemem ama şuan oynadığının keyfini çıkarmak istersen Warlock oyna.
    Solo takılan biriysen Hunter ya da DK da uygundur.
    Hunterden uzak dur dememin sebebi ciddi ciddi oynayıp en zor raidleri yapmayı düşünüyorsan Hunter hayal kırıklığına uğratabilir seni,zira bir grupda aynı itemlevelde hangi class olursa olsun 1. hep Warlock.

    hunter hakkın da yazdığın en zor raidlerde hayal kırıklığı yarattığı yanlış olmuş.ilk 5 ten aşağı düşmeyen bir Survival Hunter olarak katılmıyorum düşüncene.oyuncunun oynayışı ile ilgili bir konu.25 raidlerde son beşte olan çok Warlock var.

    Hangi karakteri açmalıyım sorusunun cevabı basit:Sen hangisini istersen onu aç.Oynayabildiğin kadar oyuncusundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 4 Ocak 2014; 19:19:05 >




  • Sana ne ?
    Yok ille meraklı olsan 'ne alaka' olduğunu öğrenmeye, atarlı ergenler gibi alıntıyı tıklayıp cevap yetiştirmeye çalışacağına 2 mesaj altına bakardın.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    sizi seçmece mi gönderiyoarlar? ergenmiş, kendini beğenmişliğe gel...

    senin o "alakalı" mesajını alıntılarken sadece o mesajın vardı, ayrıca birbiri ile bu kadar çelişkili iki mesaj atan ruh halini de çözemedim. bahsettiğin ergen psikolojisi heralde..
  • Benim yazdığım mesajın saati 16:53:20, senin alıntı yapıp yazdığın mesajın saati 18:43:43. Ama sen haklısın, benim ruh halindeki ergen psikolojisiyle yazanlar, aralara mesajlar sıkıştırabiliyor. Yani sen yazıyorsun, sonra ben gelip senden önce yazmış gibi gösteriyorum.

    Ben 'sen ergensin' de demedim, tavır 'atarlı ergen' tavrı. Öyle yapacağına oku, faydası olsun dedim. 1 taneniz de çıksın evet görmemişim desin. Sonra biz seçmece oluyoruz. He abim seçmece bunlar, yersen artık.
  • hunter başlangıç için ideal bir class ama uzmanlaşırken biraz zorlayabilir ama mmoya uzak değilsen alışırsın.

    talent, spec vs için wowpopular.com sitesine bak çok yardımcı olur.

    dungeonlara en çok aranan rol tanktır.healer daha çok bulunuyor tanka oranla ama healer olarakta rahat sıra gelir.yinede ikisi de oyuna yeni başlayan biri için zor gelir.önce tecrübe edinmek lazım.

    twisting netherda istemediğin kadar türk guild var.illaki sana yardımcı olacak birileri çıkar.

    hadi kolay gelsin.
  • twisting nether de akşamları 2saat sıra bekliyorsun haberin olsun.


    gelme demiyorum bazı akıllılar sahibimisin diyor çok akıllı onlar isim takmalarda üstlerine yok.
  • Ac bir monk, heal tank dps, canin ne isterse onu oyna. iki spec uzerinden git, uc spec git, raidmis dungeonmis aranan adam olursun.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    ben yeni başladım, çok da eğlenceli, neden böyle dedin anlamadım,
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    quote:

    Hocam yeni başlayanlar için konu başlığı var 30 küsür sayfalık, bölümde sadece oraya bakıp yardımcı olanlar var. Sürekli yeni başladım, yeni konu açtım olunca vallahi yardım etme hevesi kalmıyor insanda. İlk sayfada nerden baksan 10 tane yeni başladım hangi karakter konusu var. O yüzden dedim ne kendine ne bize çektirme :)
    Cevaplamıyor değiliz tabi ama aynı yazıları tekrar tekrar yazmak hoş olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hnat1234

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrecanonline

    Çok geç değilken bırak gitsin. Zararın neresinden dönersen kârdır.
    :) Daha önce LOL, Knight, Silk Road vb. bir çok oyun oynadım ama wow hep aklımdaydı :) sen bırak diosun ama ben yeni kavuştum :) Yardımcı olursan sevinirim :)

    Oncelikle Emre ye siddetle katiliyorum. Bu sekilde herkes yeni konu actigi zaman gercekten yardim eden/etmeye calisan insanlar icin yorucu oluyor. Etme kardesim diyecekler varsa diye soyluyorum, Emre'nin dedigi gibi bu konu icin zaten acilmis bir baslik varken oradan devam edilmesi derli toplu oluyor, hem konu acmak isteyen kiside mesajlari okudukca belki sorusunun cevabini da alabilir.

    Ikincisi seninle tamamen alakasi yok ama yeni wow oyunculari cok mu hazir ariyor bilemiyorum. Tamam hic bir sey bilmedigin bir konu hakkinda bilenlerden fikir almaya calismani anliyorum ama hic birimiz seni tanimayiz, ne oynadigini ne sevdigini bilmeyiz, hangi class acayim diye soruyorsun. Ben sana paladin oyna derim, senin melee ye yetenegin de yoktur, sevmiyorsundur da, ben de burda paladini ovdugumle kalirim. Ya da en azindan madem soruyorsun misal Diablo oynarken barbar oynamistim, melee classlari seviyorum falan gibi biraz daha bilgi vererek soru sormaya calis.

    Dusuk levellarda cok anlamazsin hangi chardan ne kadar keyif aldigini ama o levellarda level atlamak cok zaman da almadigindan bence merak ettigin her chardan kas birer tane. Yaklasik 40-50 level a kadar az cok anlamis olursun. O seviyeye kadar da cok zamanini almaz bence kasmak. Ilk baslangic icin daha ziyade hybrid yani her role uyabilen classlar daha iyi oluyor. tank/healer/dps hangisini istedigine karar verebilirsin. Ha yok ben dps oynayacagim diyorsan melee ise paladin survivali yuzunden iyi olabilir. Ama ben tankligi cok zevkli olmasina ragmen dps ini cok bayik buluyorum paladinin. Range istiyorsan da hunter baslamissin madem devam edebilirsin. Yok sevmedim diyorsan mage lock da bana gore eglenceli geliyor.

    Talentleri zaten degistirebiliyorsun. Bazi talentler bazi kosullarda mecburi oluyor ama bazilari senin oyunculuguna gore degisir, o yuzden deneyerek kendine uygun olanini aramaktan cekinme.

    In game yardima ihtiyacin olursa ekleyebilirsin. Elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim. laiyaaa#2606




  • quote:

    Orijinalden alıntı: husobaba1903

    Hunteri hemen bırak,bir Warlock aç başka da karakter açma,Blizzard sağolsun classlar arasında o kadar büyük fark yarattı ki Warlock dediğimiz adamda tank HPsi,en iyi AOE damage,en iyi Single Target DPS,en iyi burst damage,vs. sayıp gidersin.Kısacası fazla uğraşmadan,yorulmadan oynamak istiyorsan Warlock aç,yaratık öldürürken minionu önden salarsın sen de arkaplandan dalarsın.Yeni expansionda hangi class üstün olur bilemem ama şuan oynadığının keyfini çıkarmak istersen Warlock oyna.
    Solo takılan biriysen Hunter ya da DK da uygundur.
    Hunterden uzak dur dememin sebebi ciddi ciddi oynayıp en zor raidleri yapmayı düşünüyorsan Hunter hayal kırıklığına uğratabilir seni,zira bir grupda aynı itemlevelde hangi class olursa olsun 1. hep Warlock.

    "Aksama yemege gidicem kiz arkadasimla sizce ne giysem?"

    Oyuna yeni basladim hangi karakteri acayim in bende yarattigi izlenmim budur. Dolayisiyla bu soruya verilen her cevapda ayni oranda sacma. Bugun 1. warlock yarin hangisi? Bu soruya sorani kafarkterlei kendi tanimasi yonunde yonlendiriniz. In game video izlemek, klas ve irk in ozelliklerini okumak, belli bir level a kadar denemek baslangic onerileri olabilir.

    Bunun disinda ne derseniz deyin yarin degisebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: husobaba1903

    Hunteri hemen bırak,bir Warlock aç başka da karakter açma,Blizzard sağolsun classlar arasında o kadar büyük fark yarattı ki Warlock dediğimiz adamda tank HPsi,en iyi AOE damage,en iyi Single Target DPS,en iyi burst damage,vs. sayıp gidersin.Kısacası fazla uğraşmadan,yorulmadan oynamak istiyorsan Warlock aç,yaratık öldürürken minionu önden salarsın sen de arkaplandan dalarsın.Yeni expansionda hangi class üstün olur bilemem ama şuan oynadığının keyfini çıkarmak istersen Warlock oyna.
    Solo takılan biriysen Hunter ya da DK da uygundur.
    Hunterden uzak dur dememin sebebi ciddi ciddi oynayıp en zor raidleri yapmayı düşünüyorsan Hunter hayal kırıklığına uğratabilir seni,zira bir grupda aynı itemlevelde hangi class olursa olsun 1. hep Warlock.

    Warlock dışındakiler oynamayı bilmiyormuş demek ki




  • Warlock da ki durum şu olabilir ;

    WOD 'a göre erkenden ayarlanmış olabilir diğer sınıflar WOD gelene kadar geldikten sonra ve devamında buna göre ayarlanacak olabilir daha önce bu tip sınıf değişiklikleri ve OP olanlar olmuştu.

    Şu an warlock OP demiyorum bilgim yok daha çok farm yapıyorum ondan Warlock sınıfım da yok.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    obur classlari bilmiyorum ama lock immerseusu falan sololuyor tek basina.
    ha belki bossun mekaniginden dolayidir, belki classin op olmasindan, bilmiyorum nedeni ne ama, bir warlock acasimi getirmiyor degil :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.