Şimdi Ara

Harman Kardon® DVD 37 + HKTS 11 + AVR 247 (Resimli + İnceleme) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
5
Favori
72.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancancan23
    YAMAHA NS 555 nasıl sesi nasıldır hkts den dahamı iyi yani hangisi tercih edilir .....30-35m . salon tşk...

    Yamaha'yı bilmem ama HKTS 11'imden memnunun.
    Gayet güzel.
  • MISSION - M Cube System 5.1 ile hkts 11 aralarında kaldım cuma demo yapıcaklar harman avr 355 yerine denon öneriyorlar birde hkts yerine m cube önerdiler harman tavsii etmedi izmirdeki satıcı arkadas lütfen yardım hiç kimse girmiyormu foruma
  • arkdaslar hkts 11 ve harman avr 255 almaya karar verdi sonnradan 2adet ön front eklicem belki iipod ve aklııl kumanda haricinde avr 355 kullanan arkadaslarla konustum cok büyük fark olmadığını söylediler avr 360al dediler bunu sonu olmadığına karar verdim yardım cı olun hiç bakan yok mu bu sistemi alıcam görüşlerinizi yazın tşk..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancancan23

    arkdaslar hkts 11 ve harman avr 255 almaya karar verdi sonnradan 2adet ön front eklicem belki iipod ve aklııl kumanda haricinde avr 355 kullanan arkadaslarla konustum cok büyük fark olmadığını söylediler avr 360al dediler bunu sonu olmadığına karar verdim yardım cı olun hiç bakan yok mu bu sistemi alıcam görüşlerinizi yazın tşk..


    arkadaşım avr 255 ile hkts11 i şu anda ben kullanıyorum ve çok memnunum. senin dediğin gibi ilerde 2 de front atılabilir ama şart değil.

    samsung lcd, digiturk, dvd player, wd live hdplayer ve ps3 ile birlikte kullanıyorum hiçbir problem yok için rahat olsun.
  • sesimi duyan biri cevap yazmıs sağol dostum yarın almıs olucam biterslık cıkmassa bende 46b6000 popcorn c-200 ps3 le beraber kullanıcam sistemlerde aynı sayılır hadi hayırlısı
  • ya arkadaşlar şimdi 500 liralık 1000 liralık dvd playerlar görüyorum belki daha pahalıya da vardır.bunların 50-100 liralıklardan farkı ne,neden bu kadar pahalı oluyorlar.bilmediğimden soruyorum... yani receiver veya kolonların pahalı olmasını anlayabiliyorum da dvd player neden pahalı olur çözemedim bir türlü..
  • Bunlarda en üst düzey görüntü işleme çipi bulunur.
  • tamam da dvd nin görüntü kalitesi belli zaten.işlenen görüntü de analog değil digital anladığım kadarıyla.bluray falan olsa diyeceğimki arada fark var.yani gerçekten birinde mükemmel görüntü alırken öbüründe vasat mı oluyor?
    yada upscale yetenekleri çok güçlü de misal 1080p tv de dvd seyrettiğinde aradfaki fark çokmu açılıyor?hoş 1080p tv var niye hala dvd den izliyorsun o ayrı mevzu ya neyse...
  • Bu göreceli kavram ama Bİraz fark ediyor misal pıonneerlar bu konuda başarılı değermi derseniz bence değmez.
  • anladım bu biraz da "aman efendim harman kardon receiver aldım yanına 100 liralık sony kurtarmaz almışken o da harman kardon olsun"(veya denon olsun vs vs.) olayı sanırım...
  • Zevk meselesi.
  • Zevk meselesi ayrı bir konu. Ama Ben zevkten almadım. Daha önceden Philips 200 liralik DVD player almıştım. Topiğin en başındaki bu konuda geçen hadise var. DVD okuyucudan ileri geri sararken veya durdurma aşamsıda çıkan sesler oldukça rahatsız ediciydi. USB okuyucusuda 2.0 olmayınca iade ettim aynı hafta. Parayıda geri alınca gittim 2 katı fiyatına Harman Kardon aldım. O günden bugüne çok memnunum. Hem sessiz. Hem görüntü kalitesi olarak daha iyi ve uyumlu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet.mercan

    Zevk meselesi ayrı bir konu. Ama Ben zevkten almadım. Daha önceden Philips 200 liralik DVD player almıştım. Topiğin en başındaki bu konuda geçen hadise var. DVD okuyucudan ileri geri sararken veya durdurma aşamsıda çıkan sesler oldukça rahatsız ediciydi. USB okuyucusuda 2.0 olmayınca iade ettim aynı hafta. Parayıda geri alınca gittim 2 katı fiyatına Harman Kardon aldım. O günden bugüne çok memnunum. Hem sessiz. Hem görüntü kalitesi olarak daha iyi ve uyumlu.

    bendede dvd 37 var dts müziklerdede bayağı fark ettiriyor.
  • üstadlar hkts serisinin yenileri istanbulda nerde ve ortalama ne kadara satılıyo bilgisi olan varmı acaba? mesela hkts 20 - hkts 30 - hkts 60 vs..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    üstadlar hkts serisinin yenileri istanbulda nerde ve ortalama ne kadara satılıyo bilgisi olan varmı acaba? mesela hkts 20 - hkts 30 - hkts 60 vs..

    mm lerde hkts 20 görmüştüm.
  • fiyatını hatırlıyomusunuz pekı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    fiyatını hatırlıyomusunuz pekı?

    tahminime göre 1500 tl civarı
  • bugün istinye parkta akusta magazasına ugradım harman kardon avr 260 icin 1400 dolar harman kardon hkts 11 için 1000 dolar fıyat verdı bana fıyatlar cok yuksek gıbı geldı. ayrıca avr 260 ile avr 360 arasında kı tek farkın farklı odalara yayın yapabılmek oldugunu soyledı bu konuda bılgısı olan varmı?
  • arkadaslar hkts 11 ile hkts 11 BQ arasındakı fark nedır teknık acıdan BQ modelı uydu basına 10-120W aralıgında ve toplamda agırlıgı 24 kg gorunuyo diğer yandan hkts 11 e bakıyorum uydu basına 10-80W aralıgında ve toplam agırlıgı 15 kılo olarak gecıyo bunlardan hangısı dogru acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.