Şimdi Ara

Harman Kardon HK990 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği gibi artık sıfırı bulunmayan bir ürün. İkinci elde maksimum 500-600 euro ya bu cihaz alınır mı? Heco victa prime 702 kuleler ile kullanılacak.

    Ayrıca alternatifler arasında 350 euro fiyatı ile Audio Analogue Crescendo ab class amfi nasıl bir seçim olur?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullandığım ilk AVR Harman Kardon'du. Giriş seviyesi bir AVR olmasına rağmen ses kalitesi tatminkardı. Bu nedenle, HK'un stereo amfilerini ben de merak ederim. Ancak 990'nın ikinci eline ilanlarda hiç rastlamadım. Sanırım siz de yurtdışından temin için soruyorsunuz.
  • Evet, bu cihazı ancak yurtdışından temin edebilirim. Türkiye'de ikinci eli olmadığı gibi kullanıcısı da fazla yok galiba. Forumda konusuna da rastlamadım hiç. Birkaç tane hk 980 ile ilgili yorum okudum. Onun dışında harman kardon genel konusu var ama, cihazla ilgili ne kadar yorum var, hangi sayfalarda geçiyor, açıkcası vaktim olmadı okumak için. Cihaz 2009 yılında piyasa girmiş, güncel olmayan bir model zaten. Daha önceden 980 dinleyen iki arkadaş tavsiyede bulunmuştu. 980'in iyi bir cihaz olduğu, heco ile çok uyumlu çaldığından, 990'ın ise bu cihazın daha güçlüsü olarak yine çok iyi işler çıkarabileceğinden bahsetmişlerdi. Ancak bazen güçlü cihazlar daha iyisi olmayabiliyor, veya aynı fiyat seviyesindeki cihazların altında kalabiliyor. Bu sebeple cihazı bilen, dinleyen üstadlar var ise tavsiyelerini her zaman değerlendirmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydibaba -- 30 Aralık 2015; 2:47:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epey önce burada ya da başka bir forumda, HK990 ile Klipsch'in bir hoparlörünü süren bir kullanıcının yorumlarını okudum diye hatırlıyorum. Aklımda, bu eşleşme için çok olumlu şeyler yazılmamıştı diye kalmış. Çok zaman oldu, yanlış hatırlıyor da olabilirim. Benimkisi subjektif bir yorum olacak ama, bence HK990 alınır. Hatta şöyle söyleyeyim; Biraz hareket olsun diye, mevcut AVR'nin yanına stereo amfi bakınıyorum. Eğer temiz bir 990'ı yurtdışından 500 euroya satın alma imkanı varsa, ben de satın almak isterim ;)
  • ürün açıklamaları hoşuma gidiyor.
    The reason is simple: by utilizing high-current capability (HCC), which provides the instantaneous current necessary to drive and control nearly any loudspeaker system precisely, the 150-watts-per-channel power amplifier can accommodate more headroom during dynamic program peaks, thereby delivering tighter bass and superb transient response, at any volume level.

    temiz 150W vaat ediyor ;)
  • 150 wat diyorsa veriyordur hk ne yazdıysa stabil verdiği watı yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.