Şimdi Ara

hava perdesi alacağım bilgi verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
26.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben iş yerime 120 cm lik hava perdesi alacağım ısıtıcılı alacağım hava perdesinden pek anlamam bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim hem verimli olup hemde uygun fiyat olursa iyi olur ben baktım ama hangi marka mantıklı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_shy

    merhaba ben iş yerime 120 cm lik hava perdesi alacağım ısıtıcılı alacağım hava perdesinden pek anlamam bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim hem verimli olup hemde uygun fiyat olursa iyi olur ben baktım ama hangi marka mantıklı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler...


    OLEFINI şu an söktörün en kalitelisi ufak çaplı hava perdelerinde maliyeti biraz yüksek ama.Uygun ve kaliteli marka istersenizz Storm ve AIRFEL i önerebilirim.
  • Öncelikle kesinlikle Storm alın derim,yerli ve kaliteli üründür.Isıtıcılı ürünü kesinlikle ısıtıcılı tavsiye etmem.120 likhava perdesi min. 6 kw çeker.Zaten kesinlikle Trifaze şart.Isıtıcılı hava perdeleri kısa süreli kullanım için uygundur ,tüm gün ısıtıcı çalışırsa elektrik faturasını ödeyemezsiniz.120 lik kumandalı Storm 650 TL civarında.ısıtıcısız model.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Öncelikle kesinlikle Storm alın derim,yerli ve kaliteli üründür.Isıtıcılı ürünü kesinlikle ısıtıcılı tavsiye etmem.120 likhava perdesi min. 6 kw çeker.Zaten kesinlikle Trifaze şart.Isıtıcılı hava perdeleri kısa süreli kullanım için uygundur ,tüm gün ısıtıcı çalışırsa elektrik faturasını ödeyemezsiniz.120 lik kumandalı Storm 650 TL civarında.ısıtıcısız model.

    VALLA ustam şimdi ben pek anlamam trifaze ne oluyor şimdi ben iş yerimde sabah 8 açacağım akşam 8 kapatacağım.. ısıtıcılıyı neden önermiyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eina


    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_shy

    merhaba ben iş yerime 120 cm lik hava perdesi alacağım ısıtıcılı alacağım hava perdesinden pek anlamam bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim hem verimli olup hemde uygun fiyat olursa iyi olur ben baktım ama hangi marka mantıklı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler...


    OLEFINI şu an söktörün en kalitelisi ufak çaplı hava perdelerinde maliyeti biraz yüksek ama.Uygun ve kaliteli marka istersenizz Storm ve AIRFEL i önerebilirim.

    bende ilk araştırmalarımda hep olefininin hava perdelerini görmüştüm zaten lotus vardı birde işte sorayım dedim şimdi bu üçüne bakacağım dediklerinizden sonra




  • Lotus Storm um üretimi alt grup ürünüdür.Lotus marketlerde satılan hava perdelerine rekabet için üretildi.Yinede kaliteli üründür.Ama benim tercihim Storm dur.Isıtıcı olayına gelince Min ısıtıcılı model 9 kw lık.Yani 1 saatte 2,5 TL yakar,8 saatte ise 20 TL,ayda ise 600 TL tutar.Karar sizin .Ayrıca trifaze yani sanayi electriği lazım mutlaka.Hava perdesine kadar 4x4 kablo çekeceksiniz ayrıca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Lotus Storm um üretimi alt grup ürünüdür.Lotus marketlerde satılan hava perdelerine rekabet için üretildi.Yinede kaliteli üründür.Ama benim tercihim Storm dur.Isıtıcı olayına gelince Min ısıtıcılı model 9 kw lık.Yani 1 saatte 2,5 TL yakar,8 saatte ise 20 TL,ayda ise 600 TL tutar.Karar sizin .Ayrıca trifaze yani sanayi electriği lazım mutlaka.Hava perdesine kadar 4x4 kablo çekeceksiniz ayrıca.

    peki yani ısıtıcı açık olmadığı halde mi 9 kw yakıor birde zaten sanayi elektriği kullanıyoruz ona rağmen mi 8 saatte 20 TL yakacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_shy

    peki yani ısıtıcı açık olmadığı halde mi 9 kw yakıor birde zaten sanayi elektriği kullanıyoruz ona rağmen mi 8 saatte 20 TL yakacak


    Isıtıcı açık olmadığında sadece fan motoru çalıştırıp havayı döndürürken önemli bir miktar elektrik harcamaz.
    Tahminen 100 W harcarsa, saatte 3 kuruş, 0,03 tl, 8 saatte (günde) 24 kuruş, 0,24 TL sarfeder.

    Sanayi elektiriği dediğiniz şey, tedaş işyeri tarifesi anlamında da olabilir, dükkanınıza gelen elektiriğin trifaze olması anlamında da olabilir.
    trifazede 3 faz, monofazede bir faz vardır, Tri (three = 3) mono=bir anlamındadır.
    Trifaze şebekede sayacınızı 3 faz 1 nötr toplam 4 kablo besleme yapılır, bu kablolar usulüne uygun şekilde bağlantı kutusunun içinde ve göremiyorsanız bile sayacın marka model yazan yerinde TriFaze sayaç yazısını mutlaka görürsünüz.
    Monofaze şebekede sayaca 2 kablo girer, bir faz bir de nötr.

    hangi şehirde olduğunuza bakmadım, Metromarkette biriki model var, elektirkli cihazlar konusunda, ürün ve servis iyidir, telefonla fiyat alın derim.




  • selam, kışın ısıtıcısız bir hava perdesinin içerde klima ile elde ettiğimiz sıcaklığa negatif bir etkisi olurmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnky

    selam, kışın ısıtıcısız bir hava perdesinin içerde klima ile elde ettiğimiz sıcaklığa negatif bir etkisi olurmu?


    negatif değil aslında pozitif bi etkisi olur sadece içeriye yine içerden aldığı havayı yüksek debide üflüyor.Hatta içerdeki sıcak havanın dışarıya çıkmasını engelleiyor.Bu yüzden negatif bi etkisi olmaz sadece ses seviyesi biraz yüksek o yönden olabilir.
  • Sıcak hava ufleyen hava perdeleri sadece elektrikli değildir.
    Kalorifer sistemine bağlayabileceğiniz hava perdeleride mevcuttur.
    Kapının açılmasıyla birlikte çalışan star stop perdeler daha az enerji harcar.
  • Hava perdesi almadan önce bu siteye bakınız
    www.ayberticaret.com/hava-perdeleri-satis-fiyat-listesi.html
    KISACA hava perdesi

    hava perdesi, binaların giriş kapısı üzerine monte edilebilen, bina içindeki klimatize edilmiş, ısıtılmış ve filtre edilmiş temiz havayı muhafaza etmek amacıyla kullanılan, fan ve ısıtıcıdan oluşan bir cihazdır. hava perdesi kullanımı ile, yazın sıcak havanın, kışın soğuk havanın içeri girmesi önlendiği gibi, dışarıdaki egsoz gazlarının, dumanların, kokuların, tozun içeri girmesi de önlenir.

    hava perdesi seçilirken, kapı genişliği, kapı yüksekliği, kapı üzeri ile tavan arasındaki ölçü, kullanım amacı (personel girişi, malzeme girişi, konveyör geçişi), iklim şartları gibi temel bilgilere ihtiyaç vardır. Bu bilgilerin ışığında hava perdesinin boyutları, fan kapasitesi seçilir.

    Isıtma için doğalgaz, buhar, kaynar su, sıcak su, elektrik gibi enerji kaynaklarından, kullanılabilir ve en ekonomik olanını seçmek gerekir.

    Hava perdesi seçiminde bir diğer önemli husus, üfleme hızının tayinidir. Mağaza, otel, banka, restaurant v.b. yerlerin girişindeki hava perdesi, enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra, içeri giren müşteri üzerinde olumlu bir etki yapma görevi de görür. Yüksek hızlı bir hava perdesi seçildiğinde, insanları rahatsız etmeden fonksiyonunu yerine getirmesi gerekir.

    İdeal hava perdesi seçildiğinde, kapılardan kaçan enerjiden % 85 tasarruf sağlanabilir.
    Bu verim oranı, hava perdesi ve montaj şekline göre değiştiği gibi, iç ortamdaki hava dengesine göre de değişir. İç ortamda pozitif veya negatif basınç olması halinde, bu verimde düşme olacaktır.




  • Alan almış satan satmıştır çoktan bundan sonra ihtiyacı olacaklar için bağlantı sayfada hava perdesi seçimi hakkında bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca birçok markanın toptan ve perakende satıcısı Turhan Klima'nın hava perdeleri fiyat listeleri sayfası da işinize yarayacaktır. Ararsanız Erkan bey de yardımcı olacaktır.




  • Hava perdesi ile bilgi almak isteyen arkadaşlarımız buradanHava perdesi tıklayarak ulaşablilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.