Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
146
Favori
568.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 


    Sormak istediğim acaba hava temizleyici cihazlar odadaki nemi azaltıyor mu ? 


    Teşekkürler 

  • Bir sorum daha vardı yardımcı olur musunuz ? 


    Geçen sene dyson hava temizleyici aldığımda kalp pili kullanan insanların cihaza 3-4 metreden fazla yaklaşmaması gerektiği yazmıştı ve iade etmiştik . Şuan konuyu okuduğum da Winix düşünmeye başladım ve Winix de böyle bir durum söz konusu olur mu ? 


    Teşekkürler 

  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Ha bu yorumu da hortlatmakta fayda var.
  • Bu cihazlar 24 saat açık mı kalmalı?
  • Xiaomi smart 4 pro hava temizleme cihazı aldım fakat hava kalitesi 1 ile 5 arasında değişiyor sadece tüm odalarda ve hatta balkonda bile denedim durum aynı. Sensörü arızalı olmasından şüpheleniyorum. Sensörü nasıl test edebilirim. Evde sigara icilmiyor toz ve polen için aldım.
  • kemalrn kullanıcısına yanıt

    odada 1 parça kağıt yakın sensörün coşması lazım.

  • kemalrn kullanıcısına yanıt
    Winix zero oda parfümü sıkıldığında kırmızıya dönüyor.
  • Merhabalar.

    Xiaomi air purifer 4 aldim. Bu hava temizleme cihazlarinin biraz balon oldugunu az cok tahmin ettim ama iste hanima anlatamadım. Neyse media markt e Dyson almaya gittik aslinda ama stok yok. Dyson kablosuz supurgenin de haznesi kirildi 2 aydir tedarik edemiyorlar. Benim tahminim kurdan dolayi tr ye sevkiyat yapmiyorlar. Bir cok urun ve yedek parça stogu yok aylardir.

    O zaman xiaomi alalım dedi o da iyiymis filan dedi.

    Son kullanici olarak inceleme sonucum:
    -ilk actigimizda evi 10-13 filan olctu min gucte calisti. Bizim evin havasi zaten temiz (partikul olarak). Sehirden uzak, evde hali yok nerdeyse, dyson supurge var (bu gercekten iyi ama 😀) robot supurge zaten hergun temizliyor. Evde tuylu birsey yok nerdeyse (battaniye vs)
    - kokuyu kesinlikle algilamiyor. Havadaki partikulu olcuyor. Ona gore fani yukseltip azaltiyor.
    -neme karsi hicbir etkisi yok. Ne azaltiyor ne arttiriyor.
    -balkonda sigara icsem dahi odadan algılıyor (pencereler surgulu, birakin dumani bocek geciyor zaten)
    -sigara dumanini temizledigini dusunmuyorum, 1 saat calisti 40dan 10 a ancak dustu, ayni sekilde bunu kapatip denedim yine ayni seviyeden 10-13 e geldi. Normal evin havalanmasi ile duman temizleniyor bana gore)

    -alerji acisindan deneme sansim yok

    Sonuc olarak, evinizde bolca hali ve tuylu esyalar var ise elbette bunlar havada ucusuyor. Bunlari toplar ama hali hazirda ev temiz ise koku, sigara dumani vs bana gore briseye yaramıyor (alerji kismi dedigim gibi test etmedim)

    Bu arada evde kurutma makinesi de var. Bu makine cidden elbiselerde butun tozlari, tuylari havlari tutuyor. Bana gore en buyuk etkiyi kurutma makinesi yaratiyor.




  • Merhaba,


    Hava kurutma cihazlarının nemi azalttığı söyleniyor. Ayrıca bir nemlendirici almak istemiyorum, çünkü şıp şıp diye ses yapıyorlar ("sessiz" denenlerin bile sesini duyuyorum ben, kulaklarım çok keskin)


    Daikin MCK55W alacaktım, ikisi bir arada olduğu için. Ama evde onu yakıştırabileceğim bir köşe yok. Dev bir cihaz.


    Alternatif önerisi olan var mıdır? Bütçe sorun değil, üst fiyat grubundakilere de bakabilirim.


    Bir de, "nemi azaltmaz, garanti veriyorum" diyen olursa, hangi cihazı almalıyım? Kriterim: Boğaz kuruluğumu, burun akıntımı gidersin. Az bir şey sigara içiyorum ve cam açma alışkanlığım yok, evi biraz temizlesin. Ve de çok sessiz olsun, hiç duymayayım. Philips AC3033 mü, Xiaomi Smart Air Purifier Elite mi, Dyson mı?


    "Bütçe sorun değil" derken, astım hastalığım yok, 30bin de vermek istemem.


    Yanıtlar için şimdiden çok teşekkürler.





  • tonmaister T kullanıcısına yanıt

    dostum daikin almayı düşünüyordum fakat yorumunu okuduktan sonra almaktan vazgeçtim, 50 sayfaya yakın okuduktan sonra sadece dyson alınmalı diye düşündüm fakat fiyatı tuzlu geldi, daha sonra şu siteye bir de ben bakayım dedim ve ne göreyim senin bahsettiğin 6 ay muhabbeti sadece nemlendirme filtresi muhabbeti için yapılmış zaten bu belirlenen sürenin sonunda nemlendirme kapasitesi %50nin altına düşüyor denilmiş , hepa filtrede bu şekilde bir uyarı mevcut değil okuduğunu anlamada cidden kötüsün :)


    nemlendirme özelliğini zaten yılda 6 aydan fazla kullanmaz kimse malum kış aylarında kullanılır büyük ihtimalle, filtre muhabbetine girersek teknolojisi diğer filtrelerden farklı olduğu yazıyor zaten filtredeki tellerin dokunma sıklığı normal filtrelere göre daha az çünkü filtreyi pozitif yüklüyor ( tam terside olabilir üşendim bakmaya :D ) tozları ise negatif yüklüyor toz filtreden geçerken manyetik alan etkisiyle filtreye yapışıyor, eleştirebileceğim nokta fanın filtrelerden önce olması bu şekilde tozlanmaya müsait oluyor bunu da geniş tel aralıklı bir kumaş veya benzer bir filtreyi içeriden veya dışarıdan sararak ömrünü artırabilirz diye düşünüyorum ki cidden bu makineleri 10 yıl kullanmayı düşünen var mı bir diğer nokta ise yetkili servisler sanırsam bu cihaz hakkında bilgisizler çoğunun böyle bir cihazın varlığından haberi bile yok sadece klima ve ısıtma sistemleri hakkında bilgileri var sanırsam. araştırmalarım devam ediyor evde 2 kedim var kumunu ne kadar temizlersem temizleyeyim koku var birde eskişehirde yaşıyorum malum şeker fabrikasının kokusu geliyor eve ve her seferinden uykumdan uyandırıyor. büyük ihtimalle daikin markasının nemlendirme özelliği olmayan modelini alacağım





  • Daikin dan çıkan ozon salınımı nasıl engellenebilir ?


    Daikin in yeni bir modeli yoldaymış mc80z , geldiğinde onu almayı düşünüyorum bende.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 23 Şubat 2024; 12:55:10 >
  • Beyler fiyat performans ne önerirsiniz. Bakımı ve filtre ömrü nispeten iyi olan?? Nemlendirme ve nem alma özelliğine ihtiyacım yok.
    Bir de bu cihazlar içeriyi serinletir mi acaba? Bir etkisi olur mu? Oğlumun odasını 22-22,5 derece arasında ayarlıyorum, serinletmez değil mi?
    Biraz bakındım Bosch 2000 ve 4000 serileri var, Braun var. Xiaomi almak istemiyorum açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 23 Şubat 2024; 15:30:14 >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Xiaomi Smart Air Purifier Elite siparişi verdim. Özellikleri iyi gözüküyor. Boyutu da buzdolabı gibi değil (çekim yaptığını iddia ettikleri metrekare alanına kıyasla).


    Sizin Xiaomi almak istememe sebebiniz tam olarak nedir? Forumda bazı eski mesajlar var ama teknolojisini değiştirmiş olabilirler mi yeni ürünlerde?

  • serkelios S kullanıcısına yanıt
    Dostum aldığım tek Xiaomi ürün robot süpürgeydi. Satış sonrası destek konusunda pek muhatap bulamıyorsunuz. Ben de kendimce uzak durmaya çalışıyorum. Gidip mağazadan alırsanız problem yok fakat aksi takdirde mağdur olma ihtimali var. Eğer bu cihazlarda en mantıklı seçenek Xiaomi ise mağazadan alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 24 Şubat 2024; 10:8:8 >
  • serkelios S kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Akıllı Hava Temizleyici almıştım. İyi, güzel çalışıyordu lakin bir hafta sonra uygulama ekranındaki hava kalitesinde partikül rakamı gitti durduk yere. Yani sadece havanız iyi, orta vs ibare var. Mi Home uygulamasını silip tekrar yükledim, sonuç değişmedi. İade edeceğim, çünkü minik bir ayrıntı da olsa bir haftalık bir ürünün böyle kafasına davranması hoşuma gitmedi.


    Forumu baştan sona okumadım ama yabancı kaynaklara, kullanıcı yorumlarına vs bakarak yatak odasına Levoit 300s, salona da Levoit Vital 200s almaya karar verdim. 8 yaşındaki oğlumda akar alerjisi çıktı, o yüzden sıfır sorun politikasıyla hareket ediyorum her yere hava temizleme cihazı koyarak :) Vital yerine 400s istiyordum ancak Avrupa'da henüz satışa çıkmamış sanırım. Bir kaç gün içinde sipariş vereceğim. Kararıma itirazı olan varsa memnuniyetle dinlerim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleysian -- 26 Şubat 2024; 17:51:22 >
  • Değerli arkadaşlar 20 sayfa kadar geriye dönük okudum ama kendi aradığımı bulamadım. Nispeten bütçemin üzerindeki cihazlar için yorumlar daha çok.

    Hepasıydı, negatif iyonuydu, filtre maliyetiydi derken kafam karıştı ve migren ağrısından kıvranıyorum şimdi :)

    Bana 4500-5000 max bütçe ile önerisi olacak var mı acaba? Oda çok toz alıyor faranjiim var ve odamda sigara içiyorum.


    Bunları buldum ama Dijitsunun filan da donanımı iyi görünüyor bilemedim.


    www.hepsiburada.com
    Bissell 3001N AIR220 3'lü Filtreleme Özellikli Hava Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bissell-3001n-air220-3-lu-filtreleme-ozellikli-hava-temizleyici-pm-HBC000021DHXW


    www.n11.com
    Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Akıllı Hava Temizleyici Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/xiaomi-smart-air-purifier-4-lite-akilli-hava-temizleyici-beyaz-18030975?magaza=n11


    www.hepsiburada.com
    Robx MS24 Yeni Nesil CADR400 42W Akıllı Wi-Fi Hava Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/robx-ms24-yeni-nesil-cadr400-42w-akilli-wi-fi-hava-temizleyici-pm-HBC00004CLCU4




  • metelixiz68 kullanıcısına yanıt

    Robx fena ürün değil gibi. Filtre fiyatı da uygun ama filtresine baktım düz hepa. aktif karbon filtre sanırım yok bunda. Bu durumda kokuyu giderecek mi bilemedim. xiaomi nin filtresinin içi siyah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 27 Şubat 2024; 16:22:49 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt

    Hepa 13, aktif karbon ve negatif iyon olduğu yazıyor hocam.

     Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazları

    İndirimler ile xiaomi 600 lira daha ucuza geliyor. Dijitsu da donanım olarak fena değil gibi. 3900e yakın fiyatı var onunda.


     Hava temizleme cihazları




  • metelixiz68 kullanıcısına yanıt

    Yazıyor da nerde? Ayrı mı yoksa hepanın içinde mi? İçinde ise neden gözükmüyor. Yedek filtre düz hepa gibi sanki.

  • arkadaşlar günaydın, Bu hava temizleme cihazlarında en iyi marka en iyi cihaz nedir? nemlendirici özelliği olması performans düşürüyor mu?


    70-80m2'lik odada sürekli olarak 7 kişi oturuyoruz gün içerisinde, buraya uygun en kaliteli cihaz nedir?

  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.