Şimdi Ara

Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
11.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FEARTR

    Steam Candır ya. Bana kalırsa sony bilerek yapıyor. Tr oyunlarını genelde kendileri yaptıgından başka firmalara illaki garezleri vardır diye düşünüyorum.

    Allahtan bizde de kardeşlik var pri hesap 50 tlye falan denk geliyor
  • Türkçe yapmak isteyen arkadaşlar için ;

    C:\Program Files\Hellblade Senuas Sacrifice\Engine\Binaries\ThirdParty\Steamworks\Steamv132\Win64
    içindeki steam_api.ini içinden Language = english satırını Language = turkish şeklinde düzenleyin.
  • Anlık olarak fps dropları, ve seste kesilme oluyor bazı sahnelerde. Onun dışında herhangi bir teknik aksaklık görmedim. Yaklaşık 1 saatten biraz fazla oynadım. Sesler, özellikle çevre sesleri çok başarılı olmuş. Sağlam bir kulaklığınız var ise o şekilde oynanması tavsiye edilir. Tek zayıf noktası combat kısmı bence şimdilik.
  • Ayın 15 inde Kesinlikle alacağım. Adamlar görevini yapmış dilimizi koymuş yetmemiş uygun fiyattan çıkarmış. Bize de alıp desteklemek düşer..
  • Oyunun kayıt sistemi çok problemli,kayıtları çok sık aralıklarla alıyor ve oyunda sadece tek bir kayıt dosyası var yani bir hata olsa geri dönüşünüz olmuyor,tüm ilerleyişiniz boşa gidiyor ve oyuna yeniden başlamak zorunda kalıyorsunuz bu yüzden oynayanlara tavsiyem sürekli kayıtlarını yedeklesinler.

    Aşağıya bıraktığım bağlantıda oynayanlardan bir tanesi oyunda gerekli olan meşaleyi kaybetmiş ve oyuna yeniden başlamak zorunda kalmış.Bu tip bir olay dün benim başıma da gelmişti ve tüm ilerleyişimi boşa gitmişti.

    http://steamcommunity.com/app/414340/discussions/0/1471967615864393424/




  • Optimizasyon nasıl

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce çıktım oyundan. Sırf oyun süresini uzatmak için sanırım atlayabileceğimiz yada tırmanabileceğimiz yerlerden inip çıkamıyoruz. Zaten çok süratli koşan bir karakter değil dolan dur haritada. Bu biraz can sıkıcı. Combat sistemi biraz zayıf. Biraz da kendini tekrarlıyor sanki. Öyle gireyim bir solukta biriyim şeklinde bir oyun değil benim için en azından. Ama ara ara girer oynarım gibi

    Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU] Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]




  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    4K oynuyorum ortalama 80-90 fps. Ortalama bir sistem ile rahat rahat oynanır sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_F16 -- 9 Ağustos 2017; 23:3:46 >
  • arkadaşlar Hitman den sonra beni hikayesiyle etkileyen oyunlardan birisi oldu. Bence herşey çok açık konuşmalar az ve öz yapılmış bu bence harika olmuş. Bi tane lavuk var taşlarda tarih hocamız gibi anlatıyor o hariç boş konuşan yok oyunda :)
  • Oyunu 2 saat civarı oynadım.İlk izlenimim başarılı bir oyun olduğu yönünde, grafikleri,sesleri ve atmosferi ile orjınal alınıp oynanmaya değecek oyunlardan birisi olduğunu düşünüyorum.Oyunu mümkünse surround bir kulaklıkla oynayın bu şekilde sesler ve atmosferi daha iyi hissedebiliyorsunuz.Oyun Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş ve bu grafik motorunu önümüzdeki yıllarda pek çok oyunda göreceğiz.Karakter ile oyun uyumu başarılı ve karakterimizin yüz ifadeleri şimdiye kadar oyunlarda gördüğüm en iyisi olmuş oldukça gerçekçi görünüyor.

    Oynadığım sürede herhangi bir hata ile karşılaşmadım,akıcılık ise gayet iyi fakat birkaç teknik eksiklik için mutlaka yama gerekiyor.Fare hassasiyeti,görüş açısı(Fov) oyun içinden ayarlanamaması,1080p üstü çözünürlük seçilse dahi oyunun 1080p üzerindeki çözünürlüklerde tam ekran çalışmaması gibi sorunlar mevcut.Oyun için çözünürlüğü artırsanızda çözünürlük artmıyor fakat ayarlanan çözünürlük görünüyor.Bu nedenle çözünürlüğü oyun içi yükselttiğinizde almış olduğunuz fpsler sizi yanıltmasın çünkü çözünürlüğü artırsanız bile tam ekranda kaldıkça oyunu yine 1080p de oynuyor olacaksınız bu nedenle 1080p üstü monitörünüz varsa tam ekran seçmeyerek yüksek çözünürlükte oynayabilirsiniz.

    Oyun esnasında 4K en üst grafik ayarlarında aldığım birkaç ekran görüntüsü paylaşmak istiyorum.


    Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU]




  • Ben oyunu bitirdim. Ama kafam o kadar karıştı ki birisi bana özelden finali açıklasın abi çıldırcam :)
  • Oyunu bitirin ve en son yapımcıların videosunu menüdeki seçenekle mutlaka ama mutlaka seyredin.

    Muazzam bir iş, muazzam bir emek, muazzam duygular, muazzam bir bakış açısı.

    Kuzenimle beraber oturduk oynadık, bitirdik. Ve hayatımda Witcher'dan sonra hiç bir oyunu korsan oynadığım için bu kadar pişman olmamıştım.

    Bu yorumun ardından gidip oyunu satın alıyorum.

    3D Binaural ses tekniği, mocapın dibine vurmaları, viking-kuzeyli-kelt temaları, sizi sürekli ne oluyor sorusuna itip boşluklara anlamlar katmanızı ve en sonunda o boşlukları kendi gerçekliği ile doldurması ile tatmin olmanızı sağlayan vurucu yönü ile çok çok başarılı bir oyundu.

    Görseller, sanatsal yapısı hakeza laf söylemeye gerek dahi yok.

    İşte bizlere böyle olgun oyunlar lazım. Ve bu adamlar bu işi bağımsız olarak yaptılar, bir kez daha önlerinde saygı ile eğiliyorum.

    Şöyle bir dönüp oynadığım o saçma sapan "dünya kurtarmacalı, vurmacalı, kırmacalı, bir kurşunla 100 kişi öldürmeceli" oyunlar yığınına bakıp kendimden ve ayırdığım zamanımdan utanıyorum.

    20 yaş altı, LoL cü kitle için pek bir anlam ifade etmeyecek, ancak farklı düşünmenin bu hayatta ne gibi cevapları olduğunu bilen, olgun, hayatı görmüş, ailesi veya çevresinde psikolojik rahatsızlıklar yaşamış bir veya daha fazla kişiyi tanımış herkesi derinden etkileyecek tadı damakta kalan epik bir serüven.

    Farklı bir şeyler oynamak istiyorsanız kaçırmayın derim, parasının hakkını (dil desteği ve özel fiyatlandırmada işin içine katılınca) fazlası ile hak ediyor.

    Not: O jimquisition dediğiniz keko oyundaki bir bug yüzünden bir yerde takılı kaldığı için oyuna 1 puan vermiş. Sonrasında zaten düzeltmiş incelemeyi ve 70 vermiş. Oyunun 10 üzerinden 10 alamamasının tek sebebi çoğu zaman savaş dinamiklerinin yavan olması. Farklı, güçlü, tok ancak çeşitliliği az, daha çok dark soul vari, korun, kaç vur üçgeni ile vuku buluyor savaşlar -ki oyunun ana teması değil-

    Bundan mütevellit IGN'nin puanını son derece yerinde buluyorum. 85-100 arasını her türlü hak eden bir oyun.




  • Oyun çok sağlam ,dövüşü keşfi bıraktım sırf karakterin derdi neydi,hikaye nasıl gelişecek bunları öğrenmek için ilerliyorum.

    Adamlar yoğun emek harcamışlar , Ayrıca steam'de 49 tl kuruşu kuruşuna değer.Witcher 3'ten sonra oynadığım en iyi oyun , oyunu bitirmeyeyim diye yavaştan yavaştan oynuyorum.

    Kalite nedir tekrar görmek isteyenler kaçırmasın.
  • Böyle farklı bir konsept lazım artık oyunlarda. Çok monotonlaştı çünkü. Tr desteği + 49tl helalı hoş olsun. Dandik erken erişim oyunlar bile tr desteği yok hikaye yok optimizasyon yok 80 100lira.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyundan çıkmadan önce bir kapı vardı ona odaklanıp mühürünü açmak gerekiyordu neyse o bölümü geçmeden oyundan çıktım oyuna şimdi girdim e ye basıp kapıya odaklanmama rağmen hiç tepki vermiyo kapı buga mı girdi şimdi napmam lazım bölümü baştan başlatma gibi bir seçenekte yok :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bero 20

    arkadaşlar oyundan çıkmadan önce bir kapı vardı ona odaklanıp mühürünü açmak gerekiyordu neyse o bölümü geçmeden oyundan çıktım oyuna şimdi girdim e ye basıp kapıya odaklanmama rağmen hiç tepki vermiyo kapı buga mı girdi şimdi napmam lazım bölümü baştan başlatma gibi bir seçenekte yok :S

    O hata ile ben de karşılaştım,oyunda olan ciddi hatalardan bir tanesi,şimdilik tek çözümü ise oyuna yeniden başlamak,yeniden başlamak istemiyorsanız da yapımcının hatayı düzeltmesini beklemek.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    hadi ya :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bero 20

    hadi ya :S

    Çok saçma hatalar var siz yine erken karşılaşmışsınız,son bölümde boss'un kaybolması ile karşılaşıp oyunu bitiremeyenler var.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    oyunun saveini cden bulup sürekli yedekleye yedekleye ilerlemek lazım şuan için :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bero 20

    oyunun saveini cden bulup sürekli yedekleye yedekleye ilerlemek lazım şuan için :D

    Önceki mesajlarda yazmıştım keşke dikkat etseydiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.